IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
24.5.19 11:07

@Ba-stet ja beru 1-1-1 a beru ho rano kdyz budim kluka do skoly, pak poledne a osma vecer, to samy utrogesran. Zadny konkretni cas nemam od dr. Tak super, uz jsi zacla, tak za 17 dni zhruba KETik. Budu drzet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.5.19 11:11

@Payus Děkuju :srdce: A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.5.19 11:12

@Ba-stet No vidíš, tak už je to tady. Já beru po jídle, nevím, jestli mi to tak řekli nebo je to v letáku… a třikrát denně tak, že po snídani, pak tak nějak zhruba ve 14 hodin a pak po večeři kolem 20.hodiny. Nejsou to antibiotika, tak nejde o minuty. Do toho balení ses asi už dostala, vylomí se ta dvířka před prvním práškem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.5.19 11:14

@Daniela2019 Jojo, chvíli jsem koukala jak blázen, ale přišla jsem na to :palec: Díky! Snad to zvládnu, pravidelné braní léků je trochu moje achillova pata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.5.19 11:50

10+0tt

@Ba-stet me je dobre. Na nevolnosti extra netrpim. Ve stredu jedu na odbery a 19tyho screening…uz aby to bylo. Brisko zadny, opuchla nit..dnes se zvazim u dedy, tak uvidim jestli trochu nerostu. Jsi rada, ze uz se konecne zaclo neco dit vid, ja se na tu ms tesila jako nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.5.19 11:54

@Payus Už 10tt? To hrozně letí. Takže za chvilku už taky budeš dávat fotku a hlásit pohlaví :srdce: Mám z Tebe hroznou radost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
24.5.19 13:11

@Ba-stet dekuju, vsak ja z tebe taky. Az pujdes na ket, budu na tebe myslet a verit ze to krasne vyjde. Ty cekaci obdobi jsou dlouhy :) @Daniela2019 v pondeli se tesim na dobre zpravy Dani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.5.19 13:22

@Payus Díky, já se taky těším, že se to nějak rozetne. Kdyžtak domluvím KET a budu v závěsu za @Ba-stet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
24.5.19 13:24

Ahoj holky. Můžu se k vám taky přidat? Chodím na studii do Cubu. Včera první pigáro do stehna od sestry a dneska už si zahraju na Hooda sama  :lol:  Nemáte nějakej fígl, jak to tam hvízdnout? Aplikuje/aplikoval tu taky někdo GONAPEPTYL do stehna? Další kontrola 6.5. a mám prý počítat s tím, že tam budu déle. A co mne ještě čeká? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
24.5.19 13:36

@ket Ahoj. Máš skvělý nick. Já jsem injekce píchala tak, že jsem se rozmáchla proti stehnu (později břichu) a bodla jsem to jakoby s rozběhem. Moc se mi to osvědčilo. A než začneš píchat, vytlač ten vzduch z injekce, to mně třeba vůbec neřekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
24.5.19 13:59

@Daniela2019 :mavam: děkuji. Mně taky ani slovo. Jen toto budete píchat každý den. Je jedno kdy, prd, už mi jí tam foukla :D dala další termín a vymalováno. Taky ten proces tak vidím. Ale je mi jasný, že u stehna zabrzdím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.5.19 14:12

@ket ahoj, taky jsem vzala kůži mezi prsty, otočila se na druhou stranu a bodla, vzduch jsem ani nevytlačovala, bylo mi řečeno, že se to nemusí, ale když to budeš dělat, tak tím taky nic nezkazíš :D toho 6.6. ti Dr. udělá ultrazvuk a dostaneš injekce do břicha. S tím čekáním je to jak kdy, dnes jsem měla zrovna čekat déle a byla jsem za deset minut venku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ket
299
24.5.19 15:26

@Monííí32 :mavam: a tu kůži mám držet celou tu dobu aplikace? Nebo píchnu a povolím a stříknu :zed: Tak doufám, že toho 5.bude vše ok a pojedeme dál. Tak to máš štěstí s tim čekáním. :palec: Já tam pokaždé tu hoďku i více dám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
24.5.19 16:59

@ket čauky, já seděla vždy na posteli, abych měla nohu visící ve vzduchu a ne na zemi a píchala tak… když jsem měla nohu na zemi, zatínala jsem do křeče a víc to bolelo :roll: střídala jsem nohy a stejně jsem měla nakonec obě modré a boulovaté flekaté :) tyhle injekce to přirostou k srdci :lol: berou se i v průběhu stimulky, takže tři týdny cca, podle toho, jak budeš reagovat :mrgreen: mně bylo tenkrát řečeno, ať je beru v cca stejnou hodinu, nejlépe odpo, prže dopo budu chodit na ty injekce tam (ale já dojížděla fest daleko)… čeká tě toho ještě spoust, ale ono to tak letí jak blbec, jak se furt něco děje :mrgreen: teda v té fázi, co jsi ty ;) ať ti to dobře dopadne ;)

• Citovat
  • Upravit
Milikub
24.5.19 17:01

@ket jo a s tím čekáním - oni až když projdeš touhle down reg, tak tě musí registrovat na vzdálený server zadavatele, takže to trvá… no, u mě přes tři hoďky tenkrát :mrgreen: doporučuju brát si s sebou knížku, já za dobu studie přečetla tolik knih, co za posledních třeba pět let dohromady ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex