Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fintítko no hele raketa je to i tak v CUBE chtějí 10tis paušál plus 1500 za biopsii každého embrya. Na to, že třeba Gennet to celé dělá na pojišťovnu ![]()
@Lamicka2016 jj také jsem tolik platila
Coccinela bude to v pohodě. Viděla jsem i horší výsledky a jsou z nich zdravé děti ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Ba-stet @Daniela2019 na plodovku nechci, takze mozna ten test z krve. Jeste uvidime ten pristi tyden.
Drzim pesticky urcite bude vse v poradku musis v to verit a nestresovat se. Ja ti verim dala si mi viru v to ze i mi v nase veku tu sanci mame
vsee bude v pohode uvidis ![]()
@Ba-stet zatím to tal vypadá no
děkuju, jsem nadšená
@Daniela2019 děkuju, no je to sympaťák
@ @Monííí32 děkuju ![]()
@Coccinella 13 nene, to mi je líto, že tě takhle straší a zadělávají ti na stres
ale ono to bude dobré, uvidíš
myslím na tebe ![]()
@Milikub píše:
Tak já hrdě hlásím, že máme zdravé miminko s pinďourkem![]()
btw měla jsem být podle minulého utz 13+3 cca a naměřili mi dnes 14+2, takže macíček to dohnal a bude kus chlapa po tatínkovi
( podle ms mám být dnes 13+6,takže den sem den tam
)
Velká gratulace!!!
@Milikub píše:krasny pan uzasnak
Tak já hrdě hlásím, že máme zdravé miminko s pinďourkem![]()
btw měla jsem být podle minulého utz 13+3 cca a naměřili mi dnes 14+2, takže macíček to dohnal a bude kus chlapa po tatínkovi
( podle ms mám být dnes 13+6,takže den sem den tam
)
@Jitule K @Ebony77 @Kriistyna děkuju holky
já taky říkala, že je jedno, co bude za pohlaví, ale ať je hlavně zdravé
no a manžel z chlapečka nadšený, a já vlastně taky ![]()
@Monííí32 @Fintítko @Ebony77 @Milikub holky diky. No sice me to zaskocilo, ale uz jsem zase v klidu. V pondeli jdu ke sve doktorce, ktera screening dela taky, tak se s ni poradim, v utery jdu ke geneticce u ktere jsem byla kdyz mi vysly pred sesti lety taky spatne vysledky z krve a ktera mi tenkrat poradila ze plodovka je zbytecny risk (a Pavlik se narodil uplne zdravy) a ve stredu nebo ve čtvrtek jedu do Prahy za genetikem, ktereho mi doporucili a rovnou me u nej objednali vcera z Cube… takze uvidime k cemu se dobereme
navic jak rikam, spatna krev mi uz jednou vysla a syn je zdravy, takze ted cekam co prinese pristi tyden ![]()
@Coccinella 13 píše:
@Monííí32 @Fintítko @Ebony77 @Milikub holky diky. No sice me to zaskocilo, ale uz jsem zase v klidu. V pondeli jdu ke sve doktorce, ktera screening dela taky, tak se s ni poradim, v utery jdu ke geneticce u ktere jsem byla kdyz mi vysly pred sesti lety taky spatne vysledky z krve a ktera mi tenkrat poradila ze plodovka je zbytecny risk (a Pavlik se narodil uplne zdravy) a ve stredu nebo ve čtvrtek jedu do Prahy za genetikem, ktereho mi doporucili a rovnou me u nej objednali vcera z Cube… takze uvidime k cemu se doberemenavic jak rikam, spatna krev mi uz jednou vysla a syn je zdravy, takze ted cekam co prinese pristi tyden
Jsme s vama a myslime na vas.
![]()
@Coccinella 13 skvělý přístup
určitě pak dej vědět, budeme na tebe myslet ![]()
@Milikub moooc gratuluju!!
krásná fotka ![]()
@Coccinella 13 Tobě moc držím palce, aby vše bylo nakonec v pořádku, ale hlavní je UTZ! Ty krevní testy už se dělají spíš ze setrvačnosti a moc průkazné nejsou, takže to bude dobrý uvidíš
![]()
@kocourek88 děkuju
tak se tvého vzoru držím od začátku až moc přesně
když taky čekáme chlapčátko ![]()