IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
22.5.19 09:44

@Lamicka2016 Ahoj. Hrozilo to @kiki0709, ale nakonec to zvládla v jednom. Ale zkus jí napsat, třeba bude vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
22.5.19 09:44

@Milikub tak to potom jo. Ja mela „jen“ pet krabicek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
22.5.19 09:45

@Daniela2019 to vypada moc dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
22.5.19 09:45

@Ba-stet děkuji zkusím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.5.19 09:46
@Ebony77 píše:
A jak jsi na tom byla jaky jsi mela vysledek prosim. Pokud to neni tajne ;) [/citace
Neměla jsem to nějak rozepsané, jen, že je to v pořádku… žádné vypsané hodnoty :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.5.19 09:47

@Daniela2019 Tak jasně, jisté není nic. Dokonce ani po tom prvním trimestru. Ale vidím to pozitivně a jestli máš rozplánované léto, tak je to téměř na jistotu :mrgreen: Já zase dostala hodně zajímavou nabídku na práci, tak si říkám, že to také zvýší moje šance :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.5.19 09:47
@Daniela2019 píše:
Holky, tak jsem si nakonec zatestovala. Ráno jsem se probudila a něco mi říká „proč netestuješ, když všichni testujou?“ Protože mám doma jenom ten dvacítkový test, co mi dali v Cube, zkusila jsem a čárka tam je. 9 dní po KET, 5 dní po Ovitrelle. Kdo si chce zatipovat, jestli je to Ovitrelle nebo těhotenství, může.

Tak to je jasné těhotenství! Takhle silnou čárku jsem měla 11 dní po ET :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.19 09:51

@Jitule K No jo, to jsi tam ale neměla tu Ovitrelle. Ta to teprve dělá zajímavější…
No nic, zítra dojdu na krev a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.19 09:54

@Ba-stet Tu práci vem! Sice pak budeš trochu za blázna, až jim budeš oznamovat těhotenství, ale to k tomu holt patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.5.19 09:54
@Jitule K píše:
@Ebony77 píše:
A jak jsi na tom byla jaky jsi mela vysledek prosim. Pokud to neni tajne ;) [/citace
Neměla jsem to nějak rozepsané, jen, že je to v pořádku… žádné vypsané hodnoty :think:

No tak jsem z toho trosku jelen. Uvidime :think: Nicmene jsem v emailu poslala prilohu s ofocenoi zpravou kde tento vysledek byl take psany. Jen mi potvrdili termin a napsali mi ze se to kona na praze 8. O zprave nenapsali nic. Tak doufam ze je vse v pohode. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.5.19 09:57

@Ebony77 A jakou Ti napsali adresu s Prahou 8? Nejdeš teda třeba na nějaké specializované vyšetření do nějaké laborky? Teď jsem koukala na net a žádnou jinou adresu než na šestce tam nemají. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.5.19 09:58
@Ebony77 píše:
No tak jsem z toho trosku jelen. Uvidime :think: Nicmene jsem v emailu poslala prilohu s ofocenoi zpravou kde tento vysledek byl take psany. Jen mi potvrdili termin a napsali mi ze se to kona na praze 8. O zprave nenapsali nic. Tak doufam ze je vse v pohode. :nevim:

Kdyby byl problém, tak to napsali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
22.5.19 09:59
@Ba-stet píše:
@Ebony77 A jakou Ti napsali adresu s Prahou 8? Nejdeš teda třeba na nějaké specializované vyšetření do nějaké laborky? Teď jsem koukala na net a žádnou jinou adresu než na šestce tam nemají. :think:

Zavolala bych tam pro jistotu kam se máš dostavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.5.19 10:01

@Daniela2019 No ona to je taková jednorázovka k mojí normální práci a jak to vezmu, tak musím dodělat, jinak by to bylo hodně nefér. Je to nějaká editace, takže z domova, můžu si to plánovat… Ovšem když to klapne a já budu únavou umírat nebo blejt jak Amina, tak to bude velký adrenalin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.5.19 10:01
@Daniela2019 píše:
@Ebony77 Já k tomuhle vůbec nic nevím, bohužel. Možná holky něco napíšou.

V pohode ono to nejak dopadne ;) jinak veklika gratulka. Je to poradna dalnice. Stoprocentne tam to tehu bude :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí