IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6997
21.5.19 23:37

@Daniela2019 já jsem dostala ještě 24 hod po KET decapeptyl na pichnuti, docela koňská dávka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.5.19 23:57
@Jitule K píše:
Nevím co máš na mysli? Jediné co hlídali při vstupní prohlídce byla hodnota AMH, na nic jiného se mě vcelku neptali

To je prave zkratka trombofilniho testu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.5.19 00:09
@Ebony77 píše:

Nemáš pravdu. AMH je zásoba vajíček neboli test plodnosti.
@jitule_k Na trombofilní mutace musíš být negativní jinak máš smůlu. To samé u AMH, nesmíš mít nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.5.19 00:48
@Monisek90 píše:
Nemáš pravdu. AMH je zásoba vajíček neboli test plodnosti.
@jitule_k Na trombofilní mutace musíš být negativní jinak máš smůlu. To samé u AMH, nesmíš mít nízké.

Ja vim co to je AMH To ma dobre 2,69 ptam se na MTHFR nejdulezitejsi je Leidenska. Kterou nemam. Chtela jsem jen porovnat vysledky s nekym kdo v te stidii je. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milikub
22.5.19 05:52

@Coccinella 13 mně to právě nevyšlo na celou krabičku, takže z nové mám odebraný jeden den :mrgreen: dostala jsem s sebou šest krabiček minule, pití jsem si do vlaku musela nést v ruce, plný batoh léků :mrgreen: jak jsou důslední, abych náááhodou neměla o jeden den míň :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
810
22.5.19 07:30
@Ebony77 píše:
aha, tak ten jsem měla sebou, proto se mě asi neptali :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.5.19 08:59
@Jitule K píše:
aha, tak ten jsem měla sebou, proto se mě asi neptali :)

A jak jsi na tom byla jaky jsi mela vysledek prosim. Pokud to neni tajne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.19 09:02

Holky, tak jsem si nakonec zatestovala. Ráno jsem se probudila a něco mi říká „proč netestuješ, když všichni testujou?“ Protože mám doma jenom ten dvacítkový test, co mi dali v Cube, zkusila jsem a čárka tam je. 9 dní po KET, 5 dní po Ovitrelle. Kdo si chce zatipovat, jestli je to Ovitrelle nebo těhotenství, může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.19 09:08

@Ebony77 Já jim donesla tohle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
22.5.19 09:11

@Daniela2019 Nejdřív to uhnizďování a teď taková čára? Já myslím, že to tam je :hug: Zatím negratuluju, ať to nezakřinu, ale mám radost!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
22.5.19 09:15

@Daniela2019 :hug: držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
22.5.19 09:26

:mavam: ahoj babizny :mrgreen:

holky, která z vás to tady měla, že se jí nakumulovali embrya ze dvou cyklů IVF a teprve pak posílala na NGS? :think: Potřebovala bych se na něco optat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.5.19 09:33
@Daniela2019 píše:
@Ebony77 Já jim donesla tohle:

No v genetu delaji testy pro tri zakladni trombofilni mutace Fll, F5 a prave ta Liedenska. U vsech mam napsano nebylo prokazano. Ale i presto celkova :think: diagnoza je. (MTHFR C677T T/T Mutovany Homozigot. ) Tak to nechapu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.19 09:41

@Ba-stet To je jenom testování, abych nebyla o něco ochuzená. Jinak už jsem v minulosti zažila i to, že HCG skvěle rostlo (hodnoty kolem 30 tisíc), ale vytvářely se jenom plodové obaly (afetální vejce). Takže nějaká čárečka, co to je.
Ale vzhledem k tomu, jak jsme rozplánovali prázdniny, by to vyjít mohlo. Jakmile si člověk naplánuje něco, při čem se těhotenství nehodí, zvýší se tím pravděpodobnost daleko víc než nějakým embryoglue atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.5.19 09:44

@Ebony77 Já k tomuhle vůbec nic nevím, bohužel. Možná holky něco napíšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí