IVF duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
9.4.13 12:01
@Baby1987 píše:
Nestras ze se to ohss rozjede o kousek min jak vcera to boli a je trochu tvrde a nafoukle tak snad to bude ok snazim se i dostat tekutiny do sebe

Určitě to bude dobrý, odpočívej a pij!! Achjo, vůbec ti to nezávidím. nevím jak to může ještě víc bolet. asi pekelně :x

• Citovat
  • Upravit
1116
9.4.13 12:07

No si predstav ze mas v brise varecku u ktere se neda narovnat a do bricha ti daji hromadu kameni s trochu ostrymi hranami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.4.13 12:42

@Baby1987 jojo, měla jsem to včera taky. Ale asi ne tak zdaleka jak ty. šla jsem na záchod a už jsem cítila studený pot a jak pomalu omdlívám :-D Tak hned lehnout a Tom mi dával nohy nahoru :-D

• Citovat
  • Upravit
1116
9.4.13 12:59

U me byl vcera celou dobu pritel a dnes babi a pritel sel uz do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
9.4.13 13:05

@Baby1987 chudáčku, hlavně že máš někoho kdo se o tebe stará :hug:
Držím palce, aby ses co nejdříve dala dohromady

• Citovat
  • Upravit
1116
9.4.13 13:12

Dik hlavne at splaskne a zmekne to bricho a bude ok zitra se mam stejne i mam domluvit na kontrolu s dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
9.4.13 13:54

@Baby1987 určitě bude všechno ok :srdce: já jen napsala, jak to bylo, abys případně věděla, kdyby ses necítila… bříško než ti splaskne, tak bude týden, 14dní trvat. většinou to začne odeznívat až dostaneš ms.. tím začnou se zmenšovat vaječníky a postupně to mizí. mě se v dalším cyklu po ohss udělaly cysty, takže další měsíc čekání do ms, až odešly… :zed: no je to na budku no :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
9.4.13 14:41

Huráááááááá poslední bojovníček zabojoval tak, že je vhodný k transferu, takže zítra si pro něj jedu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
9.4.13 14:43

Maacku gratuluji vidis mas bojovnicka co vydrzi az do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
9.4.13 14:44

@maacek tak to je paráda! Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
9.4.13 14:46

Díky ženy, moc bych si to přála, aby to prcek zvládnul :andel: ale víte jak to je :andel:

no a když ne, tak IVF v létě :palec:

budu to štěstí pokoušet co to půjde :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
9.4.13 14:52

@maacek Tak to je super!!! Moc ti to přeju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.4.13 15:03

Maacku držím palec. A já zítra jdu na krevní testy, tak mi prosím taky držte palce. Popravdě, vůbec se mi tam nechce. Já to snad radši ani nechci vědět. :-/ Si připadám jak kdybych měla jít na popravu. Uklidňuju se jen tím, že kdyby bylo něco špatně, tak ikdyby nic jinýho, tak ten agolutin nejen, že udržuje miminko, abych ho nepotratila, ale když tam žádné není, tak vyvolává menstruaci, že ano??? A tu poslední minulý měsíc jsem dostala přesně devátého, tak to už by mi asi začla, že jo???
Mě totiž na druhou stranu znervózňuje to, že se zatím neděje ani nic co bych čekala - nevolnosti, únava… Prsa mi jako trochu tvrdnou, to jo, ale to je tak všechno a někdy mě docela dost bolí bradavky.
Jo a taky mám nějakej bílej výtok a to taky nevím jestli je o. k. nebo není. :-/ No zítra bude jasno, tak uvidíme no. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
9.4.13 15:06

Drzim na zitra palecky a pokud se bojis jit na krev tak pockej 9m zda se neco bude dit ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
9.4.13 15:09
@Dzedzy píše:
Maacku držím palec. A já zítra jdu na krevní testy, tak mi prosím taky držte palce. Popravdě, vůbec se mi tam nechce. Já to snad radši ani nechci vědět. :-/ Si připadám jak kdybych měla jít na popravu. Uklidňuju se jen tím, že kdyby bylo něco špatně, tak ikdyby nic jinýho, tak ten agolutin nejen, že udržuje miminko, abych ho nepotratila, ale když tam žádné není, tak vyvolává menstruaci, že ano??? A tu poslední minulý měsíc jsem dostala přesně devátého, tak to už by mi asi začla, že jo???
Mě totiž na druhou stranu znervózňuje to, že se zatím neděje ani nic co bych čekala - nevolnosti, únava… Prsa mi jako trochu tvrdnou, to jo, ale to je tak všechno a někdy mě docela dost bolí bradavky.
Jo a taky mám nějakej bílej výtok a to taky nevím jestli je o. k. nebo není. :-/ No zítra bude jasno, tak uvidíme no. :?

a co test? pokud bereš utrogestan tak se ms může pozastavit, ale držím :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí