Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No si predstav ze mas v brise varecku u ktere se neda narovnat a do bricha ti daji hromadu kameni s trochu ostrymi hranami
@Baby1987 jojo, měla jsem to včera taky. Ale asi ne tak zdaleka jak ty. šla jsem na záchod a už jsem cítila studený pot a jak pomalu omdlívám
Tak hned lehnout a Tom mi dával nohy nahoru ![]()
U me byl vcera celou dobu pritel a dnes babi a pritel sel uz do prace
@Baby1987 chudáčku, hlavně že máš někoho kdo se o tebe stará ![]()
Držím palce, aby ses co nejdříve dala dohromady
Dik hlavne at splaskne a zmekne to bricho a bude ok zitra se mam stejne i mam domluvit na kontrolu s dr
@Baby1987 určitě bude všechno ok
já jen napsala, jak to bylo, abys případně věděla, kdyby ses necítila… bříško než ti splaskne, tak bude týden, 14dní trvat. většinou to začne odeznívat až dostaneš ms.. tím začnou se zmenšovat vaječníky a postupně to mizí. mě se v dalším cyklu po ohss udělaly cysty, takže další měsíc čekání do ms, až odešly…
no je to na budku no
![]()
Huráááááááá poslední bojovníček zabojoval tak, že je vhodný k transferu, takže zítra si pro něj jedu ![]()
Díky ženy, moc bych si to přála, aby to prcek zvládnul
ale víte jak to je ![]()
no a když ne, tak IVF v létě ![]()
budu to štěstí pokoušet co to půjde
![]()
Maacku držím palec. A já zítra jdu na krevní testy, tak mi prosím taky držte palce. Popravdě, vůbec se mi tam nechce. Já to snad radši ani nechci vědět. :-/ Si připadám jak kdybych měla jít na popravu. Uklidňuju se jen tím, že kdyby bylo něco špatně, tak ikdyby nic jinýho, tak ten agolutin nejen, že udržuje miminko, abych ho nepotratila, ale když tam žádné není, tak vyvolává menstruaci, že ano??? A tu poslední minulý měsíc jsem dostala přesně devátého, tak to už by mi asi začla, že jo???
Mě totiž na druhou stranu znervózňuje to, že se zatím neděje ani nic co bych čekala - nevolnosti, únava… Prsa mi jako trochu tvrdnou, to jo, ale to je tak všechno a někdy mě docela dost bolí bradavky.
Jo a taky mám nějakej bílej výtok a to taky nevím jestli je o. k. nebo není. :-/ No zítra bude jasno, tak uvidíme no. ![]()
Drzim na zitra palecky a pokud se bojis jit na krev tak pockej 9m zda se neco bude dit ![]()
@Dzedzy píše:
Maacku držím palec. A já zítra jdu na krevní testy, tak mi prosím taky držte palce. Popravdě, vůbec se mi tam nechce. Já to snad radši ani nechci vědět. :-/ Si připadám jak kdybych měla jít na popravu. Uklidňuju se jen tím, že kdyby bylo něco špatně, tak ikdyby nic jinýho, tak ten agolutin nejen, že udržuje miminko, abych ho nepotratila, ale když tam žádné není, tak vyvolává menstruaci, že ano??? A tu poslední minulý měsíc jsem dostala přesně devátého, tak to už by mi asi začla, že jo???
Mě totiž na druhou stranu znervózňuje to, že se zatím neděje ani nic co bych čekala - nevolnosti, únava… Prsa mi jako trochu tvrdnou, to jo, ale to je tak všechno a někdy mě docela dost bolí bradavky.
Jo a taky mám nějakej bílej výtok a to taky nevím jestli je o. k. nebo není. :-/ No zítra bude jasno, tak uvidíme no.
a co test? pokud bereš utrogestan tak se ms může pozastavit, ale držím ![]()
Určitě to bude dobrý, odpočívej a pij!! Achjo, vůbec ti to nezávidím. nevím jak to může ještě víc bolet. asi pekelně