Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak jsem doma a mam u sebe 1 blastocystu s dutinkou
tak ted ji budu 14 dni fandit aby to zmakla ![]()
a kdyz ne, tak rozjedem dalsi IVF ![]()
no to bude dlouhýýýých 14 dní ![]()
@maacek píše:
Jinak jsem doma a mam u sebe 1 blastocystu s dutinkoutak ted ji budu 14 dni fandit aby to zmakla
a kdyz ne, tak rozjedem dalsi IVFno to bude dlouhýýýých 14 dní
Tak hlásím, že na poprvé to nevyšlo.
KT negativní.
Tak hold příště no. To bude někdy kolem konce roku. Dík všem co drželi palce.
@Dzedzy to mě moc mrzí. Třeba se ještě další měsíc zadari když je teď tělo tak nadopovane. Drž se!!
@maacek píše:
Jinak jsem doma a mam u sebe 1 blastocystu s dutinkoutak ted ji budu 14 dni fandit aby to zmakla
a kdyz ne, tak rozjedem dalsi IVFno to bude dlouhýýýých 14 dní
Krásný
Držím oběma pěstičky, a taky přeji aby ti těch 14 dnů rychle uteklo, vím, jak je to nekonečný… ![]()
Tak ![]()
@Baby1987 Jéjej, chudáku. To je mi Tě líto. Tak aspoň že to k něčemu bylo, že máte mrazáčky! ![]()
Holky, díky moc za podporu. No… veselo mi z toho zrovna nebylo, to je asi jasný, ale nějak jsem se z toho taky nehroutila. Hold to byla ta druhá varianta se kterou jsme museli taky počítat no. Já si myslím, že to bylo to jak jsem prostě upadla no. Njn co se dá dělat. Tak příště no. Příště bude koncem roku a na přelomu roku. Za A, aby už byly našetřený zas nějaký korunky a bylo i na nějakej ten nadstandard alespoň na tu PK a taky protože můj chlap je stavební dělník a přes zimu bývají doma. Na to si nadělávají přesčasy přes rok, takže to zas budeme řešit v zimě až bude doma aby si nemusel vybírat volno. Jinak sliznici mi řekl dneska gynekolog, že mám velmi dobrou. No nic, hlavu zatím nevěším, dost často slýchám že to vyšlo až na druhý nebo třetí pokus.
@Dzedzy píše:
Tak hlásím, že na poprvé to nevyšlo.KT negativní.
Tak hold příště no. To bude někdy kolem konce roku. Dík všem co drželi palce.
nevěš hlavu, je dalších x pokusu ![]()
@Dzedzy to me mrzí já zítra zas budu volat kdy bude ET dnes jdem volala a jsou 2 x 4buněčný embrya tak uvidim