IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5686
30.6.26 08:28

@muminek5 Hysteroskopii jsi měla? Mně na ten zánět přišli právě po hysteroskopii a odběru vzorků sliznice. Pokud ne, tak bych spíš chtěla toto vyšetření než ERA.
U toho ERA mi brali i odběr na NK buňky v děloze, to mám naštěstí také negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.6.26 10:47

@bonsaj493 úplně ti rozumím. Já jsem doma od prosince, jeden jediný ET a celou dobu čekání, kdy budeme moct na druhý transfer…zdálo se mi to nekonečný 😃 😃. Myslim, že už jsme z toho šíleli oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4023
30.6.26 11:51

@Marcela_dogmom to je neskutečné, opravdová zkouška trpělivosti :mrgreen: a taky vztahu 🤣 🤣 🤣. Myslím, že když všechny přežijeme toto, tak už všechno :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.6.26 16:53

@bonsaj493 je tomu tak😉. My jsme manželé teprve 2 roky a už skoro rok se teda potýkáme se všemi těmi zdravotními komplikacemi, ale musím říct, že v něm mám skutečnou oporu. Navíc mi pořád říká, že až se rozhodnu, že už nechci injekce, léky atd…tak bude na mojí straně a klidně budeme žít bez dětí. Musím říct, že několikrát už mě to napadlo 🫣 🫣 až se za to stydím. Zítra mě čeká transfer a já holky vůbec nevím, co se ve mě odehrává. Radost, stres, smutek..je to taková směsice. Navíc řešíme v rodině příšerně chování mojí tety ke svým dvěma teď už dospělým dětem, ale je jim 19let. Utíkají z domova, jsou psychiky na dně 🫣 😭. Hlavně zeda holka, ta to má nejtěžší, chybí jí máma a do toho jí odkopl první kluk, který jí ale podvedl několikrát a i ho načapala s tou dotyčnou 🫣 😟. No a to si představte, že jsou z ivf taky na třetí pokus. Neumím si představit, že bych tohle všechno podstoupila a pak na ty vymodlené děti úplně srala. Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
30.6.26 17:44

@Marcela_dogmom Ty bláho, to je úplně šílený, chudáci… no přesně, já právě taky myslela že na děti většinou kašlou rodiče když se jim tak nějak stanou a pak si jich vůbec neváží.. Hele ale když je jim 19 tak už teoreticky můžou odejít z domu a žít sami, ne? Já už byla od 19 v Praze a holt jsem si na nájem vydělávala sama při škole (naši mě podporovali jak to šlo, já mám díky Bohu normální rodiče). Je mi jich líto, achjo..

Jinak rozumím ti, my jsme s manželem dohromady už skoro 9 roků a tak nějak jsme se zžili a i když se snažíme o dítě už 6 let tak čím dál víc si říkáme že bysme byli v pohodě i bez nich :) ale vždycky jsme si oba děti přáli tak děláme co je v našich silách, ale jestli to nevyjde, tak to bereme že to tak má být.

Držím palce na zítra, ať všechno dobře dopadne :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.6.26 17:54

@Lucii_V taky jsem si myslela, že to je tak u lidí, co se jen otřou a jsou rodiči, ale bohužel 🫣. Nikdy jsem si nemyslela, že to bude i v mé rodině 😟. Ano ona se chce osamostatnit, ale školu vylezla teprve teď, chtěla ba vysokou, ale po tom, co se děje u nich doma tak ani neudělala přijímačky. Teď si shání práci a že začne žít sama, ale zase nájem, kauce atd. to je hodně. My jí taky pomoct nemůžeme, když platíme ivf. Rodiče ty jí nepomohou vůbec. Jejich otec chlastá, matka si našla někoho jiného a otravuje jí, že musí vůbec z víkendu na Vysočině od něj jezdit domů a že má staré rodiče, kteří jako taky potřebují pomoc. I to, že by se měla starat o ně je příšerný problém 😭 🫣. Nechápu to. Nikdy jsem se s takovým chováním nesetkala.

My to taky tak bereme, že když se ani jednou nepovede asi to tak má být, ale pořád se ještě nechceme vzdát :wink: 😃. Toužím být máma celý život 😍. Snad bude zítra náš šťastný den, zítra má moje maminka narozeniny tak třeba je to znamení 😇 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
30.6.26 18:59

@Marcela_dogmom držím moc moc pěsti ❤️

Já teda nejsem s partnerem tak dlouho jako některé z vás, je to rok co jsme se začali snažit. Ale potom, čím jsem si prošla vím, že jsem si taky vybrala dobře, neuvěřitelná opora v něm a taky mi říká, že je to na mě, když jsme se rozhodovali, jestli jít do další stimulace nebo ne, říkal, že já to vše podstupuji, hormony atd…a pak po té ztrátě, moc hezky se staral. Díky za ty chlapy, o které se můžeme opřít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.6.26 19:49

@Ifka19 moc moc děkuji 😍. Ano sice nejvíce to odnášíme my ženy, ale bez těch chlapů, co nám přesně řeknou „je to na tobě, estli chceš pokračovat, protože vidím, jak trpíš, co to se tebou dělá a já nemůžu nic udělat“. Děkuju tam nahoru, kdo mi ho poslal, protože sama bych to nezvládla 😇. Vlastně zítra jsou narozeniny mojí mamky a můj manžel má narozeniny 19.7. Pokud to vyjde bude to ten nejkrásnější dárek 😍 😍.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.6.26 20:31

Holky dávaly jste si některá z vás ananas po transferu? Vím, že názory se různí 😃.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.26 20:46

@Marcela_dogmom moc moc držím palce 🍀

ananas ne, ale pokaždé jsem si dala 2dorty z Ollies a pokaždé se embryo chytlo :) tak to můžeš vyzkoušet, minimálně ti to udělá příjemný den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
30.6.26 21:27

@Marcela_dogmom je mi smutno z toho… aspoň že mají tebe, i když jim nepomůžeš finančně, tak ta mentální podpora je snad ještě důležitější :srdce: Snad budou mít v budoucnu už jen štěstí :srdce:

Haha ananas jsem si posledně koupila ale pak jsem se ho i bála sníst protože jak si píchám clexane na ředění krve tak to myslím psal chatgpt že může být kontraproduktivní. Plus, ty účinné látky jsou hlavně v té tuhé nesladké části kterou vyhazuju žejo :D Ale slyšela jsem že po transferu někde snad pouští partnerům komedie protože nějaké studie ukázaly že funguje když se žena směje nahlas :mrgreen: Držím moc palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
30.6.26 21:28

@Marcela_dogmom já téměř pokaždé 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
30.6.26 21:31

@Sarka81293 Jooo já si sednu do stínu, hodím nohy do kýblu a chladím se 😂 😂 Nebo taťka se koupe s malým a já kecám s mamčou v baráku … Doma máme jen malý bazének pro malého, ale naši udělali obrovský, aby jsme se mohli stále vracet domů a byt všichni pospolu.. Takže jsme tam pečení vaření 😂 😂 Manžel je v práci až do 16h, tak co samy doma v tom horku 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1630
30.6.26 21:52

@Marcela_dogmom ananas je nejaka tradice? :mrgreen: ja jsem slysela jen o hranolkach z mcdonalds :mrgreen:
Nicmene jsem si nedavala nic z toho, zajeli jsme si na kebab :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
30.6.26 21:58

@Karolína117 jee, tak to je super, že máš blízko rodiče. Já mám mamku 50 km daleko, takže docela závidím :D jezdíme tam jednou za týden, ale když je takové horko, tak se mi s malým úplně cestovat nechce.
A jak ti je? Nějaká změna? Mě jen boli prsa. A jsem trochu naštvaná na můj CAR, Utrogestan mám už jen na dva dny a nejsem schopná se tam dovolat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.