IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
390
30.6.26 22:10
@Gracetheworld píše: Více

Jj 2× :D před pár lety a teď v lednu a brali i vzorky a vše v pořádku. NK buňky z dělohy taky negativní, stěry taky, NK z krve opakovaně, někdy dobrý někdy lehce hraniční, ale kety jak bez imuno léčby, s intralipidy, s kortikoidy, výsledek stejně negativní, embrya testovaná euploidní. Mívám clexane protože manžel je heterozygot anxa5. Tak zbývá jen to okno :D jo a máme vyšetřeny i kir geny a hla-c a taky v pořádku. No je to alchymie. Ale embrya už nemáme, tak právě nevím co dál. Zvažuji jeden nativ a ukončit to, protože někde ten problém asi bude jen nikdo neví kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.6.26 23:47

@Lucii_V doufám, že aspoň v tomhle pomáháme no. Můžou k nám přijít, popovídat si, pomůžeme s čím jde :wink:.

Děkuji, ozvu se až budu doma už s Olafem 😃 Manžílek řekl, že Bublina nevyšla tak to bude něco mužského 😃 😃 😃 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
30.6.26 23:51

@Liskulaska no některé ženy si koupí ananas a snad ode dne transferu si nakrájí 5 stejných částí i s tím tvrdým veprostřed a to jí, každý den jedno kolečko :wink: 😃. Není prokázaný, že by to fungovalo jen jsem to četla zase někde tak mě to zajímalo, jestli nějaká z vás to někdy zkoušela. Mně se z ananasu i normálně dělá šoufl takže já ho asi radši vynechám…navíc k té mé dietce, co držím protizánětlivé bych neměla nic kyselého co má agresivní šťávy 🫣.
Ani rajčata třeba nesním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1630
1.7.26 05:48

@Marcela_dogmom ahaaaa :think: o tom slysim prvne.
Ale i kdyby to byla jen tradice tak proc ne, nekomu to pomuze byt v klidu.
Taky ananas nejim, mam z nej vzdy rozleptany jazyk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.7.26 06:34

@Marcela_dogmom mně kamarádka taky říkala o ananasu, ale ona vzala z plechovky 😆 my jeli jen na hranolky, ananas se nekonal… A nám to s olafem nevyšlo, tak teď to bude bublina :lol: nebo spíš žádný pracovní název, jestli k tomu vůbec dojde, pořád si to nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
1.7.26 06:50

Jee, ja ananas miluju a něco na tom bude, Pronatal ma na svém ig nějaké výběry s obrázkem ananasu :mrgreen: :lol:

Holky, dnes jsem 1.den stimulace, už mám za sebou první injekci a teda opravdu jsem nečekala, že to bude taková pohoda první den :lol: ani jsem ten vpich necítila, ovitrelle několikrát horší za mě. Tak snad to tak bude pokračovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.7.26 08:17

@Marcela_dogmom ja o ananasu taky slysela. Ale nedela mi dobre na traveni, takze jsem na nej chut nemela. Ja slysela doporuceni, ze se po transferu ma zena s manzelem doma hezky tulit a koukat na nejakou romantarnu a mit pohodinku. To jsem planovala, ale nakonec nam transfer vysel tak, ze jsme ten den jeli s kamarady na chalupu, takze jsme pohodinku meli, ale film se vubec nestihl konat :D
Ale tradici hranclu z mekace jsme dodrzeli 😁 😊
Kazdopadne myslim, ze hlavni je se citit maximalne dobre a uzivat si tu moznost, ze to vyjde 😍 drzim palce ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.7.26 09:02

@Orchidejka13 ono je nejhorší to očekávání, jaké to bude, že 🙂? Já to taky skoro nikdy necítila, bála jsem se orgalutranu, ten měl bolet víc, ale vůbec, za to ta závěrečná, to byla chuťovka, to jsem vůbec nečekala :lol:. Co vlastně pícháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.7.26 09:05

Holky, nejste náhodou některá z Brna? Pokud jo, kam chodíte do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1630
1.7.26 09:15

@Orchidejka13 to je vlastne pravda, dostali jsme i nejaky privesek na klice s ananasem, nikdy jsem si to nespojila :mrgreen:

Jinak ja jsem pichala takovym perem a to bylo taky nad moje ocekavani v pohode :mrgreen: ale ke konci uz jsem byla rada, ze je dopichano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
1.7.26 09:53

@muminek5 jedna známá mi moc doporučovala minimální stimulaci, že z toho je jedno, max. 2 vajíčka a že je to pro ženu mnohem šetrnější. Sama je doktorka a hodně si o tom nastudovala a konzultovala s odborníky a vyšlo jí to hnedka. Tak to je moje taková ještě případně možnost. Do plné stimulace už bych asi nešla, 5× mi to celkem stačilo :D A pak ještě máme jako reálnou možnost adopci, to už se bavíme roky že když tak zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.7.26 10:14

@Liskulaska @Orchidejka13 on totiž čerstvej ananas respektive ten tuhej prostředek obsahuje enzym bromelain který podporuje prokrvení a tím uhnízdění embrya. Taky má protizánětlivé a protisrážlivé účinky. 🍍 🍍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.7.26 10:21

@Lucii_V v jaké jsi vlastně teď fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.7.26 10:22

@Sarka81293
Já, chodíme do cermedu. A jsme spokojeni, jedno mímo už doma, pro druhé jdeme teď v srpnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
1.7.26 10:32

@Ifka19 13 DPT, zítra test z krve v CAR :) Nejsem testovací typ, užívám si PUPO :) Asi si udělám jen test doma zítra ať vím co čekat až mi budou volat. Subjektivně bych řekla že si připadám těhotně ale objektivně vím že se tak můžu cítit jen z těch hormonů co beru.. Kdo ví :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.