IVF - ET/KET 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
5.7.26 19:59

@Lucii_V no to je sileny teda🤯kazdemu tvrdi neco jineho ocividne.. ale me dokonce rikali, jake hodnoty jsem mela..nebo spise, ja se jich na to vylozene ptala, mela jsem nastudovane v jakem rozmezi to ma byt a mela jsem to 2-3 dny pod limitem…u druheho ketu jsem si po tech 14dnech, kdy berou hcg vylozene rekla, at mi vemou i progesteron, stejne si to vsechno vykazuji na pojistovnu, takze nevidim duvod, proc by to nevzali🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
5.7.26 21:25
@Lucii_V píše: Více

U nás se kontroluje před transferem a při minulém ket mi doktorka řekla ať raději dojdu na kontrolní krev pár dní po transferu, protože poslední zdravé embryo a klesl z 80 na 40 a to jsem brala 200 2-0-2, tak jsem pak ještě dopichavala agolutin. Tak těžko říct no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
5.7.26 21:41

@muminek5 @Xho-xho no já se schválně zeptám až půjdu příště na kliniku, to mě teda hodně zajímá :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.7.26 07:32

@Xho-xho Mě berou krev na kontrole před transferem a i v den transferu.. A to tak, že ve 12h jdu na krev a ve 13h tam mám dojít zpět už na transfer.. S tim, že jdu jakoby na konzultaci s Dr. a embryoložkou, kde mi řeknou hodnoty z krve a buď nechají stejně nebo navyšují progesteron.. mě teda nechávají stejně 2-0-2.. pak mě odvedou na pokoj a už to jede …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
6.7.26 07:49

Mooc děkuji holky :srdce: zítra dám vědět po utz, nějak to utíká, cca za týden by mohl být odběr :oops: jen jsem se ptala, jestli mi změří progesteron a odpověď byla, že u ET to nedělají, jen před KET :roll: že ale dostanu progesteron besins.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.7.26 08:57

@Lucii_V no já pořád nic, už mě to fakt neskutečně štve, četla jsem že ta první může být jiná, rozhozená atd ale tohle mě nebaví, mám krev jen na papíře, ale že by se to rozjelo, to ne, je to sice čerstvá, oproti předešlým dnům, ale tohle mě nebaví. Asi počkám do středy a zkusím se zeptat na klinice, jestli je to normální, ne že bych toužila po brutální MS, ale tohle je taky na dvě věci 🤦🏻‍♀️

@Xho-xho doktor překvapil a řekl, že tyto diskuze nezatracuje, jen je potřeba filtrovat, což já filfruju a zrovna tohle je důležitý point :lol: oni ani neberou krev po transferu, stačí nahlásit test, ale já si o krev řekla, tak si řeknu i na progesteron :lol: to je super, že ten druhý vyšel, ale musely to být i tak nervy, ne? Ale ano, člověk to musí zpracovat, což já pořád nemám. Bylo to moje všechno poprvé, tak jsem si říkala, že jsem ta výjimka, které vyjde hned první transfer, no nebyla… I když jsem si už nějaká vyšetření, na které chodím přehodila na srpen, že se tak nějak na to září připravuji, ale uvidím…

@86chm oni tam celkově moc krev neberou, i na hcg jsem si musela říct. Chodím tam stále, jen vyměnila doktora, ale já byla spokojená i s tou doktorkou před tím, myslím, že udělala vše, co mohla. Jen tento doktor je známý tím, že u něj skončí ženský po 40, což já už mám za pár, tak jsem chtěla znát i jeho názor, je takový svéráz, ale lidský a můžu mu říct úplně vše, včetně toho, co jsem se dočetla na emiminu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.7.26 09:11

@Ifka19 já teda měla jen jeden Ket, ale krev mi na progesteron automaticky brali v den vkladu. Jestli se nemýlím, chodíme na stejnou kliniku. Mela jsem teda řízeny cyklus. Ale jinak žádné problémy, na ivf jsme byli kvuli genetice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.7.26 09:13
@Ifka19 píše: Více

Ja byla v Reprofitu v Brne, tam taky moc krev nebrali, ale ten progesteron jo. Na ket jsem byla v patek tak jsem si pak cestou musela jeste koupit za 1500 injekce progesteronu, kdyby mi nahodou chybel a pak zavolali ze nechybi. Taky jsem chtela pri svem jednom embryu a amh a veku vsechna mozna vysetreni a akupunkturu a ebryoglue a nevim co vsechno a nemela jsem nic. Ani pred stimulaci mi nebrali krev. Stacilo jim vysledky vic jak pul roku stare od meho dr. Tak ze fakt to kazda klinika resi jinak. Rikala jsemmsi, ze kdyz bych sla jeste do jednoho kola. Tehdy v tom cervenci, tak ze bych sla taky k Machacovi. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.7.26 09:37

@Mishell498 aha, to mi říkej… Ano, myslím, že na stejnou ivf clinic v olomouci? Ale teď si o to řeknu… Oni mi vždy řekli, že mám vysoké dávky, tak těžko říct.

@86chm mě krev brali jen na tsh, a to jsem jim říkala že jsem měla problémy se štítnou, a taky nechtěli nic vidět, jen že krev na tsh je v pohodě, až když jsem teď říkala Machači, že jsem měla se štítnou problémy, ale že jsem jim to říkala, tak zpozorněl, ale já jsem hlídáná co půl roku, a štítnou jsem před transferem měla v pořádku, teď jdu v srpnu na sono, takže minimálně štítná bude zkontrolovaná, nic víc taky mít nebudu, kromě té základní imuno, ale tam ani nevím, co je. Takže akupunturu jsi taky neměla? Já o tom přemýšlela, že bych zašla. Já jsem k Machači chtěla hned, ale tehdy jsem si říkala, že není čas na něj čekat a beru „kohokoliv“ :lol: když jsem se k němu objednávala teď, do týdne termín 🤦🏻‍♀️ 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.7.26 09:52
@Ifka19 píše: Více

Nee nemela. Koordinatorka me objednala pred ketem. Tak jim to pri prichodu rikam a oni ze ma do dovolenou a ze to nikde neni napsane. Pak mi dr rekl, no ona to proste pos….ale jestli chcete a pockate si po ketu vic jak hodinu, tak bude mit kolega cas na akupunkturu po…..nesla jsem. Ale o tu imunologii jsem zadala a taky mi rekli, ze az po nezdařenem
Ketu 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.7.26 10:05

@Ifka19 jo urcite je potreba ty informace filtrovat, ja to mela taky vsechno nastudovane, ale to je i tim, ze pracuju ve zdravotnictvi a bezhlave lekarum neverim, urcite si o ten odber rekni, to je podle me uplny zaklad a je to fakt nic nestoji☺️ nervy to samozrejme byly, v podstate jsem byla v „klidu“ az po 2 screeningu🙏..urcite bych se soustredila na to, ze tvoje telo otehotnet muze, to ze se zastavil vyvoj uz neovlivnis, to uz je na tom embryu, priste to bude vetsi bojovnik🙏a je fajn si pohlidat jeste tu stitnou zlatu☺️kazdopadne, je fajn si dat pauzu a srovnat se, uzij si leto, delej co te tesi a v zari vzhuru do toho💪 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
6.7.26 10:09

@Ifka19 ahojky. Ja letos měla svůj poslední ket v životě. Poslední embryo. To se chytlo a po 10 ti letech pokusu sem v 19 tt. Nevim co tak najednou ale vím že sem začala chodit na akupukturu k jedné p. Dr v Praze je to profík a ke všemu je to endokrynoložka, hlida me štítku, mam dobre hodnoty ale ma zkušenosti ze jednu hodnotu sem mela hodnotu neceho 3 a ona říkala že je lepší mít 1. Tak me nasadila euthyrox a ten už taky zobu třeba víc jak přes půl roku..tak jen můj postřeh. Neříkám že to je vše ok. Jeste mam víc problémů, ke všemu mam nějaké špatné protilatky v krvi takže chodím do trombo centra…Jinak me vždy posílaly na hcg krev..a ten progesteron me na jedné klinice nebraly vůbec a pak co sem presla do prahy tak me ho hlidaly a dávaly injekce prolutexu když byl nízký. To jen me zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.7.26 11:20

Holky,
ja jsem dnes 7 dni po KET 5 denniho embrya.. testy mam pozitivni.. Ale jak prastena pokazde na zachode kontroluji, zda nekrvacim 😁 🙈 Mely jste to take tak? To je na palici 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
6.7.26 11:51

@Kaari potichoučku gratuluju :srdce: haha to víš že jo, tohle je evergreen a asi jen tak nepřejde :D
@Ifka19 hele jasně zavolej, však za zeptání nic nedáš a aspoň tě to uklidní.
Jinak já včera kousla do něčeho tvrdýho v burgeru a šíleně mě bolí zub tak zítra budu nahánět zubařku, tak mám o zábavu postaráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.7.26 11:56

@86chm jo tak, v Brně je to součástí kliniky, hustý, to já se dívala, že bych musela přímo do centra čínské medicíny :roll:

@Xho-xho já právě lékařů věřila, nic jsem si nezjišťovala, a prostě brala, co mi řekli, třeba transfer rovnou řízený o nativu jsme se nebavili, zeptám se teď, ale nevím, jestli to chci měnit… Mně říkal, že se uklidním po 12 týdnu, ale já budu asi pořád pozorovat, jestli tam zase není krev :roll:. Děkuju moc, na jednu stranu jsem ráda, že teď nemusím nic řešit, že to zase začne v září, ale v zadu v hlavě je pořád to proč…

@Slunatko1 už párkrát jsem četla, že se chytlo to poslední, potvůrky si dávají na čas :D já měla před 2 rokama zánět štítné, zvýšenou funkci a tím se ještě zjistilo, že tam mám strašně moc uzlů, byla jsem i na biopsii, kdy hrozila operace. Ze začátku mi brali krev i na protilátky štítné atd, vše v normě, teď jen tsh s tím, že až otěhotním, nasadí mi prášky, abych nespadla do snížené, takže štítnou mám hlídanou až moc :D. Mimochodem, bolely ty injekce s progesteronem? Četla jsem, že docela dost bolí 🙈

@Kaari gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.