Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jedna_píšťalka dekuji za naději, ale test je negativní. Nemam teda mamatest, ale nějaký jiný take ten 10kovy, každopádně při mém prvni ET uz byla pěkná čárka, tak bych ted čekala ducha na všem.
@jedna_píšťalka jojo, jeste tam par pokusu mame, tak asi v srpnu zkusíme další. Ted maji nejakou odstávku laboratoře.
@jedna_píšťalka ja to asi vydrzim, v pondeli si chci zavolat k obvodnímu gyn, aby mi taky dal rovnou termín. U chlapečka byl UZ o týden dřív a mam pocit, že jsem k OG pak chodila porad, snad kazdy týden…. Tak at mam fóra….
Já dnes očekávala MS a ona nikde
. Vždy byl můj odhad za ty dva roky přesný, dělám ovulační testy a vždy mi to podle toho vycházelo. Tak nechápu, co se to zase děje. Přijde mi, že to tělo se tomu KETu brání zuby nehty
. A já se tak těšila, že dneska už budu volat nebo psát na kliniku…
@bonsaj493 Z mé zkušenosti tělo vycítí že se něco chystá a nedělá to co dělá normálně. Já jsem zatím snad před každou stimulací/KET měla cyklus jiný než normálně. Prostě vždy jak naschvál se dostaví buď dřív, nebo se loudá
![]()
@bonsaj493 @Gracetheworld muzu potvrdit, za ta leta cyklus presny tak, ze se podle nej dala planovat dovolena, a jakmile jsme zacali s IVF, menzes si delal co chtel ![]()
Bylo to snad poprve, co jsem nadsene vyhlizela 1DC a on nikde.
@bonsaj493 přidávám se do klubu, já před stimulací měla skoro týden zpoždění
takže naprostá normálka
Ahojky, tak mam po utz, zatím to vypadá dohromady na 14 folikulu, na každé straně 7.. v pátek mám další ultrazvuk. Stále nic necítím, ani náznak nějakýho pnutí
jsem 8.dc, sliznice dobrá. Jsem zvědavá na pátek. Odběr prý příští týden po-st, podle pátečního utz. Spíš jediná změna oproti jiným cyklům je plodný hlen, vcera a dnes ![]()
Měly jste holky některé podobné počty folikulu a do jakého počtu jste došly ve výsledku? ![]()
@Orchidejka13 to je krásný, moc držím palce ať dozraje co nejvíc
Já měla většinou 10-12 ![]()
@Orchidejka13 to vypada krasne ![]()
Ja uz si nepamatuju presne, na utz bylo myslim videt 16-18 a nakonec odebrano 11, zbytek byly cysty
s mym AMH jsem cekala super pocty 25+, pamatuju si, ze jsem byla zklamana z 11.
Ale:
dozralych 10, oplodnenych 7, vydrzely 4, jedno je 19+5 a tri jsou v mrazaku ![]()
A jinak plodny hlen jsem mela taky, ke konci stimulace to bylo jak prutrz hraze
🙈
Nevim, jestli to tu vubec bude videt. Ale je tam fakt duch, ach jo.
@Orchidejka13 držím pěsti, ať je jich hodně kvalitních 🙂 já sice měla odebranych 31, ale skrz věk to šlo hodně dolů, hlavně po pgta… A co se týká toho bazénu dole, to bylo extrémní 🤣
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.