Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ifka19 hele jako jo někdy bolely byla boule svedili.. ale oproti clexanu a mega modřinam to je hračka. Ale spíš naprd že když sem píchala 2 injekce denne tak clovek ma bricho cely rozpichany ze už pak nevi kam. Ale určitě ať ti to zkontroluji. Me vte bývalé klinice nekontrolovaly. A pak když sem právě presla do prahy tak tam to začaly kontrolovat a sem ráda. Vždy sem ho měla nizky a píchala prolutex, sice je dražší ale byla sem za něj ráda.
Tak ja nevydržela, dnes jsem 6 dni po transferu a testy negativní, respektive úplně slabeho ducha bych možná silou vůle vykoukala, ale teda spis to je ten falešný co mamatest dělá. 🙄 🙄 🙄 🙄 tobe @Kaari moc gratuluji ![]()
@Ifka19 chapu, ze jim clovek veri..ja to mam mozna tim, ze jsem z oboru a vim, ze sto lekaru, sto nazoru..uz jen, jak tady kazda mame jine zkusenosti s ruznyma klinikama p necem vypovida☺️ ale treba ja byla rada za rizeny ket, myslim ze tam se to da dobre nacasovat, odhadnout a pohlidat☺️ to chapu, ja tohle mam v podstate doted, kdyz jdu na zachod, tak to tam nekde vzadu v te hlave mam a kontroluju papir😇 proc ti nikdo nerekne, clovek to musi prijimout, ze nad timhle kontrolu nemame🙏 ale prave se tes na to zari, dalsi sance, ze se vam zmeni zivot:smiling_face_with3_hearts:
@Xho-xho děkuju moc za podporu 🙂 já doufám, že do toho září to příjmu se vším všudy, musím mít vše pod kontrolou, vím že tohle nejde a proto mě to stresuje ještě víc. Navíc jsem extrémně citlivá a jak už jsem několikrát psala, pro mě to byl otřesný zážitek, i když to byl úplný začátek, bála jsem se pak i sama o sebe.
@Slunatko1 já mám pořád fobii z injekci, stimulaci mi píchal partner a to byly jiné jehličky, že 🙈 když mi doktor říkal, že si budu progesteron píchat, tak já smrt v očích, ale ještě nevím, jestli jenom injekce nebo i bobule, jen říkal, co by změnil, tak uvidím, s čím definitivně přijde.
@Lucii_V to mi připomíná, že partner nedávno kousnul jen do maliny a to zrníčko mu taky udělalo zle na zub, strašně ho bolel, a zubařka za něj chytla a zůstal jí v ruce
. Snad to nebude tak vážné, good luck
@Lotyyy já měla 6den taky jen ducha a 7 den dokonce ještě slabší, ale 10 den se vyloupla poměrně slušná dálnice, ještě je naděje 🙂
@Kaari Gratuluji.. Já dnes 10dpt 6denního a test sněhobílý 😭.. Máme posledního sněhuláčka ještě … Pak bych musela opět celé ( už 3.tí kolo) znovu… A to nevim, zda by manžel svolil.. skrz finance 🙏🏻
je to náročné
@Ifka19 kdyztak tě chci jen podpořit, ja měla prolutex a bála sem se jak to budu zvládat dlouhodobe ale zvykneš si a neni to tak zlý ☺️Ja dokonce mela prvni injekce, ty kdy jsem si je musela sama natahovat do injekční stříkačky a vypustit bubliny a az pak aplikovat a někdy od půlky uz byly dostupné předplnene stříkačky, kdy je ta aplikace příjemnější.
Mne pomáhalo vždy zaledovat misto, tak nebyl cítit vpich a vychytala jsem po tolika týdnech ze cim dal od pupiku a vic jakoby do boku, tim min se mi tvořily modřinky a i to skoro nebolelo! Tak uvidis, vyzkousis. Jen ze mi to uteklo fakt rychle. A to jsem píchala 9 krabicek? Stojí to za to ❤️
@Lotyyy o mamatestech jsem tady toho četla hodně, ale chtěla bych říct, že mně nikdy falešné duchy neudělal, já jsem asi ta jedna z mála co jim věří a má s nimi jen dobré zkušenosti ![]()
takže slabý duch je super, držím palce dnes na testování, věřím že na tebe už něco vykoukne ![]()
dej nám vědět, tfuj tfuj
To čekání na prvni ultrazvuk je nekonecneee 😭
dnes jsem 18dpt a asi zajdu na krev at mam alespoň nějaké info o tom se deje
Ultrazvuk az 16.7
Kdo to čeká? Jak to zvládáte?
@jedna_píšťalka to máš ještě dobré, já byla na transferu 17.6. A na UZ jdu až 27.7…. Jsem ten týden před na dovolené a naivně jsem si myslela, že mi objednají na pátek než odjedu(17.7). Takhle budu už 8+3… nekonečný to je….
@jedna_píšťalka ahoj, já byla 18.6. a UTZ mám 17.7.
Taky jsem přemýšlela že si zajdu na krev, ještě uvidím
a jak se cítíš? Já docela dobře oproti minule kdy se mi pořád navalovalo z jídla tak teď pohoda ![]()
@Pipi20 Tyjo to je dloouho, taky bych si naivně myslela že mě vezmou před dovčou, vždyť to je standardní termín (ale možná mají dovolený a nestíhají tam no). Ale super že máš mezi tím dovču, aspoň přijdeš na jiné myšlenky ![]()
@Ifka19 haha tak to jsem zvědavá
@Karolína117 to mě moc mrzí.. posílám objetí
Jo je to šílený kolik to stojí peněz.. já jsem teď už 5. IVF a ani to nechci počítat. ale my ještě děti nemáme tak holt jsme do toho šli vždycky znovu
@Evik702 já jsem měla míchací závěrečnou u stimulace, byly to nervy a strašně mě bolela, ale to bylo tou jehlou…děkuju za rady
, ještě nevím, co si budu píchat a jak dlouho, děsím se toho už teď. Jak dlouho sis to musela píchat a z jakého důvodu vlastně?
@Karolína117 to mě mrzí
ty finance chápu, ale ještě jednoho máte 🙂
@Pipi20 no tak to bych si trvala na tom, že chci před dovolenou. Ono i toho 17.7 neni nějak kdovíjak brzy, normálně by tam mělo být vše vidět. Si tam zavolej a buď neústupná, protože minimálně ti potvrdí, že je embryo tam kde má, kdyby se nedejboze chytlo někde špatně tak to posledni co chceš je resit to nekde na dovolene v zahranici 🤦♀️ šup, běž žhavit drát 😀 🍀
@Lucii_V no praveze se cítím jakoby nic 🤷♀️ prvni těhotenství jsem opravdu vedela, ze jsem těhotná, ted jsem z toho nervózní. Nikde me nepobolívá, nikde me nic netahá, prsa bez reakce, nevolnosti nic 🤷♀️ jako za to posledni si nestěžuji ze 😀, ale je to taková okurková sezona ted pro me ![]()
@Ifka19 dva mesice jsou dlouha doba, urcite se das dokupy🙏 budu drzet palce☺️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.