Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Karolína117 já jsem si právě říkala, kdyby to bylo hned, ale po měsíci se mi to zdálo divné, ale člověk nikdy neví @Liskulaska nakonec jsem jim volala a oni, že je lepší se podívat, naštěstí je to vše čisté, vzali mi crp, ale na gyndu to nevypadá… Ale pro pobavení, já se tam dole od té události nijak neupravovala, takže jsem na doktora vyvalila prvotřídního bobra ![]()
@Ifka19 Já myslím že doktorům je to úplně šumafuk, jestli jsi holátko a nebo si pěstuješ bobra. Asi bych to nijak neřešila ![]()
@Ifka19 já jsem to nikdy neřešila, že bych se holila přímo kvůli kontroly… Prostě jak to zrovna vychází… Myslím, že doktoři jsou zvyklí na všechno
. I na OPU jsem šla s bobrem, protože jsem nebyla schopna se ohnout 🤣 🤣 🤣.
@Gracetheworld @bonsaj493 já vím, že jim je to jedno, ale pro ten můj pocit 🙈 i když je pravda, že od té doby, co řeším ivf, a jdu akutně, tak je mi to jedno ale až takového bobra jsem dlouho neměla 🤣 jsem ráda, že mě vzali, asi bych o tom pořád přemýšlela, jestli jsem něco nezanedbala, a ještě mi rovnou řekl, že základní imuno vyšla dobře, nevim teda, co v ní bylo, co se budeme bavit až na konzultaci s jiným doktorem, ale nic tam nenašli 🙂
@Ifka19 doktorum je to uplne fuk, ale chapu, pro svuj pocit jdu take radsi oholena
trosku mam obavy co budu delat az se tam neohnu
![]()
Hlavne ze je vsechno v poho a nic nenasli
to by tak schazelo.
Holky, s tím holením to mám stejně, ze mám pak blby pocit
no a zase když jsem úplně čerstvě oholena, tak mám taky zvláštní pocit, že to vypadá, že jsem na doktora zase až moc připravena
![]()
@Orchidejka13 píše: Více🤣 🤣 🤣 🤣 Teď jsem se zasmála 🤣 🤣 🤣
Mě spíš štve, že se doma normálně osprchuju, ale než do caru dojedu, už zase nemám pocit svěžesti… Kór když to není úplně blízko a musím ještě před vyšetřením třeba na WC… Vyřešila jsem to intimními ubrousky, ale není to prostě jako sprcha
. Což mi připomíná, že jsem ty ubrousky nechala asi v práci a tak si musím pořídit nové, když tam teď zase snad budu chodit častěji
.
@Orchidejka13 ja se vzdycky akorat modlim aby tam dr. nenarazila na nejaky zapomenuty pruh chlupu
![]()
Ale pamatuju si, moje kolegyne ve stare praci jednou vypravely zazitky z porodu v 80. letech, a pry je tam sestra vyholila na holatko a vsechny dostaly klystyr. Super zazitek ![]()
@Liskulaska píše: Více
A žádný tatínek u porodu, pěkně z okna jenom pak ![]()
Ahoj holky,
ja jsem dnes 10 dpt ❤️
V noci jsem byla ale na pohotovosti, se žlučníkovou kolikou 🙈 Díky bohu mi kapačka dost ulevila a už je mi dobře.. snad se to nikdy nevrátí, bylo to strašné!
Myslela jsem, ze umřu.. a hrozně jsem se bála o embryjko 🥹
Navíc je to prý kvůli Estrofenu časté 😞
Příspěvek upraven 09.07.26 v 16:53
@bonsaj493 Joo, přesně
bez intimních ubrousku ani ránu na gyndu ![]()
@Liskulaska Jezis pěkný no
zase u toho porodu je to víc v poho, nikdy nikdo neví, kdy ho to třeba chytne, kdežto na tu gyndu jsme objednané jakou dobu třeba ![]()
Zitra mam dalsi ultrazvuk, jsem zvědavá ![]()
Jééé holky já se tu válím smíchy
ale shodou okolností na mě dneska na IG vyskočil post jedné doktorky (máma a gynekoložka či co) a tam vyloženě říkala že se k nim nemusíme nijak připravovat ![]()
jinak jako - ani s ubrouskama ani čerstvě po sprše to není žádní hitparáda když zavádím amelgen nebo progesteron, děsný ![]()
@Lucii_V píše: Více
A s tím progesteronem, jde pak mít normálně sex, když nejsou žádné komplikace? Nebo to tam tomu vadí?
Neumím si to představit, nikdy jsem ho neměla…
@bonsaj493 jojo sex tomu nijak nevadí, je to sice takový upatlaný ale co už, bere se myslím až do konce 1. trimestru právě
@Kaari jejda to mě mrzí, o tom jsem ještě neslyšela.. tak hlavně že jsi v pořádku, odpočívej
nádherná čárka, jen tak dál
a hlavně už bez komplikací
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.