Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kaari pane jo o tom jsem ještě neslyšela 🙈 ještěže to dopadlo všechno dobře ✊🏽 držím moc pěsti ať jsi brzy v pořádku a ať se bublinka nepustí 🍀 🩷
@Sarka81293 moc děkuji ❤️ Určitě ti to také vyjde ❤️ ❤️
S bio rodiči jsme měli první transfer, tak snad bude vše v pořádku
Holky s pozitivnimi testy, moc gratuluju..
A drzim vsechny palce, at to jde v poradku dal
@Kaari ahaaa, už si o tom čtu. Tak se na to zkusím taky poptat, je tam aspoň jistota pekne sliznice vid. Jak ti delali kontroly pred vkladem?
@Luci377 a je to lepší? jako chápu že na zavádění si člověk zvykne a je z toho míň nepořádku? Já teď nosím intimky ale stejně to mám všude na kalhotkách i oblečení.. ![]()
@Lotyyy První den ms jsem volala na kliniku a objednala se na ultrazvuk (11.-13. den).. od 2. dne jsem uz 3× denně brala Estrofem, na ultrazvuk šla 13. den cyklu a to byla sliznice 9,5 mm takže jsme hned domluvili transfer na 18. den cyklu.. Takže jsem měla jen jeden ultrazvuk 13. den cyklu a od něj už beru i ten Amelgen
V tom prvním podařeném ketu jsem to měla podobně, take někdy 12. den cyklu a sliznice už byla hezká, tak jsme hned řešili datum transferu ☺️
Ráno před transferem, jsem vždy musela i na odběr na progesteron.. a ten byl vždy v pořádku ☺️
Jinak dnes jsem byla na kontrole s tím žlučníkem a musí se odebrat 🙈
Akorát to nedoporučují v těhotenství.. takže buď pokud by se to nepovedlo (ale dnes 11. dpt mam už na testu dálnici, tak věřím, že vše bude v pořádku 🙏🏻 🍀), tak před dalším vkladem a nebo po porodu a 6n se mám objednat na vyndání.. achjo, snad nebude do té doby zlobit.. byl to mazec 🙈
@bonsaj493 píše: Více
Ahoj, dneska jsem si na tebe vzpomněla, dcera zahla na záchody dole u recepce místo v 5ce a je tam i bidet, tak to kdyžtak můžeš omrknout.
@Madelinne píše: Více
Tak dneska jsem 14 dpt a hodnota krbe je 657 což by mělo být snad v normě. V pondělí půjdu pro klid duše znova a snad to bude všechno v pořádku. Ale teda moje úzkost jede na plný obrátky. 🙈
@Lucii_V já když začala poprvé krvácet, tak mi doktorka řekla, ať zavádím amelgen druhou stranou, já jsem na to zvyklá, protože si dávám čípky na MS bolesti, a bylo to o dost lepší, žádný nepořádek, pohodinda, ale další doktor zas řekl, že je lepší vaginálně, ale raději bych to příště taky zavadela druhou stranou…
@Lucii_V je to milion a jedna. Není z toho vůbec žádnej nepořádek. Nic nevyteče, nikdy se mi to nestalo 🙂
@Ifka19
Normalni otazka… fyzicky je to lepsi.. jeste me teda porad obcas prekvapi bolest v podbrisku, ale kazdy den mene..
Psychicky taky asi lepsi… mam bojovy plan na dalsi transfer, ktery snad bude v pulce zari..
Zkousim na tom hledat pozitiva.. a nachazim.. po 5ti absolutne negativnih prenosech (hcg 0.0) se konecne povedlo uhnizdeni.. takze jsme nasli recept..
Tak snad jedno ze dvou čekajících embryi bude to spravne..
Dekuji za vzpomenuti ![]()
@Kulihrášek127 pecička, tak to budeme bojovat spolu, taky půjdu nejspíš v září na další transfer a také mám 2 čekající 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.