IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1725
25.6.15 21:02

@Ginuš doufám zázrak, ale chápu skepsi. Záloha mraženek je taková cena útěchy, když se zázrak nekoná. Určitě, třeba hned další cyklus naskočí ovulka i sliznice a budeš moct na KETík hned. Zase bude na co se těšit. Mrsk je, když vyčerpáš vše bezůspěšně a víš, že Tě čeká všechno celé znova :hug: To si myslím, že se blbě zvedá zpátky na nohy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.6.15 21:09

@Vena123 no máš pravdu, jeden mrazáček nám nepřežil a já si říkala, že to neva, že je jich dost a ejhle, fakt jsem to nečekala :zed: :zed:. Kamarádce jeden cyklus všechna mimča umřela a nebylo co vkládat, takže proč já jsem smutná :think:. Musíme bojovat s tím co máme a být za to šťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
25.6.15 22:34

@Ginusš: :,( drz se, dusik by mohl byt, ale nemusi, hcg se muze vylucovat zle, ale chapu tvuj smutek a zklamani :zed:. Zazraky se deji, ale ne ve stejnou chcili vsem. Kdyz uz to nedopadne, preji hodne stesti se snehulacky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
26.6.15 10:13

@Vena123: nejake dobre zpravy pro patecni den? Doufam, ze uz mate KET naplanovany :kytka: tfuj tfuj tfuj
@Ginuš: už víš neco vice? Kez by se konal maly zazrak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
26.6.15 14:28

Ahoj holky, hlásím se po dlouhé době :mavam: stimulovala jsem jak si možná pamatujete na minimální stimulaci, dens byla OPU, ale ET bohužel nebude, měla sem 3 prázdné folíky, takže zde končí naše cesta za miminkem :,( :,( Vám Všem, které ste našli// držím moc palečky at to zdárně dotáhnete až k porodu a Vám ostatním přeji at se zadaří co nejdříve :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
26.6.15 15:24

@zdend76 to mě mrzí kočko, tak pořád ještě šance jsou ne? ebo už snad jsi rozhodlá, že už se Ti takový cirku s nechce dále podstupovat? Jeden by se ani nedivil. Budu jednou nejvíce štastná za jednoho broučka. Do ted je to spíše zoufalé.
nevzdávej to kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
26.6.15 15:28

@Ginuš tak co holka? svitlo nebo průser a další kolo čekání a stresu?
@Myška87 ani nápad, scénář se opakuje, po poslední stimulaci jsem spontánně s ovulací naskočila až někdy 4 měsíc… takže ještě mám nastimulovaný veliký vajčníky a sliznici 2mm což je sakra maličko, takže prej to nepůjde jinak než další měsíc a pěkně na hormonech :pocitac: :pocitac:
takže KET když to dobře půjde tak za 5 týdnů, to je kurna dost :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
26.6.15 16:03

@zdend76 to se nečte hezky :,( úplně mi vyhrkly slzy do očí.. je to hrozné, tolik odhodlání, energie, času, peněz, zdraví… a nakonec 3 prázdné folikuly.. Život umí být pěkný cynik :? Opatruj se :hug: a zkus věřit, že na tebe něco hezkého někde ještě čeká… Já vím, jsou to jen slova, ale co jiného nám zbývá než jít dál… A jeden prcek je super! Většina z nás nemá ani to…

@Vena123 do prčic my jsme prokletá diskuse snad! U tebe to není taková trága, mimísky máš u ledu a ty na tebe počkají, ale teda napínají tě pěkně… :roll: je to napínavé jak malé trenky a chápu, že asi dost frustrující… ale furt lepší být napnutá a čekat, jak to dopadne, než vědět, že blbě… Tak se obrň trpělivostí, kočko, a užívej si teď všeho, čeho si jako těhotná neužiješ - sportuj, jez sushi a vajíčka naměkko, choď na masáže a do sauny… :* jooo, a spi na břiše! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.6.15 16:15

@Myška87 @Vena123 holky děkuji, bohužel to opravdu nevyšlo… No snad příště..

@zdend76 to mě mrzí :? :hug:

dávám si pauzičku od emimina, tak páčko na nějaký čas :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
26.6.15 18:06

@Ginuš: drž se, moc me to mrzi, kdyz budes mit chut, tak me kontaktuj. Uz mam taky zajeci umysly :oops: :( zustavam jen kvuli tady tem uzasnym kockam. Verim, ze vam to vyjde, ale chce to hodne casu, nez ta bolest odejde a zabojujete dal :hug: drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
26.6.15 18:07

@zdend76: :( to je mi lito, drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.6.15 18:08

@Ginuš :,( to mně mrzí opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
26.6.15 18:11

@Vena123: :zed: :zed: skoda…5 tydnu je dost a zaroven to diky letnimu pocasi utece, verim tomu. Ja bez hormonu nefunguji a neni to tak zlé. Nekdy se musi prirode pomoct, porad je to mene leku nez pri stimulaci k IVF. A sve dela kontryhel, ale to uz jsme si myslim psaly. At se to priste povede! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pcd
242
26.6.15 18:24

@Ginuš ach jo to je škoda :hug: tak si od všeho odpočiň, vypni a příště to určitě vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.6.15 18:25

Krevní testy dopadly jak se dalo čekat. Práceschopná od 1.7 no a dovolat se dnes k Apolináři byl nadlidský výkon :zed: takže budu volat v pondělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí