Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ginuš doufám zázrak, ale chápu skepsi. Záloha mraženek je taková cena útěchy, když se zázrak nekoná. Určitě, třeba hned další cyklus naskočí ovulka i sliznice a budeš moct na KETík hned. Zase bude na co se těšit. Mrsk je, když vyčerpáš vše bezůspěšně a víš, že Tě čeká všechno celé znova
To si myslím, že se blbě zvedá zpátky na nohy ![]()
@Vena123 no máš pravdu, jeden mrazáček nám nepřežil a já si říkala, že to neva, že je jich dost a ejhle, fakt jsem to nečekala
. Kamarádce jeden cyklus všechna mimča umřela a nebylo co vkládat, takže proč já jsem smutná
. Musíme bojovat s tím co máme a být za to šťastné.
@Ginusš:
drz se, dusik by mohl byt, ale nemusi, hcg se muze vylucovat zle, ale chapu tvuj smutek a zklamani
. Zazraky se deji, ale ne ve stejnou chcili vsem. Kdyz uz to nedopadne, preji hodne stesti se snehulacky ![]()
@Vena123: nejake dobre zpravy pro patecni den? Doufam, ze uz mate KET naplanovany
tfuj tfuj tfuj
@Ginuš: už víš neco vice? Kez by se konal maly zazrak ![]()
Ahoj holky, hlásím se po dlouhé době
stimulovala jsem jak si možná pamatujete na minimální stimulaci, dens byla OPU, ale ET bohužel nebude, měla sem 3 prázdné folíky, takže zde končí naše cesta za miminkem
Vám Všem, které ste našli// držím moc palečky at to zdárně dotáhnete až k porodu a Vám ostatním přeji at se zadaří co nejdříve
![]()
@zdend76 to mě mrzí kočko, tak pořád ještě šance jsou ne? ebo už snad jsi rozhodlá, že už se Ti takový cirku s nechce dále podstupovat? Jeden by se ani nedivil. Budu jednou nejvíce štastná za jednoho broučka. Do ted je to spíše zoufalé.
nevzdávej to kočko ![]()
@Ginuš tak co holka? svitlo nebo průser a další kolo čekání a stresu?
@Myška87 ani nápad, scénář se opakuje, po poslední stimulaci jsem spontánně s ovulací naskočila až někdy 4 měsíc… takže ještě mám nastimulovaný veliký vajčníky a sliznici 2mm což je sakra maličko, takže prej to nepůjde jinak než další měsíc a pěkně na hormonech
![]()
takže KET když to dobře půjde tak za 5 týdnů, to je kurna dost
![]()
@zdend76 to se nečte hezky
úplně mi vyhrkly slzy do očí.. je to hrozné, tolik odhodlání, energie, času, peněz, zdraví… a nakonec 3 prázdné folikuly.. Život umí být pěkný cynik
Opatruj se
a zkus věřit, že na tebe něco hezkého někde ještě čeká… Já vím, jsou to jen slova, ale co jiného nám zbývá než jít dál… A jeden prcek je super! Většina z nás nemá ani to…
@Vena123 do prčic my jsme prokletá diskuse snad! U tebe to není taková trága, mimísky máš u ledu a ty na tebe počkají, ale teda napínají tě pěkně…
je to napínavé jak malé trenky a chápu, že asi dost frustrující… ale furt lepší být napnutá a čekat, jak to dopadne, než vědět, že blbě… Tak se obrň trpělivostí, kočko, a užívej si teď všeho, čeho si jako těhotná neužiješ - sportuj, jez sushi a vajíčka naměkko, choď na masáže a do sauny…
jooo, a spi na břiše! ![]()
@Myška87 @Vena123 holky děkuji, bohužel to opravdu nevyšlo… No snad příště..
@zdend76 to mě mrzí
![]()
dávám si pauzičku od emimina, tak páčko na nějaký čas
![]()
@Ginuš: drž se, moc me to mrzi, kdyz budes mit chut, tak me kontaktuj. Uz mam taky zajeci umysly
zustavam jen kvuli tady tem uzasnym kockam. Verim, ze vam to vyjde, ale chce to hodne casu, nez ta bolest odejde a zabojujete dal
drz se
@Vena123:
skoda…5 tydnu je dost a zaroven to diky letnimu pocasi utece, verim tomu. Ja bez hormonu nefunguji a neni to tak zlé. Nekdy se musi prirode pomoct, porad je to mene leku nez pri stimulaci k IVF. A sve dela kontryhel, ale to uz jsme si myslim psaly. At se to priste povede! ![]()
@Ginuš ach jo to je škoda
tak si od všeho odpočiň, vypni a příště to určitě vyjde ![]()
Krevní testy dopadly jak se dalo čekat. Práceschopná od 1.7 no a dovolat se dnes k Apolináři byl nadlidský výkon
takže budu volat v pondělí…