IVF květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
4.5.21 19:29

@Janča3030 To znám, akorát opačné. :P Já už stepuji před autem a manžel ještě v sprše :P A na kolik hodin to máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.5.21 19:33

@Natao Já bych se bála zavádět dvě. :think: Podle mě riziko převyšuje vyšší procento úspěchu. :think: 8o Ale to je jen můj názor. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.5.21 19:35

@Viktorka33 máme tam být na osmou a z Kolína to trvá tu hodku no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
4.5.21 19:39

@Janča3030 Tak v 8 budu držet palce! :D když budeš čekat v autě, tak můžeš alespoň napsat tady, že čekáš v autě :P a příteli říct: já ti to říkala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
4.5.21 19:40

Prý když je ženská zdravá a při transferu se jí dají dvě embrya, tak tělo zjistí že to třeba neunese a druhé embryo nepřijme a i když jo, tak se u jednoho z nich zastaví vývoj a pustí se, když to unese, tak je přijme obě. Dle mého názoru je lepší jen jedno a více pokusů, ale zase vím že nás hladká to co když to takhle vyjde… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.5.21 19:56

33 folikulů, 0 vajíček

@Janča3030 Ahoj :mavam: Koukám, že máme podobnou zkušenost. Teď v dubnu jsem byla na svém prvním IVF. Když došlo na Opu, měla jsem 33 folikulů a 0 vajíček. To byla studená sprcha po probuzení… A bylo mi taky řečeno, že jsem si špatně píchala injekce. Nechápu, to by si člověk musel ty injekce snad pichat do paty 😂 Jinak je mi 26, a AMH mám 4,6 tudíž ideální :nevim: A tak jsem se tě chtěla zeptat, po jaké době jsi mohla jít do dalšího IVF? :think: V pondělí mě čeká konzultace co bude dál.
Jinak Clexane píchám taky od začátku stimulace do první ms… V případě někdy těhotenství budu pichat až do šestinedělí.. A taky se mi blbě píchá, než tam jehla zajede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.5.21 19:59

@rottmii ahoj Jsko je to nesmysl, co mi řekla tady dr tak to prý byla krátká a špatně zvolena stimulace…Noo každopádně to druhé ivf bylo v listopadu a já pak v prosinci přešla do gennetu a ted teda cekam na výsledek třetího :) ale mohla sem hned v lednu ale chtěli jsme zkusit ještě iui a nějak sem nespechala :) čím jsi stimulovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.5.21 20:04

@Janča3030 Tak uvidíme no… Je to nesmysl no, prostě špatně zvolená stimulace :nevim: Měla jsem tedy dlouhý protokol, se zastavovací injekci na funkci vaječníků DIPHERELINE. Pak jsem začínala stimulaci s Bemfolou 225, a ke konci stimalaci dva dny Pergoveris 25, dohromady teda 250 dva dny. Pak místo Ovitrelle aby se zabránilo ohss jsem si 2× pichla Decapeptyl. To byla taky pecka teda :mrgreen: Ale asi to bylo dobrý, protože ohss nebyl. Tak jsem byla ráda. Tak ti zítra držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.5.21 20:08

@rottmii no já měla tenkrát rekovell a ted pergoveris…a to chceš ve stejném centru na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.5.21 20:14

@Viktorka33 no hlavně budu mít Desnou žízeň :) a ráno bez kafe to bude naladicka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.5.21 20:14

Hmm, ja prave nevím, no..Asi uvidíme dle situace..Budeme rádi, když budou aspoň dvě, a ty bychom zaváděli postupně.. To by se muselo vyjimecne zadarit..Jinak s tou ztrátou pokusu by to snad melo byt tak, ze pokud v prvních dvou IVF zavadis jedno, tak mas automaticky 4 pokusy..A pak už je jedno, zda zavedou jedno nebo dvě v tom třetím a čtvrtém pokusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.5.21 20:18

@Natao tak to sem nevěděla tak vzhledem k tomu ze už mam třetí tak by to bylo fajnovy 😀 to já bych to klidně riskla, podle mě ta samce větší je :dance: to se zítra schválně zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.5.21 20:19

@Janča3030 My už jsme právě jednou centrum měnili, kde jsme byli 5× na IUI, tak pak jsme ho změnili… Ale tady jsme jinak spokojeni… Tak zkusíme ještě jedno IVF v tom stejném a pak by se to kdyžtak změnilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.5.21 20:22

@Janča3030 Super, tak nám pak třeba řekneš více.. Snad je to tak, jak si myslím.. Ja nad tím prave také uvažuji. Dekuji, zítra preji hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.5.21 20:23

@rottmii a to si ted v heliosu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie