Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janča3030 To znám, já před ranním kafem ani neodpovídám na pozdrav.
![]()
@Janča3030 ja jsem posledně volala uz 2× do gennetu ze přijedeme později a trceli jsme v koloně
příště až mi to zvednou, tak hned řeknou : „Dobrý den, vy jste v koloně že, píšu si“ ![]()
@rottmii to je vlastní státní viď???tsm to bude asi cenově dost jinak..četla sem ze si ho holky docela chválí
@rottmii omlouvám se asi za blbý dotaz, ale mam své první IVF a nijak se nevyznám. Na tom UTZ se nevidí ty vajca, ze tam žádné nejsou? To zjistili az na sále když se do tebe podívali ano? ![]()
My už máme čtyři děti, první tři v pohodě, čtvrté už trvalo, teď už rok a půl nic, manželovi zjistili dost katastrofální spermio, já dva potraty v mezidobí, asi vadné spermie a když už stejně musí být IVF a děláme genetiku, tak nám i slíbili, že nám zavedou pohlaví, které budem chtít-máme kluka a 3 holky, tak jsme chtěli chlapečka, když už nám to nabídli🤷♀️
@Sonička29 😀 😀 když nad tím tak premyslim je fajn ze pojedeme tak brzo
by mi to prasklo v autě a měla bych po vajickach
![]()
@Janča3030 Zítra držím pěsti co to jde a hlvně ať je co nejvíc vajíček ve folikulech, dej vědět hned jak budeš moct👍
@Sonička29 na ultrazvuku vidí folikulu, vajíčka bohuzel ne..to se pozná jen po opu ![]()
@Janča3030 Jojo ten je státní, finančně +- to vyjde nastejno, jak co no, něco je levnější, něco dražší… Ale přístup mají super. 🙂
@Sonička29 Ahoj 🙂 Vůbec to není blbý dotaz, taky jsem to ze začátku nevěděla. Na ultrazvuku vidí jen počet folikulů, bohužel kolik jich je prázdných vidí až po odběru no…
Snad třeba jednou se ta technika posune dál a bude to třeba i vidět na ultrazvuku ![]()
Tak holky už cekam na pokoji 😀 musím říct ze o proti pronatalu kde nás na pokoji leželo pět je tohle paráda
sama s partnerem i telka tady je ![]()
@Janča3030 píše:
Tak holky už cekam na pokoji 😀 musím říct ze o proti pronatalu kde nás na pokoji leželo pět je tohle parádasama s partnerem i telka tady je
Držím moc palečky a dej vědět ![]()
@Janča3030 píše:
Tak holky už cekam na pokoji 😀 musím říct ze o proti pronatalu kde nás na pokoji leželo pět je tohle parádasama s partnerem i telka tady je
Tak tfuj tfuj tfuj a dej pak vědět. ![]()
Zatím furt cekam
už je to přesně 36hodin od pichnuti ovitrell a začínám to docela cítit
@Janča3030 Vydrz, každou chvíli určitě půjdeš, ja také čekala od prijmu hodinu. My jsme tam byly třeba tri, tak záleží, kolikátá třeba jdeš na řadu..A neboj, odsátí bude včas
uz se dockas, třeba ted už spinkas, když píšu..