IVF leden 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
2.1.22 19:03

@miskuet
Děkuji, snad se všechny brzy dočkáme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.1.22 19:05

@miskuet
Určitě dám zítra vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
2.1.22 19:20

Taky se k vám přidám, asi zatím hlavně na čumendu a nasávat informace. Měli jsme koncem ledna začít stimulovat, ale nemám hotový hormonální profil, protože červená vyšla zrovna na svátky a nikde mi nenabrali krev. Tak se nám to předpokládám posune až na únor.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.22 19:42

@Denul_S to je teda poradna úroda, ale důvod pro vaše IVF mě mrzí, ale jak píše miskuet, je super, že to má řešení a a můžete IVF řešit s vlastními buňkami, moc držím palečky, ať vyjde hned první pokus ;) :kytka: Dej nám zítra vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.22 19:43

@kakolka - vítej mezi námi :) Snad už teď vše půjde jako po másle a v únoru se do toho pustíte Předpokládám, že to bude první IVF? Z jakého důvodu postupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.22 19:46

@miskuet dekuji, taky doufam :) šli jsme do jiného CAR, hlavně kvůli sledování stimulace, tak doufám, že to tentokrát bude větší úroda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.22 19:49

@ Vevo22 tak dej v pátek vědět, jak to vypadá, budeme držet palce :) Kolik máte mrazacku? :andel: Hypersrimulak jsi zvládla doma nebo si musela do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
2.1.22 19:54

@Jerry2022 dekuji take vsem drzim palce 🙂 :smiling_face_with3_hearts:urcite sem napisi, mame 3 snehulacky a vsechny po genetice zdrave, tak snad se budou dale dobre vyvijet😇 🙏🏼A ten hyperstimulak jsem mela silny jeden den, bylo to 4 den po punkci a byla jsem jen ten den na infuzi v caru a pak jsem sla domu a navysila jsem billoviny a hodne jsem pila vodu🙂sle jeste dva mesice po tom jsem mela zvetsene vajecniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
2.1.22 20:25

@Jerry2022 ano první.. kvůli špatnému spermiogramu.. ona doktorka původně navrhovala že můžeme zkusit řešit ten špatný spermiogram, ale vyšlo mi nižší AMH, tak říkala, že už by IVF být náma neodkládala..
což jsme stejně ani nechtěli, ta léčba by byla minimálně na rok říkala a bůhví, zda by to pomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.22 20:32

@kakolka tak to máme podobnou situaci, my taky špatný spermiogram a já nižší AMH. Na ten spermio jsme zkusili vše, urologické vyšetření, ruzne vitamíny a doplňky stravy, ale nic bohužel nepomohlo :roll: :? Tak doufám, že budou mít v laboratoři šťastnou ruku a pomocí všech dalších selekčních metod se povede dost kvalitních embryek :andel: Ale po prvním neúspěšném pokusu jsem už teď méně optimistická, i když se snažím samozřejmě myslet pozitivně :) snad bude rok 2022 pro nás všechny úspěšný :srdce: Kdy se chystáš do CAR na ten HP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.22 20:35

@Vevo22 to je krásný výsledek :andel: :dance: Tak paráda, že jsi ten hyperstimulak zvládla bez hospitalizace, ale věřím, že to muselo být nepříjemné :( každopádně teď už tě čeká KET a pak určitě // :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
2.1.22 21:05

@Jerry2022 vůbec nic vám neoplodnili, nebo to embrya nedala? já z toho mám právě strach, doktorka me strašila, že se to může stát a že jestli to nechceme namíchat půl napůl s dárcem. Ale to právě nechceme. Tak snad budou ty selekční metody stačit..
Mám kontrolu v půlce ledna a na krev na ten HP půjdu asi jen někam tady do laborky kolem 20.1. Říkali, že můžu kam chci, ať mě netahají k nim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.1.22 21:10

Ahojky holky, ráda bych se k vám taky přidala :mavam:
Teď v lednu začnu se stimulací na 3. IVF.
Koukám, že nás tady už pár je, tak snad bude začátek tohoto roku úspěšný pro všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.22 21:15

@kakolka 7 foliku,4 vajíčka,2 oplodněné a 5.den 1 morula, kterou zavedli, ale samozřejmě z toho nic nebylo :( Doufám, že teď bude stimulace úspěšnější :dance: Už nám taky říkali o dárci, ale ještě jsme chtěli aspoň to druhé IVF zkusit s naším „materiálem“ :) Zatím si moc neumím představit podstoupit to s darovaným spermatem, nebo třeba darovaným embryem (skrz nízké AMH může za pár měsíců nastat i tato situace). Zatím ale doufám a věřím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
2.1.22 21:17

Ahoj @Katerina225 :) kdy ti vychází termín začátku stimulace? Mne okolo 7.1. A jaký máte důvod pro IVF? Jakto, že nevyšly pokusy předtím? :,( Taky doufám, že 2022 bude pro nás všechny úspěšný a dočkáme se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.