Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No tak to je pěkný. člověk pořád chodí na nějaké vyšetření. držím palečky at to dopadne dobře. ![]()
@danaet ahojky
no nevypada to ani na testovani
rozjizdi se mi asi ms.
@katerina1006 Děkuji. Jinak to máš pravdu. Už skoro 2 roky neděláme nic jiného než chození furt na nějaké testy.
@danaet to máš pravdu mi už chodíme 2,5 roku a nic. už jsem s toho nějak unavená. říkám si aspon jedno ![]()
@katerina1006 přesně to samé si říkám taky. Jedno dítě, aby se zadařilo… Akorát už pomalu dochází energie.
@danaet to je právě to že energie a psychika už nějak jak říkáš dochází
@danaet asi to vypada spis na ms je to docela silny to pochybuju ze by to byla nidace. Zitra jedu do caru tak tam se to rozsekne ![]()
@katerina1006 @danaet to mi povidejte clovek ma energii kdyz se neco deje a pak prijde dalsi zklamani a dalsi a clovek nema ani dal silu a energii bojovat. Holky musime doufat ze aspon to jedno vytouzeje miminko jednou prijde ![]()
Holky tak infarktovy stav. Volala jsem do Car a mam si pichnout odpoledne cetrotide a zitra jit zas na kontrolu. Hladina hormonu stoupla ale nevim o kolik. Takze dnes pokracuju se stimulkou a uvidi se zitra na kontrole co a jak. To je drámo, zase cekani co bude nebo nebude. Kazdopadne od zitrka cetrotide za plnou cenu (1 davka za necelou tisicovku) a pokud budu dokupovat puregon tak ten na zitra jeste mam ale na stredu uz ne tak to potom taky plna cena (cca 2800,– za ampuli)
Tak holky ted mi volali Caru že nám schválili 3 ivf z darovanými vajíčky. tak v úterý to jdem podepsat a vyplnit dotázník jak by měla ta dárkyně vypadat ![]()
@danaet je tak to je pěkný že to stouplo. tak snad to bude aspon dobrý ![]()
Tak hladina hormonu v norme. Ta nizka pry byl asi ustrel v labine. Dneska poslwdni puregon a vecer uz ovitrelle a ve ctvrtek rano opu. Akorat des bes. Asi budou max 2 vajicka. Jen 2 foliky jsou velikostne OK a zbytek jsou male.
@katerina1006 Bezvadne
. Dej pak vedet co a jak. Na ten dotaznik jsem docela zvedava.
@danaet no aspon že jsou aspon dvě
lepší dvě nežli nic. z jednoho vajíčka je bobíšek maličky
no to já jsem také zvědavá jak bude vypadat.