Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katerina1006 tak to mate skvele
My sice neletime nikam ale na sve narozky jsme meli mit ubytko na zamku a to padlo kvuli IVF tak treba si to splnime. Jinak manzel je taky prosincovy 15.12.
Ahojky holky
co zobete vsechno za vitaminy pro podporu tehotenstvi nebo i pro lepsi pocit aby ste k sobe pomohli tomu bobiskovi?
ja zobu uz asi rok fertility blend ale premyslim jestli neprejit na jeco lepsiho a treba k tomu i neco pridat ![]()
@danaet je tak to je pěkný že je taky prosincový. no koukám že to máme skoro stejný
no zkuste ten zámek aspon si z manželem trochu odpočinete ![]()
@Anonym2016 papám gs mimistar fort ![]()
@Anonym2016 Gs mimistar forte + Maca + jsem si objednala jeste vitamin D. Podle studii co jsem cetla to ma velky vliv to D. Uz to nakousla i moje endokrinolozka tak jsem si to hned nastudovala. Cetla jsem ze je dobry i horcik, ale ten nemam. Ale asi si ho jeste pridam.
@katerina1006 jj. Mame to dost podobne. Aspon jsme v tom tak trochu spolu. A snad leden bude fakt stat za to ![]()
A tak Gs obsahuje horcik tak neni treba dokupovat. Jen ten vitamin D k tomu.
@danaet ano trochu jsme v tom spolu aspon si člověk muže s někým kdo je na tom stejně popovídat ![]()
Cetla jsem ze nedostatek vitaminu zpusobuje neplodnost na vice webech. Mj. Je zajimavy clanek na webu zdrave zdravi 10 domacich leku na zenskou neplodnost. A cetla jsem ze vitamin D pomaha i na zdravi spermii. Jinak v tom clanku je i ze 1-2 lzicky skorice denne muze harmonizovat spravny menstruacni cyklus.
@danaet no tak si zkusím objednat i to D a uvidíme
no skořici ne s té mě svědí pak pusa ![]()
@katerina1006 jeste nemam odzkouseno ale objednala jsem si v dr Max bioaktivni vitamin D3 pearls od znacky Pharma nord. Libi se mi ze to jsou kapsle s olivovym olejem a ne pilulku plne protispekavych latek. Navic olivovy olej co mam nacteno obsahuje omega 3 a omega 9 coz je pro zdravi vajicek taky zasadni vec. Tak uvidime.
@danaet tak to zní docela zajímavě. tak jseem zvědavá jak to bude působit
přeji krásný večer ![]()
@katerina1006 zaujalo mne to a urcite jdu do toho
. Taky preji suprovni vecer plny pohody ![]()