IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
26.10.17 12:50

@Zzuzzy no at sílí :) @Akulínek85 ptají se jestli chceš dvě a nebo jedno a problémy nedělají pokud chceš dvě aspon v našem Caru. rozhodujem se zda jedno a nebo dvě mě by dvojčátka nevadila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.10.17 12:50

@Zzuzzy Ať se mimi drží, co se dá a ty se také drž :) také vidím krásné čárečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 17:34

@Akulínek85 Ty chodis taky do ČB do Pronatalu? Já si nenechám zavést dvě embryjka, ani mi to nedoporučoval mudr. A přítele by ranilo :D.
Když jsme byli poprvé v caru a ptali se nas na spoustu otazek atd… a přítel se ptal kolik děti si od nich privezeme :lol:,já z něj nemohla. Ja bych klidně dvě uvítala, Ale v mojí situaci bych byla šťastna za jednoho prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 17:39

@danaet Tak vitamin D nasadim :). Ja beru Fertiprona, magnezium, hlivu a vitamin E. A to ještě piju bylinkovy čaj na endometriozu. A váhu musím taky bohužel řešit, nebo spíš hlídat. Mám sklony k tloustnutí :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 17:40

@Zzuzzy Krása :srdce:,držím palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 17:51

Ve svém okolí mám jedinou kamarádku, která ví co máme za sebou a co nas čeká, jinak nikdo nic neví. Pár lidí vi, ze mám endo, Ale naštěstí to nikdo moc neřeší. První ivf o tom taky nikdo nevěděl, ani v praci a to jsem byla na neschopence, teď po druhý si budu brát dovo. Nevím jestli to někomu řeknu, ze jdeme na ivf. Ja nemám ráda, když musím někomu něco vysvětlovat atd… a někteří lidí v mém okolí se rádi starají a resi a dělají drby atd… :)
Tady je to fajn, můžu tu s vama řešit spoustu věcí a hlavně se vypovídat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.10.17 18:03

@Evva21 a nechces zkusit taky tu nizkosacharidovou dietu? Doktorka rikala prijem do 200g sacharidu za den a ted jsem cetla ze na pcos i na endometriozu je idealni prijem 100g sacharidu za den. Preci jen ta endoska muze branit v nidaci. Aspon co jsem cetla jestli si to pamatuju dobre tak endometrioza vylucuje nejake hormony branici v nidaci. To ja treba k ni ani prirozene nedojdu ale pri te nizkosacharidovce by se mel cyklus srovnat a nastartovat ovulku. Nevim. Uvidim. Koukam ze vitamin D obsahuje i femibion. Ja doma mam 1 platicko ale beru jine vitaminy. Potrebuju kvuli pcos inositol a ten tam neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.10.17 20:06

@Evva21 Jj,do Pronatalu v ČB. Nam zatím neřekli skoro nic, takže uvidíme, co nám řeknou, až budou výsledky krevních testů a spermiogramu.Ale pokud budeme moct zavést 2,tak půjdeme do 2. Ale to je zatím ve hvězdách. Chtela bych podstoupit akupunkturu, ktera je spojena s IVF.

Jak vam zjistili endometriozu? Mne po laparoskopii, po druhem mimodeloznim. Pri menstruaci mam silene bolesti, doufam, ze porod bude příjemnější :lol: no nebo alespon se super zakoncenim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 20:28

@Akulínek85 Ja byla před pěti lety na laparoskopii s cystou a tam mi řekli, ze mám endometriozu, koukala jsem jak blázen, vůbec jsem nevěděla která bije a vůbec co endo je. Pak jsem brala visanne, zkoušeli jsme přirozeně a před dvouma lety zase laparo cysta.

Nam testy i spermio dopadli dobře, i odběry, krom toho, že u mně je endo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.10.17 21:10

@Evva21 pokud to neni moc troufale, kolik Ti je? Mne 32. Jsem cekala, ze nam nekdo v CAR sdeli, ze jsme meli prijit driv, ale vek nikdo neresil, tedy zatim. Dneska jsme meli na navsteve neter se synovcem, nejradeji bych si je tady nechala :) sice v obyvaku mame jak po vybuchu, ale kdyz se usmejou, tak je to k nezaplaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 23:01

@Akulínek85 no mě je 36 a nikdo v to caru neresil. Ja jsem sama doktorovi říkala, ze jsem stará, jen se pousmal, jsou tam i starší klientky. Jsem v pronatalu spokojená, jsou tam moc fajn a suprovy přístup :).
Brácha má taky dvě dětičky, snesla bych jim první a poslední :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 23:28

@danaet O te nizkosacharidive dietě jsem uz četla aj mě i trochu zaujala, Ale popravdě jsem ji nezkousela. Koukala jsem na netu i na jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.10.17 07:36

@Evva21 ja uz v ni jedu. Jsem si opsala sacharidove hodnoty z tabulky co je pro tehotenskou cukrovku. Samozrejme ze pro nas ucel je dobre vynechat u jidla prilohy jako ryze, testoviny a brambor. Ale necham si vlocky a nebo celozrnny chleb a mini porci ovoce akorat tak abych se vesla do toho limitu. Preci jen pro cinnost strev je vlaknina dulezita. Jinak mi je 35 takze jsme od sebe kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.10.17 07:38

Jinak na modrem konikovi jsou holciny s pcos co otehotnely prirozene po nizkosacharidovce a pohybu. A to mely za sebou neuspech u iui i IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.10.17 08:44

Kamarádka měla taky pcos - 3 roky se jim nedařilo miminko a doktorka jí doporučila hubnutí (respektive - zdravě jíst a pohyb) a pak otěhotněla přirozeně.

@Evva21 Dneska opět pojedeme za prckama, tak se moc těším :) A nejvíc unesená jsem, když vidím s dětmi manžela - to bych ho vždycky láskou snědla :hug: Njn, tak snad se také všechny brzy dočkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí