IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
27.10.17 15:12

A samozrejme hodne zeleniny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.10.17 19:49

Holky tak ta nizkosacharidovka nebude zas tak tezka. Snidane:recky jogurt milko bily, ovesne vlocky a jablko. Svaca syr. Obed vajecinka s cibulkou a prirodnim kozim syrem, zeleninka. Svaca zase jogurt se slunecnicovymi a dynovymi seminky a skorici. Na vecu makrela se zeleninou. A dostala jsem se jen na 60g sacharidu za den a bez hladoveni. Se mi nechtelo varit tak jsem si na obed delala vajecinku (vajicka domaci, mame slepice na zahradce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.10.17 21:15

@danaet Mnam,kdyz to popisujes, taky bych si dala :) Ale ja mam pro zmenu s jogurty a syrovou zeleninou na chvili utrum. Akorat mrkev a jablka jim cerstve/tepelne neupravene. Tedy dnes jsem zhresila a dala si i sklenku cerveneho vina.

Holjpky, pijete nejaky alkohol ci kafco? Ja kafe ano, ale uz mene a taky misto ranni kavy caro ci meltu. A obcas si dam vinko, samozrejme s mirou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.10.17 21:17

@Akulínek85 ahoj kávu si dám 1-3 kavy denně ale s mlékem a skleničku si dám taky. ale ted už jsem vínko dala radši už stranou :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.10.17 21:24

@danaet Manza na ty me experimenty zrovna moc neni, ale pokud ho do toho netaham, tak to radeji moc nekomentuje :D Kdyz mam nutkani - obohacovat o rady i jeho, tak se celkem brani :roll: Nastesti doplnky stravy basti i zelene potraviny. Ale treba svicka po :hug: ho zrovna neuchvatila, byl z toho cely paf :lol: Si myslel, ze jsem se asi uz zblaznila. No avty me bylinkove caje mu taky moc nevoni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.10.17 21:31

@katerina1006 Ja jsem alkohol davala stranou celkem dlouho a nakonec jsem otehotnela snad vzdy, kdyz jsem se zrovna napila - i kdyz s neuspesnym vysledkem.

Co budete o vikendu kuchtit? Potrebuji inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.10.17 21:37

@Akulínek85 no já si udělá kuřátko a dám k tomu zeleninu.jsem sama doma manžel je v cizině za prací. tak se musím postarat jen o sobe :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.10.17 21:47

@katerina1006 kuratko je dobrota :palec: jenze to pecu pomerne casto…Ale mozna u nej take skoncim :P Ja ho delam vetsinou s cous cousem nebo ryzi. Bez prilohy by mi to neproslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.10.17 21:53

@Akulínek85 u mě to projde protože jsem ted sama. ale kdyby byl manžel doma tak byk tomu musel mít minimalně knedlík :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.10.17 22:50

@Akulínek85 kafco uz vicemene nepiju. Ale u tchyne jsem mela Vita kavu a mnamka. Je to neco jako Caro akorat ma lepsi slozeni. To caro tam ma neco co neni uplne dobre. Nevim jestli slad nebo co uz si nepamatuju. Vim ze tam ma i Caro i tu Vita a po precteni slizeni jsem si dala tu Vita.

Jinak o vikendu budu delat dusene hovezi na zelenine. Mam tam bio hovezi z farmy, vrchni & spodni šál. Manzelovi k tomu udelam asi spaldovy houskovy knedlik. Mam jednoduchy recept na testo z domaci pekarny a pak to staci uz jen vyvalet na 2 sisky a uvarit ve vode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
28.10.17 09:25

@katerina1006 Tak my jedeme dnes na obido k manzelovo rodicum :D a bude kure :D

Pocasi tedy venku nic moc…

@danaet Vita - to neznam, ale juknu na to a asi vyzkousim :think:

Co planujete o vikendu delat? My razime k M rodicum a budou tam i svagrovci s prtatama, takze manza mi bude opravovat auto a ja si budu hrat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
28.10.17 10:13

Zdravím holky, já tedy kávu minimálně a když přijde návštěva tak si uděláme dolce gusto (No tomu se káva nedá říct?) :lol:. A co se týče alkoholu, tak výjimečně. No zrovna včera jsme měly s holkama menší dychanek, bylo to moc fajn.
K nám jsou dnes na oběd moji rodiče a od brachy dětičky, malýmu bude rok az v únoru, Ale je s ním sranda :srdce:. Dělala jsem kuřecí směs s rýží, tak snad si smaknou :)
Večer jdeme s přítelem na koncert, No dvakrát se mi nechce. Spíš mě napadlo, ze bych ho tam odvezla a pak pro něj dojela, No uvidím :)

Užite si krásný vikend i když počasí alespoň u nás žádná sláva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
28.10.17 10:23

@Akulínek85 @Evva21 no já dnes náštěva u mamky. dnes má bratr narozeniny tak zítra budem slavit protože všichni členové mojí rodiny dneska pracují tak nemají čas :D no počasí také nic moc je tady 6 stupnu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
28.10.17 12:15

Holky koncert a oslava super program. To ja az dovarim tak supajdim na zahradu krmit slepice a kocoura :-D a pak ficim domu se kuryrovat. Nachlazeni mi preslo hezky na pruduskovy kasel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
28.10.17 12:26

@danaet no šup nakrmit a domu. odpočívat a uzdravit se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie