IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
30.10.17 20:21

@Akulínek85 ano balo to menstruaci ale já jsem jí měla dřív tak mi to tak dlouho nepřišlo. ale pak všechno se mi zdálo že je nekonečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 20:25

@katerina1006 No já ji mám mít až za dlouho, ale tak třeba přijde mrcha dřív :roll: znáš to, občas překvapí a přijde, když ji nečekáš…Spíš jsem nervozni, jak se proces ivf řesí, když do toho přijde víkend a v car nejsou…počítají s tím lékaři předem…co kdyby to vyšlo na víkend (myslím ovulace) nebo naopak ET…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.10.17 20:31

@Akulínek85 toho se fakt bát nemusíš oni dělají i o víkendu. já jsem opu měla v sobotu. tak mužeš být v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 20:35

No ale na netu píšou ordinační dobu od pondělí do pátku…tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.10.17 20:38

@Akulínek85 neboj oni to umí krásně naplánouvat mám 2× zkušenost ale bohužel neuspěšně ale to je něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 20:45

@katerina1006 Nějak na mě dneska dopadla depka…na jednu stranu se těším, že se začne něco dít, ale také se bojím…co nás čeká…a aby to klaplo…pak zda vůbec přemýšlet nad tím, kolik případně nechat zavést embryí…apod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.10.17 20:51

@Akulínek85 pokud se nám povede tak bych chtěla dvě. ale uvidíme jak dopadne 3 ivf až půjdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 21:06

@katerina1006 Já jsem taky pro 2…ale uvidíme, zda to vůbec půjde… Doufám, že příští rok už budeme vozit kočárky se zdravými štastnými krásnými mimísky - myslím tím nás všechny, které po tom tolik toužíme.

Někdy si říkám, že by to měli spíš podstupovat chlapi, mám pocit, že z toho nejsou tolik ve stresu a tolik věcí neřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.10.17 21:20

No to doufam ze uz budem vsichni co jsme tady a jeste se nam to nepovedlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 21:39

@katerina1006 pak si místo smailíků můžeme posílat fotečky prďolků :) a místo stresu z ivf se budeme radovat, jak nám ti bobísci pěkně rostou…a jaké dělají vylomeniny :) Zrovna manža říkal, že místo mazlíkování si je bude brát do dílny a odkládat k nim náčiní. Čehož je klidně schopný…Takže u nás vypucovaná, čistá miminka asi moc nehrozí…A nejlepší je, když se bavíme třeba o jízdě v kabrioletu (pro 2) - manža automaticky počítá s tím, že vezme pak mimčo a bude ho lechtat na bříšku a mě nechá doma uklízet a vařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.10.17 22:49

@Akulínek85 Nam taky řekli výsledky az druhou schůzku a ta byla plánovaná az budu mít menzes a šla jsem na odbery.No první schůzka byla v dubnu, druhá v květnu a třetí schůzku jsem čekala na menzes a hned 2DC uz jsem si pichala pera. Hlavně buď v klidu a pohodě, ono to uteče :). Pak už se budeš radovat z bříška, jak pěkně roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.10.17 22:58

@katerina1006 určitě se na nás štěstí usměje a vyjde nám to :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.10.17 23:47

@Evva21 doufam ze to tak bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
31.10.17 08:06

@Akulínek85 u nas jsem mela prvne ultrazvuk. Tam mi rekli ze to vypada na pcos. Pak jsrm sla 2DC na krev na hormonalni profil a pak od 12 DC jsem chodila na ultrazvuky sledovat zda ovuluju ci ne. A to mi rekli vysledky HP ktere pcos potvrdily. pak mi nejak po 20 DC brali krev na hladinu progesteronu. To zjistili ze je tragedie a nasadili mi utrogestan. A hned jak skoncila menzes po utrogestanu tak jsem mela hysteroskopii a manzel sel na spermiogram. Po probuzeni z narkozy jsem si 2 hodky polezela a pak nam sdelili vysledky hysteroskopie i narkozy. Dalsi co jsme absolvovali v dalsim cyklu byla stimulka clostilbegytem a pri ni kdyz byl folikul velky tak injekce pregnylu a samosnazeni a pri te prilezitosti postkoitalni test. Rekli nam kdy se snazit a kdy prijit na stery z delozniho cipku aby z hlenu zjistili zda tam prezila nejaka spermie. Dalsi nas poslali na imunologii do Prahy a na genetiku do FM. A az byly vysledky tak dalsi stimulky clostilbegytem a iui. A ani kdyz nekolik iui nevychazelo tak se planovaly IVF. U nas taky o vikendech nedelaji a neboj oni si to umi spocitat. Pred ivf mi dali marvelon a do urciteho data jsem to brala tak aby mi menzes prisla v dobe od pondeli do patku a stimulku si taky pohlidaji. V dalsim pokusu jsem brala pred IVF norethisteron a taky to spocitali aby menzes vysla na vsedni den. Sice nic u mne k otehotneni nevedlo ale to je vec druha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
31.10.17 09:20

Jak se říká, věř a víra Tvá Tě uzdraví :) Takže musíme věřit. A pak děj se vůle boží. Dneska jdu na akupunkturu, tak doufám, že to nebude moc bolet :roll: když vidím jehlu, skládám se :lol: Ale je to minimálně dobrá průprava na tu stimulaci, to se bez jehel asi taky neobejdu. Už připravuji manžu, že mi to bude muset píchat on, protože já sama do sebe bych to asi nezvládla.

Kolik cca injekcí jste si píchali při stimulaci (např. 2 denně - 14 dní?). Kolikátý den vám dělali odběr vajíček a pak ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí