IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
4.11.17 11:18

@katerina1006 naděje umírá poslední :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
4.11.17 21:57

@edika85 Drzim pesticky, aby to dobre dopadlo…9. den jeste neni stopro, takze zkus cca za 2 dny a treba naskoci // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
4.11.17 21:59

@Evva21 Uz jsme doma, u segry to bylo fajn, ale asi jsem to trosku prepiskla s alko…nejsem zvykla moc pit…a zitra mam varit i pro navstevu, tak jsem zvedava, zda se vzbudim vcas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.11.17 09:47

@Akulínek85 jo máš pravdu. Zkusím to ještě zítra a v úterý už budu mít konečný výsledek z krve. Příští týden mám dost náročný v práci, tak se musím psychicky dát dokupy.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.11.17 12:41

@Akulínek85 To znám, já se s alko moc nekamaradim :). Když máme s holkama slezinu, dám si vinko nebo při nějaký příležitosti. No a tvrdý vůbec, to by mě zabilo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.11.17 12:43

@edika85 buď v klidu a nestresuj se, uvidíš v úterý. Moc ti přeji, aby si našla // :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.11.17 16:00

@Evva21 nevím, už jsem začala krvácet, takže to asi bohužel zase nevyšlo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
5.11.17 16:13

@edika85 tak to mi je líto :? moc líto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
5.11.17 19:24

@edika85 Take me to moc mrzi - vlez si do perin a pust si nejaky hezky filmik. Nebo pokud mas doma partnera, zkus ho premluvit na masaz, pomaha to i na psychiku a je potreba, abys byla silna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.11.17 20:02

@edika85 tak to je mi opravdu moc líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.11.17 20:56

@katerina1006 @Akulínek85 @Evva21 nevadí holky, další cyklus = další šance. Máme k dobru jednoho mrazáčka prý také výborné kvality, tak zkusíme jít rovnou do ket.. Dneska mě u oběda vytočila moje skoro švagrová (5měsíců těhotná) s poznámkou, že si mám užívat časy bez únavy, zvracení a nateklých nohou. Co já bych za ty nateklé nohy a únavu dala.. :,( asi mě chtěla povzbudit, ale mělo to opačný efekt. Doma jsem to obrečela.. Každopádně držím vám palečky a už se nemůžu dočkat na nějaké pozitivní zprávy!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.11.17 21:43

@edika85 Další pokus to určitě vyjde :). Ona spousta lidí jsou chytrý jak radio, Ale vůbec nechápou, čím vším si musíme projit, aby jsme mohly mít svoje mimi. To moje švagrová, když čekala první, tak měla strach mi to oznámit, aby mi neublizili, ze oni čekají a já nic. Ta mě vytocila tenkrát, jsem ráda, má bracha dětičky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
6.11.17 08:41

@edika85 Mrazáček už bude určitě ten pravý - když vydrží mražení, bude to odolný kousek :palec:

JJ, také mi přijde, že ti, co mají děti - ani neví jak, že si myslí, že posbírali všechnu moudrost světa. My si sice počkáme, ale bude to stát za to. Nejraději mám poučování, co máme vyzkoušet a pak s následnou poznámkou, že když se to má povést, tak se to povede klidně i mimo ovulaci…Rada nad zlato!!! A nejlepší - hlavně na to nemyslet a být v klidu…Jak asi můžeme být v klidu? To bychom byly asi všechny divné, kdybychom dokázaly tak zásadní věc pustit z hlavy. Možná začít chlastat nebo se zhulit…ale to by bylo zase kontraproduktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
6.11.17 11:43

@Evva21 to taky miluju, když kolem mě lidi chodí po špičkách, jako bych byla psychicky labilní a další zprávu o těhotenství bych už neunesla :lol: Mě je jedno, kolik holek kolem mě je těhotných, já se soustředím na náš problém a věřím, že se taky jednou dočkáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.11.17 11:47

@edika85 přesně tak kolem mě taky chodí lidi a ani nehtějí říct že jsou a nebo někdo těhotný. aby mě to nebolelo. my také věříme že jednou nás potká to štěstíčko a budem mít to vytoužené miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí