Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@danaet preji brzke uzdraveni…zazvorovy cajik s citronem a potit se ![]()
My se vratili z navstevy az ted. Ale alespon jsem si uzila neter se synovcem. Zitra to vypada na uklid a vareni.
Pocasi tedy fakt na pytel. Nebo na postel ![]()
My už taky doma z koncertu, Na to jak se mi nechtělo, bylo to super
. Zítra též úklid, žehlení a odpo se těším na relax u knížky. Dneska jsem tu měla synovce, už se začíná pěkně stavět na nožičky, pokud se má čeho držet. Nejvíc si rozumí s mým přítelem, to jsou kamarádi
.
@danaet brzy se uzdrav ![]()
Venku je ale ficak!
Ale alespon ta ranni hodinka v posteli navic bodla…
Doufam, ze bude klidny den a nejradeji bych si udelala filmove odpoledne.
@Evva21 To manza moc hlidaci neni, ma utkvelou predstavu, ze maji deti poslouchat, byt hodne apod. Ale zase je schopny se o deti postarat. Tak doufam, ze na nase nebude mit prehnane pozadavky
Ja jsem spis rozmazlovaci
na vkastni budu asi take prisnejsi. Neter uz povida, tak ty jeji vysplechty jsou nekdy fakt k popukani. Synoveckovi je pres rok, vtak se zci chodit, ale zatim je dost mamanek/tatanek, tak u nas byt moc nechce nebo jen kdyz si nevsimne, ze rodice odchazi.
Diky holky. Uz je to lepsi. Piju teda bylinkove caje. Ja si delam i smes na ten zazvorovy. Do pul kila lesniho medu strouham oloupany cely zazvor nahrubo a nakrajim na kolecka 5 oloupanych citronu. Trosku je pomackam ve sklence s medem a zazvorem aby pustily stavu. Pak necham chvili stat, ten zazvor taky pusti dost stavy a pak to cele promicham a necham uskladnene v lednici. A kdyz si chci udelat caj tak dam 1 lzici smesi tak aby tam byl zazvor i kolecko citronu a vetsinou si pridam jeste lzici jenom te stavy. A zaliju horkou vodou. Lahoda. Akorat ted u te nizkosacharidovky si to nedam no. Asi bych mohla ale chci mit sacharidy opravdu nizko aby mi to nastartovalo cyklus.
@danaet To je dobre, ze je ti uz lepe
A kdy se vlastne chystas na ivf? Treba se podari mimco prirozene…po te diete…
Holky, já už ležím a dala se do mně pěkná rýma
. To jsem zrovna potřebovala. Tady u nás taky fici jak blázen. Naštěstí od rána elektřina jde, Ale u našich ne a přítele rodiče bydlí od nás cca 6 km a tam šla chvilku ráno a od té doby nic.
@Akulínek85 ted prave chci zkusit tu stravu a jestli mi naskoci s tim pravidelna menstruace tak to zkusim prirozene do konce unora a pak kdyz tak dalsi IVF.
To pocasi me nejak vysava, bez slunicka je to takove smutne…navic v 17 hod skoro tma…to budu chodit domu z prace po tme.
@danaet verim, ze Ti to pomuze…
Minimalne to bude dobra pruprava na dalsi pokus…nebo budete mit vanocni darecek mimiska v brisku ![]()
@Evva21 zkus taky zazvorovy cajik a hodne cecka, at jsi brzy fit
Ja se zrovna premlouvam ke cviceni hormon. jogy - nejak se mi nechce vubec nic
@Akulínek85 Vím, ze zázvor je dobry, Ale nedělá mi dobře na žaludek. Cucam salvej
. Pomalu celý den jsem proflakala na gauci pod dekou ![]()
Ty cvičis hormonální jogu i přesto, ze máš endometriozu? Já ji chtěla taky cvičit, Ale četla jsem, ze při endo se nemá a i holky z jiné skupiny nedoporucovaly. Jediný doktor z Pronatalu, mi řekl ať to zkusím.
@Evva21 Četla jsem oba názory, ale můj doktor mi to doporučil (dokonce i víc než cvičení dle L. Mojžíšové). Ale cvičím oboje - i když ne tak často, jak by se mělo…HJ stačí cvičit cca 3× týdně a to se snažím dodržovat (někdy je to tedy boj - přemlouvání), ale většinou se nakonec odhodlám. Jen když Ti není dobře (nachlazení, chřipka apod.) - tak se cvičit nemá. A Mojžíšovku cvičím tak hala bala - respektive cca 3-4× týdně, ale jen pár cviků. Spíš, aby se nevrátil původní stav (je to dobré na bolest zad).
@Akulínek85 no holky to byl víkend od vččerjších 5.30 až do dnešních 17 nám nešla elektrika. kvůli tomu větru. no padali tady stromy jak sirky. nám mentr odbaráku spadl 15 m smrk ![]()
@katerina1006 snad uz tomu vetru odzvonilo
tady to fucelo taky dost, ale nastesti jsme s elektrinou problemy nemeli…ale stromecky to take odnesly fest
A taky se pekne ochladilo…
Holky za jakou dobu vam v car sdelili vysledky krevnich testu a spermiogramu?
@katerina1006 No jenže my máme další návštěvu až s příští menstruací - což je cca za 2 týdny…to čekání je děsné…