IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
28.10.17 20:39

@danaet preji brzke uzdraveni…zazvorovy cajik s citronem a potit se ;)

My se vratili z navstevy az ted. Ale alespon jsem si uzila neter se synovcem. Zitra to vypada na uklid a vareni.

Pocasi tedy fakt na pytel. Nebo na postel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
29.10.17 00:14

My už taky doma z koncertu, Na to jak se mi nechtělo, bylo to super :). Zítra též úklid, žehlení a odpo se těším na relax u knížky. Dneska jsem tu měla synovce, už se začíná pěkně stavět na nožičky, pokud se má čeho držet. Nejvíc si rozumí s mým přítelem, to jsou kamarádi :).
@danaet brzy se uzdrav :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.10.17 08:50

Venku je ale ficak! :roll: Ale alespon ta ranni hodinka v posteli navic bodla…

Doufam, ze bude klidny den a nejradeji bych si udelala filmove odpoledne.

@Evva21 To manza moc hlidaci neni, ma utkvelou predstavu, ze maji deti poslouchat, byt hodne apod. Ale zase je schopny se o deti postarat. Tak doufam, ze na nase nebude mit prehnane pozadavky :lol: Ja jsem spis rozmazlovaci :) na vkastni budu asi take prisnejsi. Neter uz povida, tak ty jeji vysplechty jsou nekdy fakt k popukani. Synoveckovi je pres rok, vtak se zci chodit, ale zatim je dost mamanek/tatanek, tak u nas byt moc nechce nebo jen kdyz si nevsimne, ze rodice odchazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.10.17 10:33

Diky holky. Uz je to lepsi. Piju teda bylinkove caje. Ja si delam i smes na ten zazvorovy. Do pul kila lesniho medu strouham oloupany cely zazvor nahrubo a nakrajim na kolecka 5 oloupanych citronu. Trosku je pomackam ve sklence s medem a zazvorem aby pustily stavu. Pak necham chvili stat, ten zazvor taky pusti dost stavy a pak to cele promicham a necham uskladnene v lednici. A kdyz si chci udelat caj tak dam 1 lzici smesi tak aby tam byl zazvor i kolecko citronu a vetsinou si pridam jeste lzici jenom te stavy. A zaliju horkou vodou. Lahoda. Akorat ted u te nizkosacharidovky si to nedam no. Asi bych mohla ale chci mit sacharidy opravdu nizko aby mi to nastartovalo cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.10.17 14:13

@danaet To je dobre, ze je ti uz lepe :palec: A kdy se vlastne chystas na ivf? Treba se podari mimco prirozene…po te diete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
29.10.17 14:54

Holky, já už ležím a dala se do mně pěkná rýma :(. To jsem zrovna potřebovala. Tady u nás taky fici jak blázen. Naštěstí od rána elektřina jde, Ale u našich ne a přítele rodiče bydlí od nás cca 6 km a tam šla chvilku ráno a od té doby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.10.17 15:28

@Akulínek85 ted prave chci zkusit tu stravu a jestli mi naskoci s tim pravidelna menstruace tak to zkusim prirozene do konce unora a pak kdyz tak dalsi IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.10.17 17:57

To pocasi me nejak vysava, bez slunicka je to takove smutne…navic v 17 hod skoro tma…to budu chodit domu z prace po tme.

@danaet verim, ze Ti to pomuze… ;) Minimalne to bude dobra pruprava na dalsi pokus…nebo budete mit vanocni darecek mimiska v brisku :potlesk:

@Evva21 zkus taky zazvorovy cajik a hodne cecka, at jsi brzy fit

Ja se zrovna premlouvam ke cviceni hormon. jogy - nejak se mi nechce vubec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
29.10.17 20:18

@Akulínek85 Vím, ze zázvor je dobry, Ale nedělá mi dobře na žaludek. Cucam salvej :). Pomalu celý den jsem proflakala na gauci pod dekou :D
Ty cvičis hormonální jogu i přesto, ze máš endometriozu? Já ji chtěla taky cvičit, Ale četla jsem, ze při endo se nemá a i holky z jiné skupiny nedoporucovaly. Jediný doktor z Pronatalu, mi řekl ať to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 08:43

@Evva21 Četla jsem oba názory, ale můj doktor mi to doporučil (dokonce i víc než cvičení dle L. Mojžíšové). Ale cvičím oboje - i když ne tak často, jak by se mělo…HJ stačí cvičit cca 3× týdně a to se snažím dodržovat (někdy je to tedy boj - přemlouvání), ale většinou se nakonec odhodlám. Jen když Ti není dobře (nachlazení, chřipka apod.) - tak se cvičit nemá. A Mojžíšovku cvičím tak hala bala - respektive cca 3-4× týdně, ale jen pár cviků. Spíš, aby se nevrátil původní stav (je to dobré na bolest zad).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 17:50

Tak jak dneska bylo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.10.17 17:59

@Akulínek85 no holky to byl víkend od vččerjších 5.30 až do dnešních 17 nám nešla elektrika. kvůli tomu větru. no padali tady stromy jak sirky. nám mentr odbaráku spadl 15 m smrk :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 18:35

@katerina1006 snad uz tomu vetru odzvonilo :roll: tady to fucelo taky dost, ale nastesti jsme s elektrinou problemy nemeli…ale stromecky to take odnesly fest

A taky se pekne ochladilo…

Holky za jakou dobu vam v car sdelili vysledky krevnich testu a spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
30.10.17 19:25

@Akulínek85 řekli nám to hned druhou náštěvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
30.10.17 20:14

@katerina1006 No jenže my máme další návštěvu až s příští menstruací - což je cca za 2 týdny…to čekání je děsné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí