IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
25.10.17 19:43

@danaet to je fakt :D no aspon člověk ví co mu je skoro :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.10.17 20:11

Holky a vám zjistili konkrétně jaký problém, že musíte podstoupit IVF? Už víte, proč se miminko nedaří nebo to pořád lékaři zjišťují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.10.17 20:27

Těm, které čekají na výsledek přeji hodně štěstíčka a co nejdřívější testík se //. Doufám, že se brzy přidáme všechny :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
25.10.17 20:35

@Akulínek85 no já mám nízký AMH netvořím svoje vajíčka v takové kvalitě aby se vyvíjeli tak jak mají, protilátky proti spermijkám tak jedině IVF. ted budem postupovat 3IVF ale s darovanými vajíčky :,( je toho hodně co člověk řeší ale musíme se stím nějak vypořádat :hug: tak doufám že tentokrát to bude ok a budu mít // :) tobě držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.10.17 20:42

A už víš, jak probíhá IVF proces s darovanými vajíčky? To už nebudeš muset podstupovat stimulaci? Určitě se zadaří, vyberou ty nejlepší vajíčka a třeba z toho budou rovnou dvojčátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
25.10.17 20:49

@Akulínek85 no postupovat stimulaci už nebudu :) jen budu brát leky na sliznici aby vyrostla tak aby mohli zavest embryjko bud jedno a nebo dvě :dance: ale nejdřív musí najít darkyni aby odpovídala naším požadavkům :) vyplníme dotazník a bude to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.10.17 20:54

Aha, na to je dotazník? Takže si třeba člověk může vybrat, jak dotyčná vypadá, vzdělání apod.? A jak dlouho cca trvá, než se taková dárkyně najde? Promiň, jsem asi moc zvědavá. A protilátky proti spermiím zjistili také z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
25.10.17 21:02

@Akulínek85 ano je na to dotazník :D dávala jsem ho sem včera je nastránce 69 :D ne nevadí ptej se :hug: mělo by to trvat cca 1 měsíc ale jdem až v lednu protože jsou pak vánoční svátky a Car má dovolenou tak aby nemuseli něco uspěchat :D ano protilatky poznají z krve na imunologii byli jsme v praze. mě vzali krev a manželovi sperma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.10.17 21:03

@Akulínek85 Mám endometriozu a taky už nejsem nejmladší. Na nic jsme nečekali a zkusili ivf, přirozeně se nam nedařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 02:21

@danaet U nas to nejspíš dopadne asi taky na leden. Přítel bude v listopadu zasekany práci a v prosinci budem muset čekat na schválení pojišťovny. A dle menzes mi vychází začátek ledna, ze bych mohla začít stimulovat. A to mi chtějí zkusit jiný protokol, tak uvidíme. Každopádně se budeme vzájemně podporovat :) a věřím, ze nam to dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 06:41

@katerina1006 Taky držím palecky, Ale věřím, že nám to určitě vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.10.17 06:41

@elizcooper Ahoj, jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.10.17 08:12

Dobré ránko, včera mě to stoplo, že jako nováček nemůžu napsat víc než 10 příspěvků.

@Evva21 Já mám také endometriózu, tak snad to nebude na překážku při IVF.

Je super, jak se tady o všem otevřeně bavíte a věřím, že i to hodně pomáhá. Já si třeba o tom nemám moc s kým popovídat. Manžel v tomto ohledu také není moc sdílný a rodině jsem to říkat nechtěla, že nás čeká IVF (i když to vlastně téměř všichni vědí, když nemám oba vejcovody, ale neví - kdy se do toho vrhneme).

Všem přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
26.10.17 09:20

@Evva21 no budem se podporovat dal aby nam to vsem dobre dopadlo. Uz bychom si to zaslouzili :hug: :) @Akulínek85 ano povidame si tu otevrene. je to dobra vec clovek se vypovida. Zjisti nove informace. Rady. poradi mu tu a hlavne aspon vime ze na tom nejsme sami a ze nejsme jediny kterym to nejde a nebo proste z nejakeho duvodu to normalni cestou nejde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.10.17 09:21

@Evva21 taky bychom mohli teoreticky zacit uz v prosinci ale v Car budou same dovolene a navic proc si kazit svatky. Dneska uz mam za sebou testy na inzulinovou rezistenci tak uvidime jak dopadnu. Jestli bude treba nasadit metformin nebo ne.

Jinak dneska uz mi dorazila varka vitaminu. Takze beru gs mimistar forte + Maca + vitamin D. A od zitrka najizdim na nizkosacharidovou dietu. Dneska to jeste neklapne protoze ty sacharidy jsem prekrocila na tech testech. Mela jsem tam presne narizeny obsah snidane a uz je to tim prekrocene ten limit.

@Aktulínek85 ja mam pcos a hypothyreozu, zkracene receno zasoba vajicek velka ale ovulace zadna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí