IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
23.10.17 16:09

@katerina1006 nas uz to stalo 60 tisic a nulovy uspech. A to nepocitam ty penize naokolo za vitaminy a mraky utrogestanu estrofemu apod. Ale az se jednou zadari jiste toho nebudu litovat. Taky jsem na jejich odpoved zvedava, porad kontroluju mail i kdyz je mi jasne ze dnes urcite odpoved neprijde :-D. No aspon ted bude do dalsiho kola zase manzelsky zivot :-D preci jen dochazeni a lecba v caru to dost ovlivnuje. Zivot na povel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
23.10.17 17:21

@danaet ano denska ti odpověd asi nepřijde :) nás to zatím stálo první Ivf nás stálo 25.000 leky byli v tom ET proveden ale nepovedlo se. a to druhé IVF nás stálo 6100 + leky nebyl ani ET. tak celkem nás to stálo cca 31.100 + leky u druhého IVf a to byl utrogestan a prednison. a ted by nás to mělo stát cca 50000 tak už to bude dohromady 81.100 + leky ale ještě není jistý výsledek u toho 3 IVf :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.10.17 12:17

@danaet tak tady je ten dotaznik. :lol: a nakonec to bude az v lednu protoze by to nestihli kvuli svatkum vánoční m :( no myslela jsem ze to stihnem jeste letos. No kdyz ne tak nebudem rusit dovolenou co mame zaplacenou na svatky. :) ale radsi bych byla aby to bylo letos ale co neda se nic dela :oops: trochu jsem s tim pocitala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.10.17 13:23

@katerina1006 tak to jo. Treba vahu bych tam necekala. Jinak taky pujdem v lednu kvuli jejich prosincove pracovni dobe. Dneska jsem byla na OGTT testu. Pekny humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.10.17 13:27

@danaet no taky jsem nepočítala třeba jsem myslela že tam budou mít vzdělání :lol: co je? za test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.10.17 13:52

@katerina1006 jo muze to byt sportovkyne s atletickou postavou a vysoka. Ale klidne uplne blba. To je test na cukrovku. Vetsinou se dela tehotnym. Takze se mne hned na 3× dneska zeptali v kterem jsem tydnu ze. Me tam poslali kvuli polycystickym vajecnikum. Leky pro diabetiky metformin totiz dobre funguji na ty vajecniky. Protoze u nich casto byva inzulinova rezistence. Vezmou ti krev. Pak ti daji vypit pul litr nechutne sladkeho husteho blivajsu a pak za hodku dalsi krev a jeste za hodku krev. Vtip je v tom ze mi to navrhla endokrinolozka a ne doktor v CAR a jak jsem se divala na stranky Heliosu tak oni ten metformin u pco co mam ja nasazuji. Tak pokud jej budu brat tak treba bude vic vajicek pak u dalsiho pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.10.17 13:53

Jo a samozrejme blivajs se pije nalacno a celou dobu toho testovani nemuzes jist ani pit. Takze ta pachut v ustech zustava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.10.17 13:58

@danaet tak to slyším po prvé :roll: no endokrinoložce jedu 2.11. :D už at se nám to povede abychom už se věnovali jen miminku a měli jsme všechno co chcem :lol: a nemuseli jsme už postupovat nic co nám není tak při chuti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.10.17 14:33

Tak z Heliosu odpovedeli ze u mne byla predcasne ukoncena stimulace a kdyby trvala o 2-3 dny dele tak bych vajicka zrala mela. A ze kratky protokol co mam je ok akorat by bud zacali na vice jednotkach ale ze spise by kombinovali dipherline s menopurem. Abych mela doplnene FSH i LH a vajicka by byly v lepsi kvalite. S tim puregonem ze mam jen to FSH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.10.17 14:36

Tak ted jsem na vazkach no. Jako s touhle nevydarenou stimulkou napsal presne to co jsem si myslela. Doktor to uspechal aby mu to vyslo na operacni den a tim padem to dopadlo jak to dopadlo. 1 vajicko nedopadlo a 2 nezrale. Kdyby se pokracovalo mohlo byt zralych vic a treba bych sla na ET misto planovani 3 IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.10.17 18:00

@danaet no tedy to je pěkný :,( co na to říct asi doktor moc pospíchal ach jo oni nevědí že je to pro nás náročný :zed:,no ted člověk akorát bude přemýšlet co dál jestli zůstat v zomto CAru a nebo přejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.10.17 18:17

@katerina1006 podle mne to sam moc dobre vi ze to uspechal. Asi cekal ze to bude lepsi a nejak to pujde. Beztak i proto navrhl ze muze byt dalsi pokus hned a ne az za 3 mesice. A nas to stalo 22 tisic co nam nikdo nevrati a vycerpany pokus. Se ho chci zeptat jaky bude postup priste. Ale asi ani prechod jinam neznamena zadnou zaruku. Spis to jeste jednou u nej zkusim a pak jdu jinam. Ale na dalsi pokus nechci jit hned ale az v tom lednu. Nebudu to hrotit. A mezitim zobu macu a uvidime. Treba to pomuze k necemu. Co kdyby nahodou ze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.10.17 18:27

@danaet přesně tak těd se dá člověk trochu dohromady. a trochu ještě něčím pomuže :lol: no to je právě to že to už nikdo nevrátí a člověk má po pokusu :zed: no leden je zachvíli aspon si užijeme v klidu vánoční svátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.10.17 18:44

@katerina1006 prave. Klid na svatky bez doktoru :-D to neni vubec spatne. Snad nam obema bud leden prat stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.10.17 18:56

@danaet doufám a věřím že leden 2018 bude ten náš. a budem štastný :hug:. no na svátky se už těším. menžel má 24.12 narozeniny tak to bude krásný den a 26.12 do 2.1 letíme do egypta :D tak bude takový relax po tom všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí