Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonym2016 tak supr, dobra zprava. Ja dneska uz 4-ty den stimuluju puregonem. Asi mozna od stredy mi pribude cetrotide k tomu. Jeste nevim. Zatim se mi pocitove zda, ze citim vajecniky vic nez minule. Uvidime. Pristi tyden asi opu.
@danaet jojo aspon jedhoho bobise tam jeste mame
kdyby nahodou ted nic… Tak drzim palecky at mas dobrou urodicku kvalitnich vajicek ![]()
@katerina1006 dekuji ![]()
@Anonym2016 Jeee tak to je super, alespoň jeden!!! Ale určitě ti to teď vyjde na poprvé!!! Držím palecky ![]()
Ahoj holky, kdybyste některá potřebovala, zbylo mi 450j Gonalu.
Ahoj holky, tak u mne to vypadá teda dost bledě. Dnes 11 den stimulky a hormonální hladina, která má stoupat, tak klesá a folikuly rostou teda extrémně pomalu. Přitom beru vyšší dávky puregonu a připíchávám cetrotide. Odpoledne si mám volat, jaký je vůbec další postup. Jestli se vůbec bude pokračovat a pokud ano, tak už mám vyčerpané příspěvky na puregon i cetrotide a budu si to platit celé sama. To jsem teda nečekala, že se může stát. Stalo se vám to někomu, že se musela stimulace přerušit?
Ahoj nestalo se mi to ale chtěli to zkončit tak jsem říkala že chci pokračovat ale bohužel při opu bylo 8 folikulu a s toho jen jedno vajíčko. ale nedošlo to do konce ani nebyl provedený Et embryiko se nevývíjelo tak jak se má. držím palečky at to dopadne lepé než u mě.
my ted čekáme ted na schválení 3 IVF s darovanými vajíčky ![]()
@katerina1006 Když to budou chtít ukončit tak to asi udělám. Ty hormony klesly na dost nízkou hladinu takže kdo ví jestli v těch folikulech je nějaké vajíčko. Pro případ, že tam nic nebude, aby se nám to neprodražilo. Přeci jen dávka puregonu a cetrotidu na den co bych platila ze svého by vyšla skoro na 4tisíce a to si radši pošetřím na nové IVF. Což jestli počítám dobře tak bychom mohli jít v lednu pak. Akorát netuším, zda se to pro pojišťovnu bere jako vyčerpaný pokus když nedojde ani na Opu.
@katerina1006 Takže taky Vám to teď nevyšlo. A jdeš na KET potom před 3 IVF? Máš jednoho mrazáčka že?
Nene nemáme mrazáčka ani jednoho.
musíme celé znova. ale ted už z darovanými vajíčky ![]()
@katerina1006 Aha, já myslela, že máte. Tak to si taky procházíte nepříjemnostmi jako my. Já byla dneska v šoku teda, jsem to nečekala vůbec, že by se něco takového mohlo stát. Když už se člověk k něčemu dopracuje, tak přijde zas nějaká zrada.
Ano jseme na tom stějně. pořád něco nevychází jak bychom chtěli. ted uvidíme jak dopadne to 3 IVf. bud to vyjde ještě letos a nebo hned v lednu záleží za jak dlouho najdou dárkyni ![]()
@katerina1006 My budem muset počkat ty 3 měsíce takže nejdřív leden. S tím, že endokrinoložka mi chce udělat ještě testy a že by zkusila nasadit metformin. To se nasazuje i při pco při inzulinové rezistenci. Hladiny cukru mám sice zatím v pořádku, ale je to ten krátkodobý cukr, chtějí udělat test na dlouhodobý cukr.