Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonym2016 To je myslím dobré
já měla touto dobou myslím 6 co se dobře vyvíjeli a 3 zpomalené, z těch zpomalených to už nedohnalo žádné a jedno ještě odpadlo poslední den, 5 to dotáhlo do konce
Držíme palce.
@ibetula dekuju
snad to dopadne co nejlip
aspon kdyby ty 4 bo 3 dosli do konce abych mela aspon mrazacka
uvidime zitra zas jak se jim povede ![]()
Anonym2016: Držím všecky palce co mám! 4 jsou hezké číslo. Ať se dílo podaří. Kdy jdeš na vložení?
@elizcooper dekuju moc
jojo snad bobisci vydrzi
v patek jedu na transfer ![]()
@Anonym2016 jj, ten 4. den.. deleni dal probihalo, ale nevytvorilo se tam cosi, co melo.. embryolozka mi sice ukazovala videjka, ale me to prislo vsechno stejny! ja mela radost, ze je blasta. v predchozich cyklech byl transfer uz 3. den..
Příspěvek upraven 04.10.17 v 12:01
@Anonym2016 4 jsou super! a mozna se rozbehnou i ty pomalejsi.. kamaradka to tak mela.. 2 ok, 2 pomalejsi.. a konecny vysledek 4 krasny embryjka ![]()
@NacMac joko uvidime
no prave mam taky strach z toho 4teho dne ![]()
@Anonym2016 nemej strach! spis se snaz byt v klidu.. to je dulezitejsi pro transfer
kdyz jsem zacala stresovat a mit strach ja, manzel mi vzdycky rekl, ze to absolutne nema cenu.. vysledek stejne neovlivnim. A at jsem radsi v klidu.. vzal me nekam ven… vylet, vecere. A to bylo super! Do toho prace.. a nebyl cas o necem poradne premyslet ![]()
@NacMac jojo asi mas pravdu
stejne uz to neovlivnim
takze budu v klidku a nebudu stresovat
a zitra uvidime jak na tom emryjka budou
no ja sem doma na neschopence tak tou praci se moc nezamestnam
ale dnes sem sla na vychazku na houby tak sem se zrelaxovala a vypustila vsechny spatny myslenky ![]()
Holky prosim vas
kolik dni po opu vas bolelo jeste trochu bricho po chuzi. Mela sem opu v nedeli a jeste dnes pri chuzi me to trochu boli
Nemuze to nicemu vadit?
@Anonym2016 máš to rozdrážděné, jak ti tam píchali tou jehlou. Mě ještě min 5 dní po bolelo fest dosednutí a při chůzi. Dej tomu ještě čas. ![]()
@Lexa88 jojo tak to sem klidna
i pri sedani to krapet jeste sedim no
a sem aji takova prifoukla
bojim se aby to nebyl ten ohss neni to mozny ne? To by mi rekli ne ze se mi rozjel bo neco? Doufam ze v ten patek probehne transfer ![]()