IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
26.9.17 16:15

@danaet aha takhle no tak to se mam teda na co tesit :D jak kdyby nestacily ty ibjekce co si picham :D no neni toho zrovna nejmin no :D vsak uz se tesim az do toho taky vstoupis at v tom nejsem tady uplne sama v tomhle terminu☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
26.9.17 16:49

@elizcooper Ahoj :mavam: No měl virovou angínu, chodí druhý rok do školky, uzdravil se rychle a já to nechytla, ale už zase kašle :roll: Aspoň že na ty neštovice mám imunitu. Jinak zítra jdu na screening, jestli tedy půjde mládě do školky, jinak nevím kam ho dám :) Pokud to bude OK… tak to konečně řekneme rodině. Dnes je mi zase špatně, ale většinu dnů je to už docela dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.9.17 17:56

Ahoj holky, prosím o radu.. V pondělí jsem byla na odběru vajíček, ale z důvodu riziku OHHS bude cyklus bez ET. V úterý cca 24hod po oplodnění ve,,stádiu,, dvouprvojader mi embryoložka řekla, že všechna oplodněná vajíčka během dne zamrazí s tím, že před KETem je rozmrazí a nechá kultivovat. Jedno nebo dvě mi vloží a zbytek by znovu zamrazila. Má s tímhle postupem někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
27.9.17 18:38

@Zzuzzy Ahoj. Takhle přímo ne. Ale embryo po rozmrazení mi taky 1 den kultivovali. Zřejmě to žádný problém není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
27.9.17 19:40

Ahoj holky :) chci se jen zeptat v patek vecer mam pichnout 2 injekce ovitrellu a v nedeli rano na opu neni mozny aby me treba nektery folici praskly kdyz je to az takhle po tolika hodinach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.9.17 19:48

Bud v klidu je to dobře, nemusíš mít strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
28.9.17 06:45

@Anonym2016 36 hodin je standard, mají to spočítané že to takto je průměrně nejlepší, kdybys píchla později nešly by třeba odsát. Mě se teda stalo že některé největší popraskaly, ale nebylo jich moc. Každé tělo je holt jiné, ale takto to mají ověřené a problémy prý jsou spíše když někdo nedodrží pokyny a píchne pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.9.17 12:47

@ibetula dobre dekuju budu jim duverovat :) prave si myslim ze mi uz dnes taky nejaky prasklo. Mam priznaky jak kdyby probehla ovulka :) tak snad tam neco zustane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.9.17 12:48

Holky jeste jedna otazecka :) kdyz jdu na opu v nedeli a budu mit 5ti denni kultivaci vlozeni by bylo ve ctvrtek nebo v patek? Jak se to pocita?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
29.9.17 13:02

@Anonym2016 podle mě v pátek… to bude teprve 5 dní ne? Měla jsem to taky tak, opu v pátek a transfer ve středu. Ale záleží i na tom co doporučí embryolog, aspoň tak jsem to pochopila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.9.17 13:23

@Anonym2016 v pátek. Taky jsem měla 5-ti denní kultivaci. Opu ve středu a ET v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.9.17 13:29

@ibetula ja si to myslela ale radsi se ptam :) no doktor prave rikal ze se budu domlouvat s emryologem pak co a jak. Takze kdyby rekl ze uz to vlozime ve ctvrtek tak to proste bude chtit vlozit a uz se nebude cekat na ten 5 den?
@danaet dobre :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
29.9.17 14:45

@Anonym2016 U mně čekali na pátý přestože už čtvrtý to byly pěkné blastocysty. Spíše jsem slyšela že někomu doporučili zavést dříve pokud se embryu na misce moc nedařilo, že to někdy je pro ně v děloze lepší, nebo když bylo třeba jen jedno tak tam ta selekce prodlouženou kultivací nemá smysl, prostě se mu dá šance v ideálním prostředí.. možná jsou další varianty o kterých nevím :) jen mi to tak doktor říkal, že záleží co řekne embryolog že je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.17 10:03

@danaet ahojky a kdyz probiha opu je u toho tvuj doktor ke kterymu dochazis v car na kontroly a tak? Nebo to dela uplne nekdo jinej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.9.17 10:55

@Anonym2016 ahojky, jj můj doktor, zdravotní sestra a doktorka a sestra z anesteziologie. Ten můj doktor z CAR dělá i hysteroskopie i iui. Ale je to jeho CAR a je tam v podstatě jen on a dvě sestry. A jedna doktorka tam dělá jen zástup, když můj doktor má volno. Takovè malé centrum. Akorát nemá embryologickou laboratoř tak spolupracuje s větším CAR kde pracuje ta jeho zástupná doktorka. Takže až po opu to dělá můj doktor a embryologická část i transfer už v tom druhém centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí