IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
20.9.17 18:35

@Evva21 no me prave vychazi 10, 11a 12 na pa, so a nedele tak prave premyslim jestli to delaji i o vikendu bo jak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
20.9.17 18:41

Neboj, oni si to umí naplánovat tak, aby to vyšlo :-). Já ještě 4 dny píchala orgalutran, aby folíky nepopraskaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.17 19:44

@Anonym2016 U nás jsou i o vikendu, Ale jen ve výjimečných případech. Ja uz se taky těším na další pokus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.9.17 19:52

Ahoj holky já čekám na schválení dalšího pokusu a pak na dárkyni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.9.17 20:15

@Evva21 ja prave vubec nevim jak sou u nas. Tak uvidime co mi rekne na kontrole pac pritelovi zrovna vychazi vikend v praci tak aby si to nejak zaridil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.17 20:18

@katerina1006 Super, alespoň se to tady pěkně rozjede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.17 20:22

@Anonym2016 To znám, jak děláme na směny, tak jsme furt řešili, aby nám to vyšlo ???? a nemusela jsem si ja a nebo přítel brát dovo. Proto jdeme az ke konci roku, bude to volnější. Ušetřila jsem i spousty dovolené, tak se pak bude hodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.9.17 20:38

@Evva21 jn je to takovy na prd ja chodim 3 smeny a pritel nepretrzitej provoz a do toho to vse naplanovat nejde jen tak :D takze si na ten jeden den bude muset vzit volno asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.17 22:39

Ahoj holky, mám dotaz. Brala někdy některá z vás prášky na oddálení menzes? Jedem příští týden na dovo a akorát to mám dostát. Nemám s tím zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.9.17 02:02

@Evva21 ahojky :) prasky zacnes brat par dni pred ms a beres tobpo celou dobu co to chces oddalit rano a vecer pak je prestanes brat a do par dnu se ti ms rozjede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.17 09:09

@Anonym2016 Diky :),už je mám. A přesně jak píšes, tři dny před začít brát ráno a večer. Až vysadim, tak do dvou dnů by měla přijít. Snad si to nějak nerozhazu :). Co jinak jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.9.17 12:56

@Evva21 snad ne uvidis :)joo celkem dobry :) uz stimuluji tak uvidime v pondeli me ceka kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.9.17 17:51

Holky prosim vas stimuluji na ivf a zacla sem byt nejaka nachlazena????myslite ze to muze mit nejakej blbej vliv na vajicka a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
23.9.17 07:26

@Anonym2016 Nepotěším tě… Mě říkala genetička že viróza může způsobit že chromozomy jsou jakoby křehké a můžou se lámat, pak když dělají diagnostiku embryí třeba vycházejí špatně :? Ale že když to opakovali v jiném IVF cyklu (bez virózy) tak to bylo pak v pořádku, říkala pokud by byla nemoc tak stimulaci raději odložit. Ale nevím kdy ta viróza byla jestli při stimulaci nebo před a asi to nebylo jen nachlazení. Já jsem šla nachlazená až na transfer a povedlo se, ale u stimulace jsem byla ještě v pohodě :think: Hodně vitaminu C si dej ať se ti to hlavně nerozjede. A jestli jsi byla u nějakého genetika tak bych se ho zeptala konkrétně… nevím jestli v CAR ti poradí dobře. Jak dlouho stimuluješ a je to fakt jen trochu nachlazení nebo máš horečku? Podle mě nějaké změny by způsobila až větší nemoc než jen nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
23.9.17 07:32

@Anonym2016 Já jsem zase v 1.trimestru po delším snažení a IVF, a syn mi nosí domů ze školky samé lahůdky - minule virovou angínu se 40 horečkami, teď zase něco co bude podle mě na antibiotika. Taky se bojím. To je pořád něco, tělo si musí nějak poradit jinak by nikdo děti neměl, takže myslím že to určitě nebude tak že když se nachladíš tak je to v háji. Vezmi si volno, ležet v posteli a honem to uzdravit a bude to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí