IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
14.9.17 20:50

@Evva21 ahojky dekuju :) jojo do sanusu v jihlave. Ty chodis taky tam? :) a vy uz mate nejaky ivf za sebou a nepodarilo se? Oni davaji kazdymu neco jinyho by me zajimalo podle ceho se rozhodujou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
14.9.17 21:07

@Anonym2016 Nene ja chodím do ČB, Ale rozhodovala jsem se mezi Jihlavou a Budějovicemi, mám to na km stejně :). Máme za sebou první ivf neúspěšný, zkusíme ještě jedno. S tim, ze nam dají jiný protokol, tak uvidíme… My ani nic nemrazili.
Nevím dle čeho se rozhodoji, vím jen, ze v Pronatalu dávají Gonal, ja měla i docela vysoký dávky. Jedno to pero jsem si musela komplet hradit a ještě mi chyběla jedna davka, Ale naštěstí sestřička něco našla u nich, tak mě ušetřila :)
Už jsi začala pichat nebo Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.9.17 21:15

@Evva21 joo tak to my uz sme spolu taky prohodili predtim par vet ne? :) aha takhle to je skoda ze nemate mrazacky. Nezbyli vam zadny embryjka? Tezko rict podle ceho se doktori rozhoduji. Aha ja mam puregon a zatim sem vyfazovala 900 jednotkek a na dalsi kontrole mi daji asi dalsi… Nene jeste nepicham cekam na ms ktera by mela dojit nekdy po nedeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.9.17 00:08

@Anonym2016 Jj prohodili :). Jak začnes pichat, tak už to půjde rychle. To ti přeji, Aby byli //. To je tvoje první ivf? Měli jsme dvě vajíčka a prodlouženou kultivaci, zavadelo se jedno, To druhý to bohužel vzdalo. Ty děláš taky tři směny pokud si dobře vzpomínám? Opu mi vycházelo na čtvrtek, To jsem si brala dovo i v pátek a na ET jsem šla na PN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.9.17 15:13

Evva21: práce je fajn, ale všechno to pak moc rychle utíká, co? Jo, na víkend nemá být nic moc. Bráchovi a jeho ženě se narodily v pondělí dvojčata tak máme jít zítra na zapíječku, ale je to venku tak asi zmrznem. Rakousko si užij, jedete shopovat? Dnes má dcera svátek tak budeme asi malinko slavit. Držím palce na další IVF!!! :palec: Máš pravdu, bude to brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
15.9.17 15:31

Raflash: tak to máš podobný jako Evva21, taky listopad. Uteče to jako voda a po novém roce třeba už budeš těhu. No jak bývá muž často pryč tak to asi taky není jednoduché vše naplánovat a skloubit co? Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
15.9.17 16:01

@elizcooper Ahoj. Jj, to mám. Mezi 2.-6.10. zacinam s injekcemi. Já myslela taky, že budu začínat až někde přelom října spíš začátek listopadu. Ale tentokrát doktor vynechal antinu a nasadil mi na 3 týdny nebo jak to vychází ten norethisteron. Tak uvidíme. Snad to tentokrát vyjde lépe než to první IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
15.9.17 16:50

@elizcooper To je super dvojčata, tak to pořádně zapite :). Dceri přeji Vše nejlepší, ať si užije pěknou oslavu. Do Rakouska nejedeme na nakupy, Ale na Orli hnizdo. V noci v práci me začalo bolet v krku a pěkně se mi rozjela rýma, mám fakt radost. Nabehla jsem do lekarny a snažím se dát trochu do kupy.
Preventivně beru hlivu na imunitu. V lékárně mi říkala, ze hliva je nejlepší. Já ji beru uz skoro dva roky a přes zimu jsem dost často nastydla. Už nevím co bych brala.

Všem přeji krásný vikend!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
15.9.17 18:00

@Evva21 jojo chodim na tri smeny. Ja uz pujdu na neschopenku asi pri stimulaci :) delam celkem namahovou praci takze to nechci podcrnovat a chci se co nejdriv setrit :) myslim ze tech par dni navic uz je celkem jedno :) a pichat uz bych mela snad pristi tyden tak uz se celkem tesim az zacnu ze uz budu vedet ze se neco deje :) ale zaroven mam trochu ze vseho strach… Ach tak tak to je skoda ze ste jich meli tak malinko ale tak snad ted to bude stastnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
20.9.17 15:07

@Anonym2016 Ahoj. Už stimuluješ? Mne to čeká za 2 týdny, druhé IVF (1× ETa 1× KET s nulovým úspěchem, a to nepočítám x pokusů IUI).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.9.17 16:42

@danaet ahoj :) dnes sem dostala ms takze od zitrka stimulace :) joo tak snad ti to tentokrat vyjde :) ajaky je u vas problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.9.17 16:42

Holky kolikaty den cyklu ste byli na Opu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
20.9.17 17:30

@Anonym2016 Já jsem začala stimulovat 2DC, Opu byla 11DC. Ale je to podle reakce vaječníků, sledují to na UZ a až se jim folikuly líbí tak naplánují Opu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
20.9.17 17:34

@Anonym2016 Já měla taky stimulku od 2 DC a 12 DC jsem píchala pregnyl večer a 14 DC brzy ráno byla OPU. Jinak u nás je problém konkrétně u mne. Polycystické vaječníky a hypothyreoza (štítná žláza). Přirozeně vůbec neovuluju. Na léky vždy reaguju dobře, ale to je asi tak vše. Hcg vždy 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.17 18:12

@Anonym2016 Ahoj, Ja též stimulku 2 DC a opu 13 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie