Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No taky jsem si to myslela. že to obejdou ale nebyla jsem si jistá. no genetika by byla dobrá ale těch 8 měsíců to už je horší mám na pokusy jen 10 měsíců. AMH mám 1. ovulaci asi mám když jsem si dělala testy tak mi vyšli zkoro pořád dvě čárky
. o minimalní stimulaci jsem neuvažovala a ani nativu. nějak jsem se o to nezajímala
![]()
U mne taky tak. Při každém UZ při stimulce nabrali krev. Mi jinak říkali, že prednison je u IVF pro to, aby tělo pak nebralo embryo za cizorodé a nezahubilo ho. Tak asi proto se nasazuje. Někde v rámci prevence a někde na základě imunologie.
Uvažoval jsem o praze nebo o plzni. ale uvidíme co nám řeknou a jak budou pokračovat dál. pokud se to nebude nám libit tak změníme car. ale nechce se nám pořád měnit po každém nepovedeném pokusu měnit CAR. vary jsme si vybrali abych nemusela pak jezdit sama tak daleko protože manžel dělá v cizině. i když na Opu byl semnou tady. Car to vyžadoval. tak ted se dám dohromady počkám až dojde mrcha a pak se objednáme do varů a uvidíme. holky držím vám palce aby to všem vyšlo
![]()
@katerina1006 jj. Uvidíš co řeknou a pak se můžete rozhodnout zda je pro vás centrum to správné nebo ne.
@katerina1006 To AMH máš hodně nízké, tam by mohla být taky příčina, že prostě už není z čeho moc brát… Tak zkus napsat Texlovi z Brna na webu, uvidíš co ti napíše. Hodně holek to využívá jako kontrolní konzultaci ![]()
Děkuji za radu
zkusím to. v caru říkali že ta hodnota už není taková jaká by měla být. ale doufala jsem zázrak ale ten se nekonal. i holky s nižším AMH mají mimčo ale to fakt ten zázrak
no uvidíme ale co ještě je možnost s těmi darovanýma kdyby náhodou. ale to se budem muset s manželem domluvit jetli to on bude chtít
a počkám co nám řeknou v Caru. a ani nevím jak se dlouho čeká na ty darovaný. nějak jsem to nemohla ani najít
![]()
@katerina1006 zkus se i informovat na tu minimálku či nativ
.
Kexa88. ted jsem si šimla že píšeš že ta genetika je 8 týdnu a já jsem myslela ž e8 měsíců
no tak tu genetiku budu chtít to než bychom šli na další pokus tak to je akorát ![]()
@katerina1006
jj, ale zeptej se co nejdřív, ono se chvíli na genetiku čeká i na termín
.
Jo jo zeptam se hned jak dostanu ms a zkonci tak se objedname na konzultaci a tam se zeptam
![]()
@katerina1006 To mě moc mrzí, ze ti to nevyšlo
. Odpociň si a nacerpej sílu na další pokus.
@raflash Též máme v plánu listopad/ prosinec. Prý zkusí jiný protokol, posledně jsem neměla nic k mrazení.
Dekuji.
pockam na ms a hned volam do caru aby rekli co ted a jake bude pokracovani
. Kdyz to pujde tak budem chtit hned do dalsiho
a nebo take az v listopadu to uz bude zkoro 3 mesice pauza a i na pojistovnu
![]()
@katerina1006 Vůbec nevím jestli se má čekat tři měsíce, asi jak kde. Ja se o to nezajímala, my si chtěli dát samy pauzu. Chodíme do Pronatalu a máme oba VZP, což prý bude tak do týdne schválené od pojišťovny.
Pokud se rozhodnes na listopad, tak se budeme vzájemně podporovat a určitě mám to vyjde ![]()