IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
29.8.17 10:11

@katerina1006 obě varianty máte dobré :-) buď můžete zkusit nový pokus a nebo dovča a pak nový pokus. Obojí super vyhlídky a je na co se těšit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
29.8.17 10:29

Jo jo je to super. musíme se na něco těšít když se to ted nepovedlo. musíme žít dál i když to moc bolí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
29.8.17 11:19

Ahoj holky, hlásím se zpět po dovolené, bylo to boží. Postupně přečtu příspěvky a ozvu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.8.17 12:06

@katerina1006 je třeba žít přítomností a myslet na budoucnost. Třeba budete mít do třetice všeho dobrého :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
29.8.17 12:07

@elizcooper ahoj :-) tak super, nabitá pozitivní energií tedy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.17 09:07

@elizcooper Ahoj,to je fajn. Alespoň ses pořádně odreagovala a odpočinula :). Nás dovolená teprve čeká, už se těším až vypadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
30.8.17 11:52

Danaet: ahoj, jo byli jsme v jižních Čechách cca 16km od Písku, v malé vesnici bez wifi, kolem obora s kanci. U baráčku byl bazén a tenisový kurt. Fajn relax. Jak ses měla Ty a co je u tebe nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
30.8.17 11:53

Evva21: Ahoj, jo, bylo to fajn, byli jsme 3 rodiny. Na mě to mohlo být i trochu akčnější, ale děti řádily u bazénu a my relaxovali a pinkali tenis, jeden den jsme vyrazili na výlet na Hluboukou. Kdy a kam vyrážíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.17 12:38

@elizcooper Jeee, Tak to jste byli kousek od nás :). Jsem z Jižních Čech, na Hlubokou jezdíme hlavně do zoo s neteri. V Písku jsem byla na vikend s kamarádkou, bylo to fajn :D. To je dobře, ze jste si to užili :). My to máme rozděleny, přítel je vášnivý rybář (chyť a pusť),Tak tři dny budeme v bivaku u rybníka a na čtyři dny frčíme na Šumavu do Železný Rudy. To máme v plánu túry a výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
30.8.17 15:08

Evva21: tak to je sranda! My byli v Květově a pak jsme jeli na Horažďovicko ke kamarádce do vesnice Ústaleč, ale jen na jednu noc. Na Železné Rudě je hezky. Tam jsou ty jezera Čertovo a ještě jedno nebo si to pletu? A kdy jedete, teď v září? Nebude už v bivaku zima? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.17 22:57

@elizcooper Jj nepletes se, je tam Černé a Certovo jezero. Ja uz tak kdysi byla, přítel ne. Jedeme až poslední týden v září. Loni jsme ve stejné době dali Snezku, tak snad nám bude pocasi zase přát. Jinak na ryby v bivaku jsme plně vybavený, lehatka, spacaky do mínus 20 :D. Ještě byla v plánu dovo s kamarádkou u moře, ale to už nedám. Na podzim máme v plánu rekonstrukci v byte, druhý ivf a to je teď pro mně priorita :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
31.8.17 09:11

@elizcooper tak to jsi měla skvělou dovču. My loni byli v jednom hotýlku kde dokonce ani žádný mobilní operátor nemá signál, to byl teprve relax :-). Já se mám tak, že jsem stále doma. Na konci příštího týdne si jdu domluvit nové IVF. Doktor má dovču a zástup to za něj plánovat nebude. Jinak od pondělka minulého týdne jsem vynechala bílou mouku (ale tu jsem stejně víceméně vynechávala i tak), cukr, kofein, maso a snížila příjem mléčných produktů (jinak když si nějaké dám, tak jedině z farmy). Začala jsem užívat zelený ječmen, macu a vitamíny GS mimistar forte a filtruju vodu. A jako vedlejší efekt 3 kila dole. Maso jinak zase zařadím za 2 týdny (samo taky z farmy bio). Co jde kupuju bio, ale u ovoce a zeleniny to ještě ne no. Krom bio citronu. Ale u té zeleniny a ovoce jsou ty nabídky z farem docela chudé, tak se tím nezatěžuju, abych to sháněla po všech čertech. U mléčných výrobků a masa to je v poho, to má manžel kousek z práce obchod jedné farmy. Hodně věcí kupuju v eshopu country life. No a na zahradě máme slepice, takže vajec je dost :-). Jím dost ovoce, zeleniny, oříšků a semínek, luštěnin i pečivo a spoustu dalších věcí. Chutě zatím žádné ani nehladovím tak bych řekla, že tělo má dost živin a nevymýšlí blbosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
31.8.17 11:50

Danat: Ty jo, ty jedeš v té výživě a čištění organismu! Já si koupila jen ten zelený ječmen a dostala jsem Fertility Blend. Vodu filtrujeme už delší dobu, konvici jsme kupovali před několika lety. Kolik tablet toho ječmenu si denně dáváš? Včera jsem nám dělala čočku. A ty marodíš? Tak držím moc a moc palce do příštího IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
31.8.17 11:52

Evva21: to jsem ráda, že aspoň ta paměť mi ještě trochu slouží. Takže vy jste takoví túristi! To je fajn. Člověk se pokochá přírodou, horama a ještě zlepšuje kondičku u toho. Rekonstrukce v bytě určitě spolkne spoustu financí, stejně jako další IVF. Tak držím moc palce ať je úspěšné!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
31.8.17 12:52

@elizcooper snažím se :-) jinak ještě nemám ukončenou nemocenskou od začátku stimulky na první IVF. Toho ječmene si dávám každé ráno 1 takovou vrchovatou lžičku do smoothie (mám prášek). Nechci to přehánět když beru ještě vitamíny a tu macu. Možná časem zvýším na 2 lžičky, ale víc ne (maximum jsou 3 dle etikety). Jsem si koupila v benu ten ječmen. Je bio a měli na něj akci 1+1 zdarma. Já vařím čočku taky zrovna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí