IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
23.9.17 12:28

@ibetula no na genetice se vubec nebyla. A prave mam jen lehkou rymu tak doufam ze to bude v pohode ze to nejak neovlivni :) stimuluji 3 den prave a spustilo se mi to prave kdyz sem uz zacla stimulovat. V pondeli jedu na kontrolu tak uvidime co a jak snad uz to bude v pohode :) dnes uz je to lepsi :) doufam ze se to tim nejak nezhorsi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
23.9.17 13:07

@Anonym2016 Tak rýmou snad ne, to bys musela být fakt nemocná, tak se drž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
23.9.17 14:36

@ibetula joko dekuju :) snad to bude v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.9.17 21:08

@Anonym2016 Ahojky, tak jak to vypadá u Tebe? Stimulka OK? Nachlazení už je fuč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.9.17 21:29

@danaet ahojky :) stimulaci zatim snadim celkem v poho :) zatim na sobe tak nejak nic nepozoruju :) dnes sem byla na kontrole tak tam mam asi cca 9 foliku asi jen. Dulezity je aby byli dobry :) vzali mi krev davala sem moc a poslouchal mi srdicko a plice rikala sem mu ze obcas vykaslavam a nic na to nerikal rikal ze plice mam cisty takze je to ok :) ve stredu jedu na dalsi kontrolu tak snad to bude dal v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.9.17 21:31

@danaet a co ty? Uz jen tyden a zacnes taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.9.17 07:13

@Anonym2016 jo jo, hlavně aby byly kvalitní. Krev ti budou brát pokaždé. Máš puregon že? Jj. Začínám už příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
26.9.17 08:33

Ahoj holky, trošku jsem Vás zanedbala, bylo to divočejší v práci a ten zač. školního roku a tak. Ale napravím to. Přeji hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
26.9.17 08:33

Danaet: Ahoj, tak už se ti blíží termín začátku, že? Těšíš se? přeji hodně zdaru a taky moc štěstí! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
26.9.17 08:39

Ibetula: tak jak to zvládáš? Držím palce, od syna určitě nic nechytíš! Tělo si to mimčo určitě ohlídá. Je už syn zdravý? Do které třídy chodí? Měj se fajn a hezké dny s těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.9.17 09:49

@elizcooper Ahoj, no zrovna mám takové smíšené pocity. Momentálně se těším na poslední piluli norethisteronu v neděli. Hlavně proto, že mám z něj nafouklé břicho a obličej samý pupínek. Na druhou stranu budu mít příští týden ultrazvuk až budu 2 DC a na to se teda netěším vůbec, ale to se nedá nic dělat. Aspoň to zas bude v běhu. O víkendu jsem si vyslechla jak jedna známá od příbuzné už 6× absolvovala vklad embrya a nic. No, jsem zvědavá na stimulku, snad to bude na víc než 2 embrya jako posledně. A taky bych měla mít PGD (minule z toho sešlo kvůli počtu) takže by neměl být ET ale až pak KET. Oni to totiž posílají do Brna na testy a tak se to musí mrazit. A děkuji za přání :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
26.9.17 13:43

@danaet pokazde? To asi nee ne? K cemu by jim byla krev po dvouch dnech? A nerikali mi ze mam prijit zase na lacno takze si osobne myslim ze mi zitra udela jen ultrazvuk :) to utece jak voda a ja uz budu konecne po opu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.9.17 14:33

@Anonym2016 To se nebere na lačno. Kontrolují se hladiny hormonů. Aspoň u mne to tak během stimulky bylo. Obden ultrazvuk a zároveň krev. Krev mi brali i v den OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
26.9.17 15:25

@danaet ach tak. No tak uvidime zitra. Ja 0rave v pondeli musela byt na lacno ale to si prave myslim ze meli jakoze na predoperacni kvuli ty narkoze :) uz ted mam zily rozpichany jak nevim co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
26.9.17 16:09

@Anonym2016 to je možné. Mi to brali ještě před iui na trombozu nebo co, už si přesně nepamatuji. Ale u IVF mi brali obden na tu hormonální hladinu. Do toho ještě injekce puregonu a orgalutranu a pregnylu a u mne co 2 měsíce krev na endokrinologii. Člověk si připadá jako chodící jehelníček. No příští týden v tom jedu s tebou :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí