IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
30.9.17 11:01

@danaet joo tak to joo :) ja jdu na opu prave zitra rano :) tak doufam ze mi to prave bude delat ten muj doktor :) a kdyz si stimulovala citila si neco ze se v tobe deje? Ja nemam vubec zadne priznaky bolest v brise a tak mam uplne strach jestli tam neco je :) :D myslim si aji ze uz mi nektery urcite prasklo protoze mam hrozne citlive bradavky a to mam vzdycky v normalnim cyklu kdyz probehne ovulka. A kolik si mela foliku ty a celkove vajicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.9.17 12:00

@Anonym2016 tak citlivé bradavky můžeš mít klidně i z injekce pregnylu nebo ovitrelle, podle toho cos měla. Ale já necítila taky nic. Měla jsem 6 folikulů, ale ty velikostně správné, ve kterých bylo vajíčko byly jen 3. A oplodnit ICSI se povedlo jen 2 a obě se vyvinuly do blastocysty. Jinak u opu je to fofr. Chvilku potom co vejdeš na sál, už budeš stejně limbu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.17 12:34

@danaet no ja prwve citlive bradavky uz mela rano a ovitrelle sem pichala az vecer. No taky si toho moc nemela vid? Ja kolikrat cucim kdyz holky maji 20 treba :D dulezity je aby tam bylo neco dobryho a meli sme nejaky emryjko :) no sem na to zvedava zitra no… A u tebe se povedlo otehotnet? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
30.9.17 12:55

@Anonym2016 to bude hormony neboj. Nepovedlo se. Příští týden začínám 2 IVF. mám pco proto jsem měla nízké dávky puregonu, abych neměla OHSS, doktor tomu radši chtěl předejít. Teď už aspoň ví jak mé tělo reaguje a snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.17 13:06

@danaet no mam trochu strach no ale to ma asi kazdej. Joo takhle tak budu drzet palecky at alespon to 2 ivf je uspesnejsi :) a delaji pred opu jeste kontrolni uttrazvuk jestli tam jsou nez te uspi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.17 13:55

@danaet a k tomu se tomu dnes rozjel jeste hustej bilej hlen :? Jak kdyby bylo uz po ovu. Mam fakt strach ze tam nic nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.17 15:33

Ahojky holky jdu za vami na radu :) zitra me ceka opu ale bojim se ze uz v patek rano probehla ovulace pac mam od patku citlive bradavky a to mam vzdycky po ovu. Ve ctvrtek sem mela silny ovulacni hlen. Vcera vecer sem pichala ovitrelle a dnes uz mam bily husty hlen :? Je mozny ze by vsechno popraskalo a bylo po pokusu na ivf? Mam hroznejch strqch a porad doufam ze je tam mam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.9.17 15:57

@Anonym2016 Měla jsi předtím něco na zastavení ovulace? a kdy naposledy? Tou vyvolávací to nebude když jsi ji píchla až včera večer, jedině že by se ti spustila ovulace předtím. Nebo prostě jsou to hormony, kdo ví na co vše ta stimulace působí. Už si teda nepamatuju hlen nebo bradavky :think: mě tlačilo břicho už hodně a pak najednou to ráno před opu na jedné straně polevilo. Měla jsem vlevo 11 a vpravo 5 a při opu už jen 11 celkem, ale 10 zralých tak to nebyla taková hrůza, říkali jsme si že kdyby to vzali dříve, zase by ty menší nedozrály. Řekni to dr před opu on to zkontroluje, mě myslím kontrolovali než mě uspali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.17 16:13

@ibetula jojo pichala sem nejaky injekce aby vajicka nedozrali predscasne tu sem pichala prave posledni vcera rano tak i proto mi to prijde divny. Ale tak treba uz je to telo prehormonovany bo nevim. A ja prave za celou stimulaci nepocituju zadnej tlak v podbrisku a tak takze na tom to taky nepoznam. Do me co pocital co asi videl tak jich bylo kolem 10 ti. Tak budu doufat ze tam prinejhorsim nejaky zustali :) to by me hodne hodne mrzelo. No budu doufat ze me udela jeste utz prece by nemohli kazdyho uspat a pak az zjiszovat jestli tam jeste neco je ne? :D a kolik se jich vam oplodnilo? A povedlo se? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.9.17 16:19

@Anonym2016 oplodnilo se 9, dorostlo 5 blastocyst a povedla se hned první :-)
Měla jsem poslední zastavovací v úterý odpoledne, ve středu už ne a večer vyvolávací, opu v pátek ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.17 16:25

@ibetula juu tak to je super :) joo tak oni to delaji tak nejak postenavo vsude asi no :) tak snad to bude v klidu a nejaky zraly vajicka tam budou :) uz abych to mela za sebou :) a mela si ohss nebo se ti to vyhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
30.9.17 19:36

@Anonym2016 ohss asi přímo ne, ale nějaký náběh tam byl, po opu jsem měla tak nateklé tvrdé břicho že jsem ani pořádně chodit nemohla dva-tři dny. Vzhledem k tomu že byli i tací co šli po opu do práce nebo druhý den, tak to asi standardní průběh nebyl, to bych fakt nedala. Taky jsem zadržovala vodu, přes den 2kg+ a přes noc se to trochu spravilo a další den znovu. Ale do týdne to zmizelo.. pak jsem ještě trochu zadržovala vodu znovu když jsem otěhotněla, jak stoupalo hcg, to prý bývá. Ale doktor říkal že na UZ je to dobré. Vaječníky jsem cítila docela dlouho, měsíc určitě mě tam občas píchlo, ale to je možná normální :) No něco musíme vydržet, ti drobečci za to stojí ;) Uvidíš třeba to dopadne lépe než si myslíš, my jsme moc nedoufali v první pokus a divili jsme se že se to tak podařilo. Tak hodně štěstí zítra :kytka: Pak napiš kolik bylo vajíček a jak to probíhalo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
30.9.17 19:48

@ibetula joo tak :) no me prave doktor rikal ze kdybych to mela tak by emryjka zamrazila a vlozeni by bylo az dalsi cyklus. Tak uvidime snad to vse bude ok :) jojo treba nakonec budu jeste mile prekvapena :) zitra pisnu jak sem dopadla a kolik je vajicek :) a dekuju mooc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.10.17 12:07

@ibetula ahojky :) tak mam opu za sebou a probehlo to docela v pohode :) mela sem zbytecnej strach. Nakonec mi emryolog rikal ze odsali 10 vajicek ale at pocitam ze vetsinou 2 tretiny sou dobry a zbytek neni uplne zralej tak uvidime co mi rekne zitra az budu volat :) doufam ze tam nejakej ten sampion bude :) a jinak mam trochu takovej tlak v podbrisku tak uvidime snad to bude v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
1.10.17 12:43

@Anonym2016 :palec: Tak vidíš, v pohodě… já měla celkem 11, zralých 10, oplodnili 9 z nich ale měli jsme na všechny ICSI - máš taky? Ten podbřišek začal zlobit více až k večeru, já jsem se dost lekla aby to nebylo krvácení jak to břicho ztvrdlo, ale bylo to ok. Tak držím palce ať se miminkům daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí