IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
6.10.17 07:35

@NacMac @danaet ahojky holky :) tak mam bobika uz u sebe :) tak ted budem jen doufat :) a mrazacka nevypada to slibne :? Ze pockaji jeste na jedno a v pondeli si mam volat jestli ho zamrazili nebo ne :) rikal ze nema smysl mrazit nee tak uplne se vyvijejici emryjka ze by to stejne neprezila a ze by bylo zbytecny to platit no tak uvidime. Budeme doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.10.17 08:15

@Anonym2016 Urcite to zadny vliv mit nebude.. mne rikala prave embryolozka, ze chuze je fajn.. rozhodne lepsi, nez jen lezet doma. Diky pohybu se prokrvuje deloha, coz je dulezite. Mela jsem zakaz jizdy na kole a tahani tezkych veci (coz mi obcas nevyslo… jsem to parkrat prepiskla s nakupem). Jinak vsechno jako normalne. U prvnich pokusu jsem se spis povalovala.. ted jsem sla dalsi den rovnou do prace a fungovala uplne normalne.. a dopadlo to dobre :-) Takze hura na nakupy! Ono to i pomuze s tim, ze na bobika nebudes porad myslet, zabavis se jinak a lip se mu bude zavrtavat :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.10.17 09:06

Tak to je super :hug: tak se opatruj :mavam: :srdce:

Příspěvek upraven 06.10.17 v 11:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
6.10.17 09:56

@Anonym2016 ahoj, tak supr :-) ať se mimču u tebe daří. S těmi mrazáčky mne to mrzí, ale snad je nebudete potřebovat. Já mám dnes už v sobě první dávku puregonu :-) tak snad bude vajíček víc než posledně (3).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.10.17 10:02

@danaet dekuju :) jojo snad nebudou potreba :) tobe drzim palecky at je pekna uroda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.10.17 11:17

Taky drzim palecky at je uroda a vsechno jde tak jak ma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
6.10.17 14:20

Dik moc holky. Snad to bude lepsi skore nez posledne. Taky od srpna nejim cukr ani sladidla, bilou mouku ani nepiju nic s kofeinem. Zdrava strava a vitaminy :-D. Tak snad budou vajicka kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.10.17 15:13

@Anonym2016 Moc držím palce a za 14 dní uvidime // :). Ty nakupy si pěkně užij a doprej, já ležela doma tři dny, skoro nic jsem nedělala a stejně to nedopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.10.17 15:17

@Evva21 dekuju :) no doufam ze tam ty 2 // najdu :) abych uz taky videla jak to vypada :) :D no porad premyslim jestli jet nebo ne ale rikam si ze chozeni po obchodech a sezeni v kine mi nemuze ublizit a nejak to ovlivnit ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.10.17 16:50

@Anonym2016 Určitě budou!!! Ja si kolikrát říkám, zdá se vůbec dockam těhotenství, porodu a vůbec… :). Určitě bych si ty nakupy užila i kino. Obchůdky projdes v klidku a pauzu si můžeš dát kdykoliv :). Ja jsem fakt nedělala vůbec nic, asi až někdy čtvrtý den po ET jsem šla s kamaradkou do kavárny. Je to individuální… Ale věřím, ze tobě to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.10.17 19:10

@Evva21 jo no tak to mame stejny pocity taky si rikam jestli se toho nekdy dockam :D no zas nechci lezet jen kolok dni u tv a ani se nehejbat :) :D takze zitra projdem par obchudku a v nedeli zajdem do kina :) juu dekuju snad se dockame vsichni co tu po miminku touzime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
7.10.17 07:38

@Anonym2016 Přímo se doporučuje často chodit kvůli prokrvení, nemáš mít vekou zátěž ty první dny - zvedat těžké, skákat ap, ale ležet taky ne, jen pár hodin po ET. Já jsem šla myslím čtvrtý den na výlet a chodila jsem půl dne v kuse :) šla bych i dříve nebýt toho nafouklého bolavého břicha… pár obchodů projít určitě jedině prospěje. Tak ať se prcek chytí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
7.10.17 09:47

@ibetula to je dobre :) taky si myslim ze staci kdyz clovek vynecha tahani tezkejch veci a nejake vetsi namahani. Vsak tehotenstvi neni nemoc aby se museli pezet pod perinou. No vcera sem se tak pul dne provalela a pak uz sla normalne ven a za kamaradkou :) a dnes vyjedem na ty nakupy na chvilicku aspon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.10.17 10:14

@NacMac @Evva21 @danaet @katerina1006 ahojky holky :) tak sem si dnes volala a mam nakonec aspon jednoho mrazacka :) tak sem rada a mam kdyztak jeste nejakou nadeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
9.10.17 11:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat