IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
25.10.17 15:03

@danaet tak to jsem ráda že ti ten test dopadl dobře. aspon víš že tohle je v pořádku :hug: no a další testování to je strašní no doufám že to je poslední :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.10.17 15:04

No já zatím nestimuluji, byli jsme na první konzultaci a odběrech. Jen mě překvapilo, že mi nedělali ani hormonální profil a řekli, že pokud dopadnou dobře ty odběry, tak bychom mohli začít hned příští měsíc stimulovat. Sice bych byla ráda, aby nebyly zbytečné průtahy, ale zase asi nějaká vyšetření by to možná chtělo. Nemáte zkušenosti s tradiční čínskou medicínou - že by třeba pomohla k úspěšnému IVF? Já začala chodit na akupunkturu - protože mám prý špatné ledviny, játra a slezinu, což by mohlo být na překážku. A neboť už jsem pročetla opravdu spoustu stránek ohledně různých „zlepšováků“ k otěhotnění - tak některé zkouším :o) Ale je pravda, že co funguje a doporučuji: pití teplých nápojů, prý je pro těhotenství potřeba mít v pořádku dráhu ledvin, takže prohřívat a hlavně i zevnitř. Takže to můžete vyzkoušet, třeba to některé z vás pomůže. Jsem děsně upovídaná, když tak mě včas stopněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
25.10.17 15:15

Hormonální jóga je super - sice to s ní nepřeháním, ale po cca 2 týdnech cvičení jsem začala normálně spát (předtím jsem asi 2 roky měla se spánkem velké potíže). Pokud ji někdo neznáte, doporučuji ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.10.17 16:54

@Akulínek85 Ahoj, já chodím do ČB do Pronatalu. Máme za sebou první neúspěšný IVF. Teď listopad/ prosinec se chystáme na druhý pokus.
Hormonální jogu jsem chtěla zkusit, ale mám endometriozu a prý se při endo nedoporučuje, tak nevím :nevim:. Chodím alespoň na pilates :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.10.17 16:56

Jinak zdravím všechny holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
25.10.17 16:59

@Evva21 taky tě zdravím :lol: a držím palečky na další pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.10.17 18:56

Holky, tak mi to nedalo a zkusila jsem ještě krevní test, jestli alespoň na něm už něco nebude 6 den po KETu.. Co myslíte? Má s ním někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
25.10.17 19:02

@Zzuzzy je mi líto ale vůbec tohle neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.10.17 19:12

@katerina1006 No uvidím, jestli bude čárečka i na normálním testu, dneska zatím nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.10.17 19:23

@Zzuzzy Taky nic nevidim. Ale testujes moc brzo. V jakem stadiu jsi mela embryo? Blastocystu? I u te bych brala jako prukaznejsi spis 9-ty den nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.10.17 19:25

@danaet Hatchujicí blastocystu.. No nechám se překvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.10.17 19:28

@Akulínek85 hormonalni profil se dela z krve. Tak jestli jsi mela odbery v CAR tak ti je asi udelaji. Jinak by to bylo divne. Cinskou medicinu jsem nezkousela ale taky jsem cetla ze v lutealni fazi se nema jist ani pit nic studeneho a jist co nejvice tepelne zpracovane potraviny a i zelenina ma byt tepla. Prave taky mam pcos a problemy se stitnou zlazou tak jsem taky cetla ze hormonalni joga neni pro mne vhodna. Taky cvicim pilates. Ale posledne jsem zkousela lekci tai ci pres youtube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.10.17 19:29

@Zzuzzy pockej jeste. Hlavne se nestresuj ze v krvi jeste nic neni. Je to podle mne uplne normalni ze se tam nic nezobrazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.10.17 19:31

@katerina1006 taky doufam ze je to posledni test. Ale zase kdo se muze pochlubit tak rozsahlym lekarskym spisem jeste pred duchodem ze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
25.10.17 19:32

@Evva21 Ahoj. Tak drzim pesti at ti to vyjde. Mas to za chvilku..ja jdu az v lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí