Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 a to ja bych zas v srpnu rada jela, nejlepe teda do porodnice
![]()
@danaet k tomu se priklanim
dobporodnice a nejlepe i do 3 dnu z porodnice
Jo holky, příští rok to dovolená jistí, Ale mateřská
,pro nás všechny!!! ![]()
Tak s tim se da pouze souhlasit
uz ted se tesim, jak si budeme pristi rok psat o nasich pokladech a co jim prinese Jezisek ![]()
Ahoj holky je mi 35 a mám dvě děti pak sem si dala podvazat vaječníky A už 13let neměla malí najednou míto strašně chibi stimuluji a zítra du na ultrazvuk
@dusanka Ahojky, tak to drzim pesti, at to klapne co nejdriv…
@danaet Konec letoska a pristi rok budeme tehulkovat a miminkovat jako dive
proste ta miminka udolame…musime jim dat spravny smer, aby k nam ti nasi popletove trefili…my mame dvere otevrene a oni jdou klidne o barak vedle… ![]()
Holky tak včera mě to zablokovalo, že můžu max 10 příspěvků za den a teď se tu v t @Akulínek85 om zase ztrácím
@katerina1006 Byla jsem u něho skoro hodinu. Povídali jsme si, proč to tentokrát nevyšlo a tak. Můj milý tam byl se mnou a pak se to dostalo až k vypočítavání šancí z 3 IVF na úspěch. Prý je to kolem 60%. No bylo to zábavné. A pak mi řekl, že mi klidně tady podepíše, že se nám to podáří, že nemá žádné pochyby a že to s námi nevzdá. Je hroznej sympaťák ![]()
@Akulínek85 Tak to je super, to tě určitě nabije novou energií. Já tam jdu zase příští týden, aby mě připravila na ket.
@danaet @Evva21 naprostý souhlas!!! Dovolená jedině mateřská!!!
my jsme si s přítelem zarezervovali cestu do Londýna na Vánoce. Počítáme, že tohle jsou naše poslední Vánoce ve 2 ![]()
Můžu mít dotaz ohledně IVF? Když vám odebírali vajíčka - píchli vám jen injekci na uspání nebo kapačku? Je to hloupý dotaz, ale já mám z kapaček hrůzu
Tento rok jsem měla už 2 narkózy - jedna byla v pohodě, ale ta druhá byla tedy dost nepříjemná.