IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
7.11.17 10:31

@Evva21 já se stresovala, jak zvládnu tenhle týden, když budu těhotná. Máme do čtvrtka docela fofr a taky to nemusím řešit. Sranda je, že už jsem si nekoupila ani tampóny, jak jsem tomu věřila a v neděli jsem šupovala do lékárny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 10:32

Tak já mám super vedoucího, takže kdyby mi nebylo dobře, tak se s ním nějak domluvím, ale neboť nechci, aby to věděli vrchní šéfové, tak potřebuji být co nejméně nápadná. A taky by se celkem hodila každá korunka. Mám kancelářskou práci - celý den sedím, ale občas je náročná psychicky - většinou koncem roku skoro nejvíc. No uvidíme, co nám řeknou lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 10:42

Přijdeme k doktorovi a řekneme, jednoho nebo dva mimísky do bříška a honem…a ať už jsou to konečně vytrvalci, kteří tam 9 měsíců vydrží…hlavně zdravé, šťastné dětičky…Ale tak i tu krásu a inteligenci by mohli přimíchat do koktejlu… :) To bude elita národa, když už je to výběr z toho nejlepšího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.11.17 14:37

@edika85 jo to já po ET taky neresila tampony :). S tim, ze nebudou potřeba. A mnoho dalších věcí, třeba to, ze přes zimu budu doma, nebudu muset vstavat do práce atd… :lol: při dalším ivf, se budu držet pěkně při zemi a nic nebudu plánovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 18:50

Tak jsem po akupunkture a fakt pohodicka…kdyby to tak vydrzelo delsi dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.11.17 19:53

@Akulínek85 Super :palec: uz dnes jen odpocivam. Přítel uvařil a ja jsem hodila svoje tělo na gauč, těžký relax :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 21:51

@Evva21 gaucovani fandim :) ja uz take gaucuji…ale veceri jsem pripravovala ja :) Tak si uzijte pohodovy sexy vecer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.11.17 06:22

Zdravím holky, všem přeji krásný středeční den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
8.11.17 09:21

@Evva21 Krásný středeční den i tobě :hug Přesně!! Taky už se budu držet více při zemi. Jsem z toho ponaučená.. Ale nahlas budu říkat, jak tomu strašně věřím, Protože když přesvědčím svojí mysl, tak snad tělo bude následovat.. Nic jinýho mi nezbývá.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
8.11.17 09:27

@Akulínek85 Taky bych si to tak nějak představovala :D prosím jedno mimi krásné, zdravé, hodné, chytré a šťastné a nejlépe hned!!! :D Ani nevím, jestli to je tou akupunkturou nebo tou paní, ke které chodím, ale vždycky jsem taky naprosto v pohodě. No něco na tom určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
8.11.17 09:35

Nevím, co je lepší - jestli myslet jen pozitivně a naladit tak svou mysl dobrým směrem nebo to brát realisticky. Ale upřímně já se vždy děsně těšila a doufala, že to bude v pořádku, ale uvnitř jsem nějak tušila, že je to špatně. Možná to člověk pozná, i když si to nechce připouštět. Třeba teďka se fakt bojím, ale na druhou stranu se i těším na nějaké dění.

Už máte vybraná jména pro mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
8.11.17 09:37

Holky já zase mažu do práce. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli nějaká z vás tady má zkušenost s extrémně bolestivou ms po IVF, protože já jsem teda trpěla jako kůň. I včera 3. den jsem měla hrozný bolesti, což u mě 3. den MS by měla skoro končit. Tak nevím čím to je, jestli to je těma hormonama nebo jestli to mohl být třeba raný potrat. Taky druhý den jsem měla docela velký kusy sliznice, což taky nemívám. Bohužel tento týden už se k doktorovi nedostanu a leží mi to v hlavě.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
8.11.17 09:48

@Akulínek85 já právě taky na okolí hraju strašně pozitivní optimistickou a uvnitř jsem samý střep, bolest a pochyby. Myslím, že je to normální, po těch zklamání, kterýma jsme si musely projít. Je to naše sebeobrana. Ale četla jsem jeden článek o síle podvědomí a jakou roli to hraje na naše zdraví a úspěchy. Pochyby nám nepomůžou, holt budeme tu naší mysl muset přesvědčit a opravdu věřit.. vím, že je to těžké, já s tím taky hrozně bojuju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
8.11.17 09:54

@Akulínek85 já jich mám asi 10, bude těžké vybrat to nej. Ale chci to řešit opravdu, až budu těhotná.. A co ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.11.17 10:20

@edika85 já měla po ivf taky strašnou menzes. Silene jsem krvacela a strašný kusy ze mě šly. Fakt děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí