IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
7.11.17 08:53

@Akulínek85 promiň, nevím, proč mi tam skočila zmínka tebe doprostřed věty :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 08:54

@edika85 Taky počítám, že už nás bude příští rok o 1 či 2 víc…jenže s tím já počítám už 3. rok, takže to raději letos nechci hrotit…Ale na druhou stranu - tentokrát už to určitě klapne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.11.17 08:57

@Akulínek85 mě jen injekci na uspání. Ale probudila jsem s obrovským kolem na obličeji a pak mě bolelo část nad nosem asi ještě tři dny. Asi mi dali kyslík a pěkně na to tlačil :lol: a proč máš strach z kapačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.11.17 09:04

@Akulínek85 já taky si to říkám už třetí Vánoce :( ale tím, že už jsme začali ivf, tak mám pocit, že jsme k cíli opravdu blízko.. :srdce: :andel: a navíc já mám šťastné číslo 17, takže pořád očekávám od tohohle roku nějakou dobrou zprávu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 09:09

@edika85 Celkově tedy jehly v oblibě nemám a minulá kapačka mě fest pálila a pak jsem od té hadice do krku měla následky také ještě 3 dny. No samozřejmě to ráda vydržím - kvůli miminkům vydrží ženská asi fakt hodně. A jak u Tebe probíhala stimulace, odebírání vajíček tranfer atd.? Pokud Ti to tedy nevadí se o tom takhle podrobně bavit…? Měla na Tebe stimulace nějaké vedlejší účinky? Bolelo Tě třeba břicho? Chodila jsi u toho do práce nebo sis vzala volno? Čím víc informací, tím lépe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.11.17 09:53

@Akulínek85 a co ti strkali do krku? Kapačky jsou přece nitrožilní.. já měla decapeptyl, stimulaci s puregonem (Začali jsme na stopadesát a končili s 300) pak Ovitrelle. Před odběrem mi dali čípek proti bolesti a pak jsem šla na sál. Po odběru mě dali antibiotika na 14dní, listovku, prášky proti bolesti a Progesteron. V práci mám období klidu a období stresu, teď to naštěstí spadlo přesně na období, kdy tu byly prázdniny, takže jsem byla doma a pracovala jen na počítači. A jak jsi to měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.11.17 09:59

@Akulínek85 ještě jsem zapomněla zmírnit, že při odběru bylo 6 vajíček. 4 se oplodnili, dvě z toho byly zpomalenější a nedošly až do 5dne, jedno mi po třech dnech trasferovali 8buněčné s jedno po 5dnu zamrazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 10:05

@edika85 Já s IVF teprve začínám, měla jsem 2 mimoděložní těhotenství (vzali mi oba vejcovody). No vždycky, když jsem šla na sál - tak mi dali kapačku a když jsem se vzbudila, měla jsem v krku ještě hadici na dýchání - asi jak to není jen krátká narkóza, tak aby nezapadl jazyk…Ale při krátké narkóze mi tu hadičku do krku asi nedávali (nebo o tom nevím). Mě stimulace teprve čeká, ještě nám ani neřekli výsledky krevních testů a spermiogram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 10:08

@edika85 Jinak pokud vše půjde bez komplikací, tak budu asi chodit do práce…vzala bych si třeba jen dovču na den odběru vajíček + 1 den na transfer a podle toho, jak to vyjde na všední dny, tak asi i 1 den po transferu…Ale to je zatím jen má vize…těžko říct, jak to bude ve skutečnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 10:12

@edika85 Číslo 17 mám také ráda :) nevím, zda mám nějaké šťastné číslo…myslela jsem, že mám šťastný březen (to jsem se narodila), ale už 2× jsem v březnu otěhotněla a nedopadlo to, takže při IVF březen vyškrtávám ze seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.11.17 10:17

@Akulínek85 tohle bude lehká narkoza. Když jsem byla na slepaku, taky mi nesedla, bylo mi hodně špatně. Ale tahle je v poho, byla jsem cca 10 minut a úplně v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
7.11.17 10:20

@Evva21 Všechno to bude v pohodě…hlavně, aby to vedlo k požadovanému cíli. To ostatní se snad nějak poddá. Už víš termín transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.11.17 10:20

@Akulínek85 ja měla po opu dva dny dovo, Ale po ET jsem měla PN. Mám trochu náročnější práci, no počítala jsem, ze budu tehu a do práce už neprijdu. Po 14 dnech jsem mazala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.11.17 10:25

@Akulínek85 aha tak nám tyhle testy dělali už na začátku prěd 14měsici. Pak jsem si prošli 10měsíci stimulací s puregonem (50-75) a vyvolávačkou Ovitrelle, 3× jsme zkusili inseminaci a v září jsme doktorovi řekli, že už chceme jít do IVF. Z krve jsem měla o něco nižší AMH (ale prý žádná hrůza) a trochu vyšší FSH (taky nic dramatického). Měli jsme i kontrolu průchodnost vejcovodů, vše v pořadku. Přítel spermatogram na 1. Doktor nám řekl, že jsme jednoduchý případ a do roka se nám to povede. Už je to prěs rok :( Odběru se neboj. Já měla strach z narkózy, protože jsem slyšela hororové příběhy, jak se lidi z narkózy už neprobudili, no a musím říct, že to byla ta nejsnazší část celého protokolu. Je to 15min proces. Ani mě nijak moc nebolely vaječníky. Trochu jsem špinila, to je vše.
Pokud nemáš fyzicky nalročnou práci, tak o doporučuji, protože doma se jen strasuješ, jestli to vyšlo nebo ne. V práci na to zapomneš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
7.11.17 10:28

@Akulínek85 :D to je sranda, jak jsme poveřčivé, já taky na 17 asi zanevřu, jestli se to nepovede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí