Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 tak snad mrcha ještě počká ![]()
Já se chci už začít dívat po dárcích. A taky budu asi uklízet, odpočívat a v neděli jdeme na oběd k přítelovým rodičům. Husu bych si taky dala, už jsem jí neměla ani nepamatuju! ![]()
@edika85 Uvidíme
Já mám raději kuře než husu, ale tak na návštěvě si ji dám
Tentokrát mám od kolegyně z domáckého chovu, snad bude dobrá.
Holky, od jakého dne cyklu jste stimulovaly? Např. od 2. nebo až třeba 3. či 4. dne?
@Akulínek85 já stimulovala od 3dne, tak koukám, že všude je to jinak
@Akulínek85 pro mě husa je taková sváteční. My si jí vždycký dáme tak jednou nebo dvakrát do roka. Kuře můžu jíst každý den na milion způsobů
no domácí husa je nej, my jí mívali takhle od babičky, ale bohužel je už přestala chovat..
@edika85 Tak to bych možná i stihla - no uvidíme…kdy se ta „červená“ ukáže.
@edika85 Husa je rozhodně svátečnější
Tak to tak beru. A těším se, že ji nebudu muset péct já.
@Akulínek85 to jo, taky bych se s ní dělat nechtěla. U nás jí péče mamka nebo babička ![]()
@Akulínek85 neboj třeba budeš stimulovat až te 3 den jako @edika85 ![]()
Jsem doma a vše je ok. Právě mě nějakou dobu bolela noha, chvilku koleno, pak do stehna nebo lýtko. No včera me tak bolelo lýtko, připadala jsem si jak kdybych slezla Snezku
. No doktor měl podezření na trombozu a dle krve, ze je to tak půl na půl. Pichl mi do břicha na redeni krve, zafacoval nohu a čekala jsem az bude mit doktorka čas mi udělat sono. Naštěstí mám zilky v pohodě. A asi nejspíš ty bolesti nohy od zad, Mám to řešit dál. ![]()
Na husu se taky těším, ještě loni jsme měli domácí. Letos to nebude žádná sláva ![]()
@Evva21 to je prima, ze je vse v poradku
tak o vikendu odpocivej, at se das do kupy…