Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky! Taky přeji všem krásnou neděli!! ![]()
Tady nám stále leje, tak se mi nechce ani vylézt z pelíšku. K snídani jsme si dali naše první panettone z včerejšího trhu. Vánoce jsou už opravdu za dveřmi ![]()
@Akulínek85 to je fajn, že mrcha vydržela až do neděle!! Tak hezky zítra na krev
cítím s tebou, já tentokrát taky trpěla, bez ibuprofenu bych to asi nedala. Tak hezky odpočívej ![]()
@Evva21 ano u nás to vyšlo
no mi ted máme bílo a -2 už je ta zima pěkně za dveřma
přeji vám také krásnou neděli
Anonymní ahoj, já vyšetření pánevního dna neměla, tak bohužel v tomhle neporadím
ale je zvláštní, že ti zaváděli 4 buněčné embryjko, to se mi zdá hodně málo. Kolika denní bylo?
@edika85 bez prasku bych to nedala urcite…ale jsem rada, ze to prislo az v noci
alespon uz se snad zacne neco dit ![]()
Uz se tesim na Vanoce jak male dite…uz mam bednu moc dobrych vin, takze budeme davat temer vsem asi alkohol ![]()
@Akulínek85 vína jsou krásný dárek. Já jsem se samozřejmě na nákupu nedostala, tak snad příští víkend. Taky už se těším jak malé dítě ![]()
Dneska jsem si zašla na thajskou masáž, tak jsem krásně uvolněná a v dobré náladičce. příští týden v úterý jdu na krev a pak k doktorovi, tak snad už budu vědět termín toho mého ket. ![]()
No já musím dát do kupy tu svojí nohu do konce listopadu, než půjdeme do ivf. V pátek mi doktorka řekla, ze je to pravděpodobně od zad a at zkusím rehabilitace a neurologii. Byla jsem po druhý na masáži a od té doby mi začali ty problémy.
@Evva21 aha tak to můžeš mít klidně někde skřípnutý nerv. Zkus tu neurologii nebo si zajdi k chiropraktikovi. Ale to musel být asi ne úplně kvalifikovaný masér, když ti tohle způsobil.. ![]()
@edika85 Dřív jsem chodila na masáž k holcine a úplně v pohodě, Ale ta skončila. Na doporučení jsem zkusila někoho jiného a byla jsem spokojená. Ten nerv mě nenapadl, je to dost možný. Uvidíme…
@edika85 husa dobra, meli jsme ji jeste i dneska
kvalitni vina povazuji take za prima darek, alespon to neprekazi ![]()
@edika85 urcite si s tim zajdi k odbornikovi, at se das do kupy co nejdriv…pater/zada je dulezite si hyckat…ja na masaz moc nechodim, ale na rehabce uz jsem byla nekolikrat…nektere cviky jsou temer zazracne…
@Akulínek85 Rehabilitační určitě zajdu. No ja měla problémy s krční, chodím i cvičit (aqua aerobik a pilates) a vůbec by mě nenapadlo, ze mi to vleze do nohy
.