IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
13.11.17 16:01

@Evva21 Tak to je podobný až na to ekg, to po mě nepožadovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.11.17 16:29

Také tam mám napsané EKG, tak to jsem zvědavá, jak to budu stíhat, už takhle v práci dost chybím (tedy poslední asi 3 týdny jsem pořád někde) a ještě oběhávat tohle. Snad to alespoň povede k vytouženému cíli.

Už se těším domu, ta brzká tma mě nějak udolává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
13.11.17 17:14

Ahojte holky. Uz jsem v pracovnim procesu tak sem moc nestiham koukat. Mi taky na predoperacni vzali 4 ampule krve, moc a delali EKG a merili tlak. Ale moje prakticka doktorka to ekg zarizeni ma v ordinaci takze vse jsem mela u ni. A dalsi IVF jdeme domluvit v lednu. Jinak @edika85 doporucuju serialy Luther, The Fall (hraje tam Jamie Dornan a Gillian Anderson), Springfloden, Black Sails, Broen (Most v cestine), Bosch, Vikings, Peaky Blinders. Jsem totiz serialovy maniak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.11.17 17:35

Tak holky taky jsem musela mít předoperační vyšetření byla jsem na interně. kde mi udělali EKG, vzali krev, změřili tlak, a to jeden den najednou a do 3 dnů byli výsledky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
13.11.17 18:07

Diky za info k tomu predoperacnimu vysetreni :palec:

Uz jsem konecne doma :) tak jdu delat manzovi vecu a pak juknu na telku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
13.11.17 18:18

@edika85 já nevím tak to cítím že mám dát dvě embrya ano mám děti ale z manželem nemáme společne :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.11.17 18:21

@dusanka uvidíš. zaleží na tobě kolik jich dáš. a zaleží na tom jak jste se domluvili z manželem zda mu nebudou vadit dvojčátka :dance: :dance: je pravda že až půjdu já tak pokud to půjde tak bych chtěla také dvě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.11.17 19:36

Tak to jsem jediná, kdo ekg vůbec v předoperačním vyštření neměl :roll:
@danaet Moc děkuju za tipy, určitě je zařadíme do našeho seznamu. Taky mi doporučovali The sinner s Jessicou Bielovou a ještě z britských se mi líbil The Crown a Victoria. Jinak ještě jeden z mých oblíbených: Big little lies s Nicole Kidman a Reese Witherspoon.
@dusanka @katerina1006 mě pokud teď nedopadne ten ket, tak další ivf bych už taky požádala o dvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.11.17 19:40

@edika85 no asi ano ale nic si s toho nedělej. třeba u vás je to jinak. já jsem tam měla třeba napsáno že nevadí krátkodobá nerkoza. co chtěl doktor s tím to říct tak do dneška nevím. :) neboj Ket se ti povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.11.17 19:40

@Akulínek85 Doufejme, že ano!! Mě to taky unavuje to běhání po doktorech. Kéž by to už mělo nějaký výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.11.17 19:44

@katerina1006 ještě jsem přemýšlela, že jsem mu tam řekla, že běhám půlmaratony, tak možná si domylsel, že mám srdce v pořádku.. Kéž bys měla pravdu!! Už abychom jedna po druhé tady hlásily jen dobré zprávy ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.11.17 19:51

@edika85 no jestli běháš tak to máš srdíčko jak zvon :andel: jo neboj žádný doktor by si to na triko nevzal. neszresuj se že jsi nebyla na Ekg :) já jsem prvním Caru a na první IVf taky neměla ani předoperační vyšetření, natož EKg. až ted v tomto Caru chtěli předoperační :hug: no už se taky na to těším až každá znas řeknem že jsme našli // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.11.17 20:07

@katerina1006 taky si říkám, že by si to na triko nevzali. Doteď jsem byla s jejich přístupem spokojená, ale je fakt, že nemám s čím srovnávat.
Nic jiného si opravdu už nepřeju!! jen dvě krásně silné //. Kdyby ten můj ket vyšel, tak bychom to měli k vánocům nádherný dáreček :srdce: Kdyby ne, tak hezky načerpáme síly přes vánoce a v lednu bych šla hned do dalšího ivf. A ty už máš nějaké nové zprávy o dárkyni? Že bychom v lednu v tom byly společně.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
13.11.17 20:12

@edika85 no dáreček by to byl hezký :oops: no o dárkyni ještě nic ale oni řekli sami že by to měla být druhá půlka ledna a začátek února :potlesk: tak snad to tak bude. už se těším až budu vědět že je a že začínáme přípravou na zavedení embryika a že budou // :hug: neboj tentokrát se to povede a budeš mít dvě //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
13.11.17 21:05

@katerina1006 to bude neskonalá radost, až tohle všechno bude za námi viď? No tak do půlky ledna mají ještě čas. Doufám, že si dají záležet a vyberou vám tu nej :palec: Já zítra jdu na kontrolu, tak uvidím, co mi řekne. Docela se těším, můj doktor je neuvěřitelný optimista, tak mě vždycky hodí do takové pohodičky. Taky mi vypráví příběhy svých pacientek (somozřejmě anonymně). Mě to pomáhá, když slyším, jak se jim nakonec zadařilo a dnes mají už dvě nebo tři děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí