Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evva21 Já taky jsem dost zkrouhla náš rozpočet na dárky. Ale ségra má v prosinci i narozky, tak jí vždycky dávám větší dárek společně i k narozeninám. Ona sama si to takhle přála.. moje kolegyně nosí taky chloe a mě vždycky strašne voněl, tak jsem ho koupila sestře. Jinak já miluju Narciso Rodriguez, to je můj nej.
@edika85 hm tak to bude mít velkou radost
no mi taky se trochu více uskromníme. chci jen manželovy něco koupit má na štědrý den narozeniny tak to bude mít jeden k narozkám a jeden k vánocům ![]()
@katerina1006 Jé tak to mám pěkný narozky přímo na Vánoce. Moje ségra je má 10dní před a i tak byla z toho nešťastná, že jí všichni dávají společně dárek k narozkám i k Vánocům. Teď už je dospěla, tak jí to nevadí. Tak snad jí parfém potěší. Jinak rodičům asi dám oboum dobrou kávu, máme tu jednu prodejnu specializovanou na kafe a prodávají tam kávu ze všech koutů světa. Oba kávu milují, tak je to potěší. Pak ještě něco bráchům a budu mít vystaráno. S přítelem jsme si dali cestu do Londýna a ivf ![]()
@edika85 no to má narozky ale stežuje si že se nemuže opít
on tedy moc nepije ale stežuje si. no manžel má 3 děti s prvního manželství tak už máme koupeno pro toho 6 leteho
no mamku už mám za sebou a bráchu a segru to si dáme vínečko
máme všichni rádi
no jak píšeš ty do londýna a IVF
a mi jsme si dali egyt od 26.12 - 2.1 a pak IVf. tak jsme na tom trochu stejně. ![]()
My jsme naštěstí zrušili vánoční dárky s rodiči a se sourozenci. Dávám jen neteri a synovci. K narozkam a k svátku samozřejmě kupuji
. @katerina1006 Egypt miluju, tise závidím
. Ale jezdím s kamarádkou, přítel nesnáší horko a nevydrží valendo u more
. Má rád relax na rybách a spolu jezdíme na túry a poznavacky ![]()
@Evva21 no manžel vydrží pár dní teplo ale naštěstí tam nebude takové horko jak v létě. těším se moc. ael bylo i v plábu že se zruší když se povede 2 Ivf ale bohužel nevyšlo a mrazáčči nebyli.
tak pojedem na dovču
ale radši bych měla // a dovolenou zrušila.
@katerina1006 Alespoň si pěkně odpocinete a nacerpate energii
. S kamarádkou máme v plánu květen Marsu, Ale pevně doufám, že budou // ![]()
@Evva21 jo jorelax potřebujem z manželem jak sůl a energii
no to mi právě do marsi jedem ted
no to bude lepší mít //. a dovču si pak dopřát jindy.
dovolené nám neutečou
![]()
@katerina1006 však to je ten nejlepší dárek, cesta a mimi
Do Egypta bych se taky jednou ráda podívala, musí to být nádhera. Však neboj, // budou už brzy!!
jen si tu cestu krásně užijte, protože až bude mimčo na světě, bude to cestování poněkud složitější.
Horko docela oba dobře snášíme, ale moc nemusím ležet u vody. Já ráda chodím po památkách nebo do přírody na procházky. Přítel naopak by nejraději celý den ležel u vody a četl noviny. To je jeho nejoblíbenější aktivita. Doma jsme zaskládaní novinama, protože, dokud si nepřečte všechny články, tak mu je líto je vyhodit ![]()
@Evva21 Však já bych to taky úplně zrušila. S mamkou jsme se tak domluvily, ale u taťky se tradice musí držet a s tím i dárečky a mě je pak líto obdarovávat jen jednu stranu a té druhé nic nedat, tak nakonec vždycky koupím dárečky všem.
@edika85 těším se moc dovolenou budou to z jedné stránky pěkné vánoce
jen ty // zatím chybí
ale snad se dočkám v roce 2018
a hlavně mi všichni ![]()
@katerina1006 Taky moc doufám @katerina1006
V tolika se to lépe bojuje. Budeme se hezky podporovat a 2018 pro nás bude požehnaný rok ![]()
@edika85 máš pravdu že v tolika se to táhne lepe a bojuje.
to si piš že se nudem potporovat
![]()
@katerina1006 jsem moc ráda, že si tady o tom můžeme povídat a podporovat se navzájem. Předtím jsem už uvažovala i o psychoterapii, ale tohle je mnohem lepší..
![]()
Ahoj holky, se to tady včera nějak rozjelo
debata
Rozhodně souhlasím s tím, že nejlepší dárek by byly 2 čárky na testu a pak klidné a pohodové těhotenství + samozřejmě úspěšně zakončeno porodem se zdravým šťastným miminkem.
Dovolená je super dárek. My se letos musíme také uskromnit, takže ani dovča nebude. Holt IVF je přednější. Nás ještě čeká celkem dost narozenin a svátku (do konce roku), takže musíme vymýšlet dárečků poměrně dost (pokud možno praktické, které potěší a finančně nás nezruinují) ![]()
Dneska chceme jet koupit dáreček neteři, švagrová pro ní chce malou peněženku - tak ji asi koupíme tu (dáme jí tam nějaké penízky) + asi nějaké mňamky (je to malý jedlík, jídlo jí většinou potěší nejvíc) + manžel jí upeče dortík. Chce dortík i k Vánocům
Ty děti jsou stejně tak rozkošné - a když už breptají, je s nimi fakt sranda.