IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
16.11.17 16:28

@Evva21 A taky Tě stimulovali gonalem? Jaké dávky jsi měla? Kolik vajíček apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.11.17 16:31

@Evva21 Jsi v Pronatalu spokojená? Já na něj četla dobré recenze. Ale je takové nepovzbudivé, když se bavím s někým, kdo tam hned neměl štěstí :,( A teďka budeš chtít něco jiného - jako PICSI nebo bude nějaká změna ve stimulaci oproti minule? Kde vlastně byl problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.11.17 17:17

Tak jsem po akupunktuře krásně zrelaxovaná :) Jinak jak to tady čtu, tak nevím, jestli je to špatné znamení, že mě nějaké nadstandarty nenabídli, nebo dobré. Myslím si, že pokud je problém s opoledněním, že automaticky udělají ICSI, o tom ten doktor něco říkal. Lepidlo mi nenabídli, nevím, jestli u mě není potřeba nebo prostě to nedělají. Koukala jsem se teď na jejich stránky a tam toho moc není. Vím, že mají nějaký nejnovější přístroj na zamražování a rozmražování embryjek a vím, že doktor říkal něco o tom, že to embryjko je sledováno automaticky uvnitř kamerkou snad každou minutu nebo něco takového, takže to embryjko nemusí vytahovat ven, ale opravdu si nejsem jistá, jestli to je ono.
Macu jsem nezkoušela, ale klidně bych šla i do toho, pokud by to pomohlo. Já jsem se dnes zeptala té doktorky na akupunkturu, jestli nemá ještě nějaké jiné tipy, čím bych tomu mohla pomoct a ona mi jen řekla: „Buď šťastná, raduj se a pozitivně mysli.“ Vím, že u mě to možná bude vězet i v té mé hlavě, jsem hrozná cíťa a všechno strašně prožívám..
@Evva21 Vím, jak se cítíš. U nás v rodině je to taky tak, všichni na první dobrou. Dokonce i nechtěně.. Taky nevím, proč zrovna já. Ale myslím si, že dítě jednou mít budu a že díky téhle zkušenosti, si toho budu strašně vážit a budu dobrá máma. Vůbec si nepřipouštěj, že by se to nepovedlo. Zkus přesvědčit sama sebe, že máma budeš a hotovo. A my se tady hezky budeme podporovat, až to konečně klapne!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
16.11.17 18:30

@Akulínek85 Jo měla jsem Gonal a docela vysoké dávky 225 jednotek, Pak mi ještě navýšil, měla jsem málo vajec. Ani jsem nevyšla, potřebovala jsem ještě dvakrát 300 jednotek, jedno pero jsem hradila v plný palbě. Zbylo 150 jednotek a dalších 150 mi sestřička věnovala od nich, abych nemusela hradit další. Měla jsem ještě Cetrotide a Prednison. Jo Utrogestan 2-2-2. Odebrali mi dvě vajíčka a do ET vydrželo jedno. Docela mě mrzelo, že nebylo co mrazit. Vůbec jsem si po ET nepřipouštěla, ze by to nevyšlo. Byla jsem přesvědčena, ze to bude!!! Teď po druhý, se budu držet nohama při zemi. Snažím se moc to neresit a planuju na příští rok dovo, akce atd…
Ja šla do Pronatalu dle pozitivních recenzí, i můj gynekolog mi je doporučil. Jsem spokojená, No uvidíme na podruhy. Fakt, ze se to snaží řešit, prý zkusíme jiný protokol…
Jinak já jsem po ET začala sedmy den spinit a pak se rozjela menzes.
Tobě to určitě vyjde na poprvé, Hlavně buď v klidu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
16.11.17 18:51

Tak holky - zacinaji nam 3 volne dny, takze uzivat uzivat uzivat a relaxovat…at jsme plne sil do tehulkovani a miminkovani…

Zrovna jsem neteri zabalila darek k svatku a pujdu delat veceri…a pak se bude cistit princeznovske kresilko.

Uz mate volnasko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
16.11.17 21:32

@Akulínek85 Tiše závidím. My tu volno zítra nemáme :( Ale jelikož to je poslední víkend před transferem, tak jsem si zarezervovala letenku na zítra večer do Prahy. Alespoň se uvidím s rodinou. Kdyby náhodou ten ket vyšel, tak už nechci riskovat letadlo, prý ten přetlak nedělá dobře v ranným stádiu těhu.
Tak si holky užijte prodloužený víkend :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.11.17 07:48

@edika85 Kde vlastne nyni zijes? V jakem oboru pracujes? Preji pohodovy den. My dneska pojedeme do Nemecka nebo Rakouska na nakupy s manzelovo rodici. Chci pokoupit nejake darecky k Vanocum. A pak budeme pect dortiky pro neter :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.11.17 08:29

@Akulínek85 já žiju v Paříži. Pracuju pro jeden investiční fond, který investuje do komerčních prostorů ve Francii. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.11.17 08:32

@Akulínek85 tak to zní krásně. Máte to od vás daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.11.17 10:38

Ahoj, užite si dnešní volný den. My máme v plánu nákupy :). Včera jsem lehla kolem 21.00 a vstavala jsem před chvilkou, to už se mi dlouho nestalo, takový dlouhý vyspavani :D
@edika85 Můj sen se podívat do Paříže, Třeba to někdy vyjde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.11.17 10:42

@Akulínek85 Užite si nakupy a ať pěkně pokoupis :). My též razime po nakupech, naštěstí s tim přítel nemá problém a chodí se mnou rad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
17.11.17 14:02

@Evva21 tak si užívej volno a hezké nákupy. Jo Paříž je krásná, určitě to stojí za to se sem přijet podívat. Třeba na romantický víkend s přítelem :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.11.17 18:28

Docela se mi dařilo, pořídila jsem co sem chtěla a ještě něco víc :mrgreen:. Jen závěsy jsem nesehnala, spíš se mi nelíbily to co měly. Kouknu ještě u nás ve městě.
Zítra mám odpoledne a večer pracovní, slíbila jsem kamarádce, ze ji pomuzu s nějakou akcí, co má na hotelu.
@edika85 Joooo romantický víkend by byl super, No snad to někdy vyjde :). Zatím si užíváme romantiku v čechách, jezdíme občas na wellnes vikendy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
17.11.17 18:59

Ahojky holky, tak uz jsme doma…manza mi pichnul cetrotide, ale mam kolem vpichu cerveny flek, tak nevim, zda jeto normalni…? Jinak den v pohode, ale nakoupili jsme jen malickosti…hracky, avivaze a dobroty…

Pariz musi byt krasna… :) Jeste jsm tam nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
17.11.17 19:12

@Akulínek85 myslím, ze je to naprosto normální. Taky jsem to měla. Některý vpichy me i víc bolely hlavne ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí