IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
20.11.17 23:13

@edika85 no doktor moc se netvářil. i když řekl že by se to mohlo stihnout ale že neví. záleží. jak to bude srůstat. ale manžel se bojí že by se mi tam mohlo něco stá. blbé došlápnutí aa je po srandě. no egypt neuteče. bude tam furt :lol: no když jsem to počítala tak to je týden po vánocích kontrola a mi máme letet už 26 :( no jo za blbost se platí. a to ještě sama doma. manžel ma přijest ze zahraničí až 30. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.11.17 23:14

@edika85 měli jsme letet s kamarády :,( a hlavně manželovi už nedaj volno :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.11.17 23:16

@edika85 a hlavně musím být na leden v pořádku. máme mít 3 Ivf s darovanými vajíčky :lol: a to je pro mě přednější než dovolená. těch snad ještě bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.11.17 23:23

@katerina1006 Přesně jak píšes, Egypt neuteče a příště si dovcu uzijete tři a nebo čtyři :). Hlavně ať jsi v pořádku a noha dobře sroste!!! Sníh též nesnáším a zrovna u nás sype :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.11.17 23:25

@katerina1006 ach jo, to je fakt den blbec :( tak hlavně, aby kost hezky srostla. Je fajn, že to tak bereš. Pravda, Egypt nikam neuteče. Ono je lepšího to neuspěchat, nohy máme jen dvě, tak abys pak kvůli tomu neměla v budoucnu problémy. Já měla jednou zlomený kotník a nalomenou holení kost a sádru mi nechali dva měsíce a pak jsem měla ještě rehabilitace, ale jsem ráda, že jsem tomu dala čas a noha se mi dala dopřádku. Hoď si nohu nahoru a odpočívej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.11.17 23:26

@Evva21 přesně to si říkám bud ve třech nebo ve čtyřech + synátar z prvního manželství mého manžela :lol: hlavně aby byla noha v pořádku :D no mi už tu máme asi 10 cm :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
20.11.17 23:30

@edika85 nohu mám nahoře ale bolí jak nevím co. přemyšlím jak budu spát :think:. jo nohy musí být v pořádku at pak mohu běhat za malým až bude. máma musí mít pak sílu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
20.11.17 23:36

@katerina1006 přesně, to se pak naběháš, jen co začne mimčo cupitat po svých :) :srdce: já si pamatuju, že mi mamka dávala na sádru studeny obklady, to trochu pomohlo na ten otok. Jinak na bolest asi ibuprofen. A nohu mít podloženou polštářem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
21.11.17 01:13

@edika85 dekuji za radu. Mam polstarek pod nohou ale nevim zda si mohu vzit ibuprofen. Kdyz v lednu chcem jit na to ivf. Myslus si ze by to ted nemelo vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.11.17 08:25

Přeji krásné ráno všem :). Vstavala jsem a koukám z okna, u nás pěkně bilo. Raději bych tohle počasí uvítala přes vánoce.
@katerina1006 Ja myslím, že jeden ibuprofen ti neublíží. Já v tabletach moc nefrcim, Ale při menzes si musím jeden vzít, jinak bych to nedala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 08:28

Dobré ráno holky :mavam:
@katerina1006 Já myslím, že ibuprofen v systému nezůstane. A navíc vy to máte až v lednu, toho bych se nebála. Ale jinak těhotným se doporučuje spíše paralen na bolest, tak pokud jsi si nejsi jistá, vem si alespoň paralen. Já když jsem byla na opu, tak mi po tom dali taky prášky na bolest a dokonce i antibiotika a to jsem za pár dní na to měla jít na ET. A jakou jsi měla noc? Bolela tě ta noha hodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 08:33

@Evva21 jé to musí být nádhera! :) to je pravda, lepší by to bylo přes Vánoce. Ani si už nepamatuju, kdy jsme naposledy měli bílé Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
21.11.17 09:21

@katerina1006 Moc mě mrzí, že jsi měla takový úraz, doufám, že budeš brzy v pořádku. Hlavně se opatruj a hodně odpočívej, ať Ti to brzy a dobře sroste. Prášek na bolest bych si vzala, ať zbytečně netrpíš.

Jinak jsem dnes byla u doktorky na tom předoperačním a z krve mi zjistili patologický nález - anémii. Takže ještě budu muset na hematologii. Hned jsem si koupila železo, aby se mi co nejvíc doplnilo ještě před OPU. Ale hematologie mě nemine :( a to já to braní krve tak nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
21.11.17 09:29

@Akulínek85 Ahojky! Neboj, já mám taky anémii. Ber železo v tekuté podobě, to se prý Vstřebává nejlépe. A jez hodně červené maso. U mě to zas tak neřešili, ani na hematologii jsem nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.11.17 09:46

@Akulínek85 Ahojky, hlavně v klidu. Měla jsem taky anemii, koupila jsem si železo a v pohodě. Nikdo to neresil…ted už je to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí