Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky!!! souhlasím s váma. Já buď pokrčím rameny a řeknu, že tomu dávám volný průběh nebo se úsměju a změním téma A nechám je v tom vykoupat. Však ono jim to dojde, nebojte. Včera to na mě zase dolehlo, když jsem přemýšlela, co bych ješťe mohla udělat, abych zvýšila šanci na otěhotnění a pak jsem si hezky poplakala při myšlence, jak některé ženské chlastají a kouří a ani neřeší, že jsou těhotné. Já jsem znala holku, která chodila ven, popíjela a kouřila o 106 a zjistila az ve 4měsíci, že je těhotná. A má dnes zdravého kluka.. @Akulínek85 už se moc těším a moc doufám, že to ustojí můj mrazáček
ty to máš už taky za pár ![]()
@Evva21 a proč se u té jedné holčinj transfer nakonec nekonal?
No to já jsem se holky dozvěděla že tady jedna holka bude mít 8 dítě ![]()
Příspěvek upraven 22.11.17 v 12:23
@edika85 U té holciny se transfer nekonal, že začala z ničeho nic spinit. Bylo mi ji líto, docela dobře jsme pokecaly a byla se mnou jediná české národnosti ![]()
Holky, těch případů z mého okolí je. Některé…no nechci bejt sprosta
To taky jedna čeká teď třetí, ty dve ditka co ma ještě nejsou školou povinné. Těch děti je mi líto, máma hlavně, aby měla na cigara a nemusela chodit do práce. No škoda mluvit… Co já bych dala za jedno jediný dítko, udělala bych pro něj vše ![]()
@katerina1006 Ja uz i určitý lidem říkám, ze do 40 let mám času dost
. Pak cuci s hubou dokořán.
@Evva21 no to ano. ale já do tý čtyřícítky nemám moc daleko ![]()
@katerina1006 To Ja taky
,bude mi 37
. Strašně to letí, je To hnus… ![]()
No mě bude příští červe 39. tak tehle pokus už je bohužel poslední
tak doufám že to dopadne dobře těmi darovanými. a že rok 2018 bude o něco lepší než rok 2017 ![]()
@Evva21 no noha to je děs bolí mě jak čert. vyspat se pořádně nemůžu. spousta věcí mi nejde
. tak snad už jsem si všechnu smůlu tento rok vybrala ![]()
@katerina1006 Určitě to dopadne dobře. Co znám holky a měly ivf s darkyni, jsou těhotné všechny
. Jedná ma i dvojčata
. Moc ti to přeju a zároveň věřím, ze ti to vyjde
.
Holky, přeji krásný slunecny den ( u nás tedy svítí) a ja jdu zase chvilku pracovat. No chvilku… pěkně az do večera ![]()
@katerina1006 pane jo, 8dětí porodit to si zaslouží metál. A ma nějaké dvojčátka nebo trojčátka? A tolik dětí plánovala?
Mrzí mě, že tě noha stále bolí. U mě to trvalo tak týden, pak už to bylo ok. Smůlu jsi si určitě vybrala, příští rok ti to vynahradí a budeš se těšit z mimi ![]()
@Evva21 pane jo, to by mě jí taky bylo moc líto. A ono pak zpátky to embyjko zase zamrazit asi nejde viď?
Jinak holky starý naprosto nejste. Já mám kolegyni, ta je těhotná s prvním ve svých 43, rodit bude ve svých 44 a hrdě hlásí, že chce min 2 a v optimálním případě 3 děti. V čekárně mého doktora mám pocit, že jsem snad nejmladší že všech pacientek. Většinou tam vídám ženské po 40, i po 45. Ve velkém městě holt ženské řeší děti až na druhém místě, nejdřív kariéra.. a světe div se, některé z nich už mají bříško. Takže v dnešní době je to úplně normální.. a věřím, že i my se dočkáme.