IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1305
23.11.17 20:01

@Evva21 3 smeny - to musi byt zahul? A jak ses mela dneska ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.11.17 20:02

@katerina1006 to se moc nevidite…ale alespon se nestihnete nastvat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
23.11.17 20:05

@Akulínek85 neboj taky se to dá stihnout :D ale tším se na vánoce to bude doma od 20.12 až 7.1. tak to budem dlouho spolu. no měli jsme odletět na tu dovču. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.11.17 20:09

@katerina1006 Dovca bude - bud letos nebo jindy :) a treba uz s miminkem…v lednu jdes uz pro mimiska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
23.11.17 20:12

@Akulínek85 dovolených bude hodně :mrgreen: no v lednu bychom měli mít tu dárkyni tak snad bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
23.11.17 20:26

@katerina1006 a kdy vam potvrdi, ze mate darkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
23.11.17 20:34

@Akulínek85 měli by v lednu. už nám ted řekli že mají vyhlednuté dvě které by mohli pasovat na naše požadavky tak jsem zvědavá. jsme domluveni že nám dají hned vědět po svátcích. 2.1. protože jsme měli letět na tu dovolenou. tak snad budem mít štěstí. když už tehle rok není tak na to štěstí -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.11.17 23:05

@Akulínek85 Ahojky,máš krásný počet. A hlavně to nejhorší uz máš za sebou, už nikdy na to nebudeš muset. Transfer je v pohodě, vůbec to nebolí. Teď buď v klidu a hlavně hodně tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.11.17 23:08

@edika85 To je dobře, že to malý bojovník ustal, teď se u tebe pěkně zavrtava :srdce:. Hodně odpočívej a moc držím palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.11.17 23:11

@katerina1006 To je mazec sama v baraku, nebojis se? Máš někoho kdo ti teď pomůže? No snad tě to brzy přestane bolet ta noha, hlavně ať ti dobre sroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.11.17 23:33

@katerina1006 já si myslím, že zdravější je si trochu pomoci proti bolesti než třeba kvůli tomu nespat celou noc.. já taky nerada beru prášky, ale když mám bolesti třeba při ms nebo migrénu, tak si ten prášek vezmu. Ale jsi šikovná, že to takhle zvládáš sama bez manžela. My jsme s přítelem první dva roky měli víceméně vztah na dálku taky, nakonec jsem se ale rozhodla za ním přestěhovat. Neuvazovala jsi se přestěhovat za manželem do té Belgie nebo kde pracuje? To byste měli více času pro sebe.. nebo je častěji v ČR?
@Akulínek85 no mě dali před punkcí pokoj, kde byla postel, křeslo a TV. Přítel šel nejdřív na odběr spermatu a když se vrátil, tak si pro mě přijeli a jela jsem na opu. On zatím byl v tom pokoji a koukal na TV a vyřizoval telefonáty z práce. Pak mě přivezli a ja ještě asi dvě hod jsem ležela v posteli a byla jsem moc rada, ze tam byl se mnou, ten čas mi utekl rychleji. Mezi tím nám přivezli snídani a několikrát mě sestřička merila tlak a kontrolovala, pak mě přítel odvezl domu. Z te narkozy jsem byla trochu oblbla, ale zle mi nebylo. Pokud budeš mít i zítra nafouklé břícho, tak holky hodně doporučuji ty nutridrinky, řekni manželovi, ať ti je v lékárně koupi.
Jinak trochu mé pícha v podbrisku, ale to už i před transferem, tak nevim, cim to je. Jen mě jednou hodně zabolelo, když jsem se zve dalá z postele, jinak nic. A transfer není bolestivý, pro mě byl nepříjemný, protože jsem měla močák plný skoro až k prasknutí. Na dr jsem čekala 45 a predtim vypila asi litr vody :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
23.11.17 23:37

@Evva21 děkuju :hug: moc jsem si oddychla, když jsem přijela na kliniku a tam mi řekli, ze embryjko je v pořádku.. :andel: tak teď budu do pondělka lenošit doma a doufám, ze se mimisek chytne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.11.17 08:19

@katerina1006 příští rok budete mít z čeho vybírat :) 2 jsou lepší než 1, tak už se to povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
24.11.17 08:25

@Evva21 @edika85 Snažím se pít, ale jak jsem nafouklá, tak to tedy moc příjemné není, ale zase to není až taková trága. V noci jsem se sice převalovala, ale alespoň to břicho nějak nebolí. Dneska si mám volat na výsledky, kolik se jich oplodnilo, tak jsem zvědavá. Už jsem šla do práce, abych si to trošku zpestřila, i když nevím, zda tady vydržím celý den.

Přeji Vám pohodový den plný sluníčka a milých lidí kolem vás a @katerina1006 - ty nenamáhej tu nožičku, ať jsi brzy fit.

@edika85 je dobře, že sis vzala volno, alespoň bude mít mimísek klid na zavrtání. Nevíš, kolik dní doma doporučují (po transferu)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
24.11.17 08:31

@edika85 no prasek si vezmu pokud uz to nebude unosny :) no kdyz jsme s polu zacinali tak jsme uvazovali ze bych sla za nim do holandska :) ale cas plynul a rozhodli jsme se ze v čechách postavime barak. Tady to vyslo levneji a za druhe ma tady deti s prvniho manzelstvi a nechtel je mit moc daleko. No ono se to da vydrzet kazdy den vola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí