IVF léto 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
25.11.17 10:26

Krásné sobotní ráno :mavam:
@Akulínek85 těd pres víkend si hezky odpočineš a příští týden si už pojedeš pro embryjko :andel:
@Evva21 snažím se odpočívat, ale občas to nevydržím, tak uklidím nádobí nebo poskladam prádlo. Ale takové jednoduché aktivity :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.11.17 14:26

Hezke odpoledne preji…Ja jsem porad nejak kaput, tak dneska lezim. Bricho me poboliva a tlaci, nevim, zda je to normalni i 3. den po opu…?Ale neni to bolest nejak nesnesitelna a na zachod take normalne chodim…ale uhava silena, tak mozna je to take temi hormony…a jam mirne zvysenou teplotu, jenze tu mam zvysenou i obycejne po ovulaci. Co myslite holky, cim to muze byt?

A jak s mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
26.11.17 17:55

@Akulínek85 mě předepsali po opu antibiotika a aspirin, tak mě asi zbavili veškerých těchhle příznaků. Ale po transferu mě trochu pobolívalo v podbřížku nebo spíše tlačilo, ale nic hrozného.. Jinak pokud už bereš progesteron, tak ta únava může být z toho. Já jsem taky jak zdrogovaná, včera po obědě jsem si musela jít lehnout a spala jsem asi 3hodiny v kuse. Dneska jsem taky asi hodku a půl. Jsem zvědavá, jak to zítra budu dávat v práci. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.11.17 18:23

@edika85 no taky jsem zvedava, jak zitra vydrzim v praci…ale pokud v utery dojde k ET (coz doufam), tak si necham asi napsat neschopenku, protoze jsem zrala tak akorat lezet a odpocivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.11.17 18:24

@edika85 hlavne aby bylo dobre mimiskovi :) tak kdyztak jeste par dni odpocivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
26.11.17 18:28

@Akulínek85 myslim si ze neschopenka neni spatny napad. Aspon si odpocines :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.11.17 18:43

Zdravím holky, víkend za náma, měla jsem takový honky, ze jsem ho ani nepostřehla. @Akulínek85 Neschopenku schvaluji, odpočines si, budeš pěkně v klidku doma. @edika85 Jak se citis? Doufám, že jsi OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
26.11.17 20:17

@katerina1006 @Evva21 Hlavne jsem zvedava, jak se bobisci vyviji…zitra nam to povi…

A jak pokracujete s nakupem vanocnich darecku? Ja nikde za cely tyden nebyla a tedka min tyden asi taky nepujdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
26.11.17 20:20

@Akulínek85 no doufam ze bobisci se krasne vyviji :hug: no darecky uz mam skoro vsechny. :dance: zbytek dokoupi manzel az prijede :dance: ted s tou nohou se nikam moc nedostanu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.11.17 15:18

@katerina1006 Ahojky, no zbylo jich pouze 5 - což ze 13ti není zrovna moc :nevim: ale zítra mi prý zavedou 1 nejlepší a 4 se zamrazí. Doufám, že se u mě bude mimískovi líbit. Už jsem v práci nahlásila, že budu zřejmě do konce týdne doma. Ale fakt se bojím…ještě dneska půjdu na akupunkturu, abych se dala co nejvíc do kupy. Přece jen to bříško pořád cítím a unavená jsem taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.11.17 15:18

@edika85 Tak jak dneska válčíš v práci? Je Ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.11.17 15:35

@katerina1006 A co noha, je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.11.17 15:43

@Akulínek85 no není to moc ze 13 ale je jich dost na to abys mohla mít 5 dětí :D no hlavně se opatruj a moc nepracuj :hug: hlavně si hlad bříško až tam budeš mít mimíska :srdce: no co noha bolí dneska jsem měla dostat celou sádru ale nedali mi jí mám pořád oteklou nohu jak bambuli. tak snad v pátek :zed: no a ted tady sněží ach jo :cert: at už je leto a nebo at ten bílý nesmysl nepadá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.11.17 15:45

@Evva21 Tak jak sis užila neteř? Já musela v neděli prťata odmítnout (návštěvu), protože jsem byla kaput. Dneska už jsem v práci. A neboť jsem nahlásila, že zřejmě do konce týdne nepřijdu, tak mám od rána pořádný fofr. Teďka už se chystám na akupunkturu, aby mě dala do kupy před zítřejším transferem. Bojím se a zároveň těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
27.11.17 15:47

@katerina1006 bílý nesmysl je tedy pěkné označení :palec: No břicho si hladím už asi 3 roky :lol: ale tentokrát nevím, nač mimíska nalákat, aby vydržel a už se nepustil…Něco musím do zítřka vymyslet. Nebo bude hladit manžel :hug: to jsme ještě nevyzkoušeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí