Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Akulínek85 nene transfer už je jako u gyn na křesle, zavedou ti dolem takovou pipetu a na ultrzvuku ti ukážou embryjko v děloze. Mě vždycky řekl dr, abych přišla s plným močákem, usnadňuje to pak vstup do té dělohy, tím že močák trochu stlačí dělohu a pipeta to pák má v rovině..
@Evva21 jj, budu doma…alespon par dni…uvazuji o neschopence do konce tydne…
Tak za pul hodky vyrazime. dneska uz jsem doma…
@Akulínek85 Tak jak to dnes proběhlo? už máš mimíska u sebe?
@edika85 uz mam mimiska u sebe
vubec to nebolelo a trvalo to jen par minut a pak jsem asi pul hodky lezela. Nakonec jsem si vzala jen dovcu - dnes a zitra a pak se uvidi. Dokonce se do dneska jeste vyvinula dalsi 2 embrya, tak mame 6 mrazacku. Jak se citis dnes ty?
@Akulínek85 Tak to je dobrá zpráva
to budete mít dětí!!!
No já se cítím ok, trochu mám pocit, že už na mě jde ta mrcha ms, dle kalednáře má dorazit v pátek, tak uvidím. Zatím ještě doufám..
@edika85 treba se mimisek jen zavrtava, musime verit a doufat…ja se taky bojim…dneska jsme dostali fotku z ultrazvuku acuz mi prijde, ze je to proste nase zlaticko…v jake fazi vyvoje bylo embryo?
@Akulínek85 tak to je krásné že se vyvinula ještě 2 embryika
to bude pak sourozenců. tak ted odpočívej
@Akulínek85 je to 5denní blasto. Taky když jsem to embryjko na ultrazvuku viděla, málem mi ukápla slza. Fotku jsem ale nedostala ![]()
@edika85 tak to je super kvalita…
nam dali fotku z ultrazvuku, ale zase manzel nemohl byt se mnou na sale…ale jinak mame fotky i ostatnich embryek, ptze jsme meli primovision…tak presne vime, ktere pak zamrazili…
@katerina1006 moc doufam
ze to klapne…jen me tedka trochu poboliva brisko, ale snazim se nestresovat…manza uz taky hladil brisko
aby se tam mimiskovi libilo…
A jak jste se mely vy holky?
@Akulínek85 tak to musel být manžel rád, když mohl embryjko vidět. On na ten sál s tebou nemohl nebo si to nepřál?
A jak se zatím cítíš? ![]()
@edika85 nemohl, ale asi byl i rad
no dneska me zacala pobolivat hlava, jinak dobry…co ty, jak se citis?
Ja pojedu za chvili na akupunkturu a pak budu jeste polehavat…
Dobré ráno všem ![]()
@Akulínek85 to je fajn, akupunktura ti hezky pomůže, aby se embryjko zahnízdilo. Mě taky udělala takovou speciální akupunkturu k zahnízdění.
Já se mám docela ok, občas na mě padají návaly únavy a občas mám pocit, že na mě jde ms. No a v noci teda moc nespím, pořád se budím. Vždycky se leknu, že mě ta mrcha červená už dorazila a pak zjistím, že ze mě vytéká ten progesteron. Ale jinak docela to jde..
@Evva21 tak to pokud mi to tenhle měsíc nevyjde, tak půjdeme do nového ivf v lednu ve třech ještě s @katerina1006
Já pánuju si vyžádat ještě imunologii a genetiku na prosinec a možna laparo, abych už měla všechny testy komplet a možná se dozvěděla víc.. ![]()
@edika85 no ja jsem taky strasne unavena…takze netusim, jak vydrzim v praci…zitra jeste pujdu jen na pul dne, ale nejradeji bych porad jen pospavala. I obed musel dodelat manza. A jak to zvladas v praci ty?
@edika85 Ale na menzes by bylo stejne asi brzy, ne? Jaky den cyklu Ti zavadeli embryjko?